• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

neden hiç arkadaşım yok.....

Aynen bizdede o durum var ikramlar aramalar sormaşar yemekler hediyeler sıra bize gelince kimseden ses çıkmıyor mesela arıyoruz bahane :)

Bizim kusakta pek hayir yok sanirim. Annemler zamaninda biri ariyorsa, digeri de arardi. Biri evine davet ettiyse, digeri de davet ederdi, surekli ayni kisi cagiriyorsa, hep sana mi gelecegiz bugun de bize buyrun denirdi. Yoldan gelene hosgeldin denir, yardim edilir, yemek verilirdi. Birisi size hic eli bos gelmiyorsa, siz de ona eli bos gitmezdiniz. Ben annemden gordugumu uyguladim, ama gordum ki bu kusakta bu insanliklarin karsiligi yok. Hep ben davet ederim. Yoldan gelirim, hosgeldin bile demezler, ona ragmen hediye veririm. Dogumgunlerini kutlar, hediyeler veririm, kimse benimkini hatirlamaz bile. Kac cesit yemek, kahvalti hazirlarim, hic yerimde oturmam, kimse bir caya bile cagirmaz.

kızlar çocukluğumdan beri hiç arkadaşım yok buda beni çok üzüyo etkileniyorum,benmi doğru iletişim kuramıyorum yoksa başka bi sebebimi var anlamıyorum eşimle bunu konuştum neden bizimde evli çift arkadaşlarımız yok dedim eşiminde arkadaşı 2 kişi ya var ya yok yani bi tanesiyle çok samimiydi sürekli gelir gezer tozardık ama askere gitti geldi bizimde çocuk oldu eskisi gibi gelmemeye başladı sitem ettik ve geçen pazar geldi diğer arkadaşı desen bekar platonik aşk yaşıyo sorunlu bi çocuk ama iyi niyetli çok iyi biri , bunlardan başka görüştüğümüz yok benim çevrem uzakta onun çevresindeyse kaynanam ve görümcemden başka kimse yok onlarıda pek sevmiyorum görümcemle sorunum yok ama konuşacak ortak noktamız yok fazlada sıkı fıkı olmak istemiyorum şöyle çocuğumu alıp eşim bi yere gittiğinde yanına kaçacağım bi arkadaşım yok çay koy beraber içelim diyeceğim kahve içeceğim,eşimle birlikte gideceğim gezeceğim bi arkadaşım yok :( bu konuda çok sıkıntılıyım iş yerindekiler hep erkek arkadaş edineceğim ortamda yok neden böyle kızlar acaba bende mi sorun var kimse benimle arkadaşlık etmiyor :( acaba maddi durumumuz iyi değil diyemi :(

istiyorum ki evli arkadaşlarımızla gidelim gelelim ,piknik yapalım

samimi olalım,eşlerimiz maça gidince ya onlar bize gelsin yada biz onlara beraber tatile gidelim daha bir sürü şey eşimde bende çok severiz böyle şeyleri ama kafa dengimiz hiç yok eşim bi yere gitsek onunla kimse konuşmaz iki muhabbet ederler sonra kou başka yerlere kayar eşimde susar oturur bende bugün aradım ve bu konuyu söyledim bundan sonra oturup susma dedim gel yanıma otur biz sohbet edelim onlar bize özensin dedim kocamda bende çok dışlanıyoruz gibi geldi kimse bizi arasına almıyor oysaki çok uyumlu bi çiftiz neden anlamıyorum :(

bişeyler söyleyin belki hatamız varsa düzeltiriz

Bende 2. Çocuk annesiyim 29 yasindayim çevremde 1 kaç kişi var ama benden çok büyük gerçek bi dostum olsun birlikte vakit geçirelim istiyorum.kendimi çok yanlız hissediyorum :(

29 yaşındayım iki çocuk annesiyim .ama hiç yakın bi dostum yok çevremde bir kaç kişi var ama yaşları benden büyük.aslinda çok sıcak kanlyimdir eglenceli biliyim bir dostum oldu 3 yıllık bi arkadaşlık sonra eşini bırakıp gitti 1 yıldır ondan haber alamıyorum kendimi çok yanlız hissediyorum. Dostum kardeşim diyebileceğim biri olsa birlikte vakit geçirsek dosta çok ihtiyacım var.

kızlar çocukluğumdan beri hiç arkadaşım yok buda beni çok üzüyo etkileniyorum,benmi doğru iletişim kuramıyorum yoksa başka bi sebebimi var anlamıyorum eşimle bunu konuştum neden bizimde evli çift arkadaşlarımız yok dedim eşiminde arkadaşı 2 kişi ya var ya yok yani bi tanesiyle çok samimiydi sürekli gelir gezer tozardık ama askere gitti geldi bizimde çocuk oldu eskisi gibi gelmemeye başladı sitem ettik ve geçen pazar geldi diğer arkadaşı desen bekar platonik aşk yaşıyo sorunlu bi çocuk ama iyi niyetli çok iyi biri , bunlardan başka görüştüğümüz yok benim çevrem uzakta onun çevresindeyse kaynanam ve görümcemden başka kimse yok onlarıda pek sevmiyorum görümcemle sorunum yok ama konuşacak ortak noktamız yok fazlada sıkı fıkı olmak istemiyorum şöyle çocuğumu alıp eşim bi yere gittiğinde yanına kaçacağım bi arkadaşım yok çay koy beraber içelim diyeceğim kahve içeceğim,eşimle birlikte gideceğim gezeceğim bi arkadaşım yok :( bu konuda çok sıkıntılıyım iş yerindekiler hep erkek arkadaş edineceğim ortamda yok neden böyle kızlar acaba bende mi sorun var kimse benimle arkadaşlık etmiyor :( acaba maddi durumumuz iyi değil diyemi :(

samimi olalım,eşlerimiz maça gidince ya onlar bize gelsin yada biz onlara beraber tatile gidelim daha bir sürü şey eşimde bende çok severiz böyle şeyleri ama kafa dengimiz hiç yok eşim bi yere gitsek onunla kimse konuşmaz iki muhabbet ederler sonra kou başka yerlere kayar eşimde susar oturur bende bugün aradım ve bu konuyu söyledim bundan sonra oturup susma dedim gel yanıma otur biz sohbet edelim onlar bize özensin dedim kocamda bende çok dışlanıyoruz gibi geldi kimse bizi arasına almıyor oysaki çok uyumlu bi çiftiz neden anlamıyorum :(

eşinle ne güzel bi ikilisiniz siz öyle tam denk gelmişiniz canım :)) bence üzülme.. şuan şartlarınız itibariyle bi çevre edinememiş olabilirsiniz ama işin güzel yanı birbirinizle arkadaş gibisiniz...bizde de tam tersi..eşimin de benim de sürüyle arkadaşımız var..biz de onlarla takılmaktan eşimle birbirimize zaman ayıramıyoruz...valla size özendim bile diyebilirim.. :))

Bizim kusakta pek hayir yok sanirim. Annemler zamaninda biri ariyorsa, digeri de arardi. Biri evine davet ettiyse, digeri de davet ederdi, surekli ayni kisi cagiriyorsa, hep sana mi gelecegiz bugun de bize buyrun denirdi. Yoldan gelene hosgeldin denir, yardim edilir, yemek verilirdi. Birisi size hic eli bos gelmiyorsa, siz de ona eli bos gitmezdiniz. Ben annemden gordugumu uyguladim, ama gordum ki bu kusakta bu insanliklarin karsiligi yok. Hep ben davet ederim. Yoldan gelirim, hosgeldin bile demezler, ona ragmen hediye veririm. Dogumgunlerini kutlar, hediyeler veririm, kimse benimkini hatirlamaz bile. Kac cesit yemek, kahvalti hazirlarim, hic yerimde oturmam, kimse bir caya bile cagirmaz.

ayy kıyamam canım komşu olaydık senle ne iyi olurdu :))

ben de adanadayım 8 aylık evliyim 6 senedir beraberiz benim eşimde uyku düşkünü bu gün pazar mesela sabah kahvaltıya gidelim dedim zar zor uyandı gitmesek falan dedi gitmedik. aksam üstü kahve içmeye gidelim dedim evde içelim işte dedi simdi yine uyuyor patladım sıkıntıdan arkadaş ediniyorum iş yerinde falan ama dışarda görüşmüyoruz, çoğu arkadaş da uzakta zaten . birileri olsa cıkıp gorusecem ama kimseler yok. demek ilerde bebegim olsa bende evde bunalıma gireceğim . gerçi 2 gün pilatese gidiyorum ama aksamları bi kahve içelim biseler yapalım kız kıza muhabbet edelim diyen olsa ne güzel olurduu:(((

istanbulun neresindesin mahallem orta yaş yada yaşlı olduğu için benimde pek arkadaşım yok hemde karşımdakini samimi bulmayınca arkadaş olamıyorum yakınsan çayda içeriz muhabbetde ederiz çay olmasada olur normalde muhabbet ederiz :)

merhaba aranıza yeni katıldım çok uzun zamandır yalnızlıktan sıkılmış durumdayım istanbul gaziosmanpaşada oturuyorum çaydan muhabbetten bahsedince ne biliyim bellimi olur arkadaş olabiliriz diye düşündüm mesajıma cevap vermen umuduyla.......

bende istanbulda yaşıyorum çalıştığım şirket inşaat fırması ve bürodakıler hep yaşlı erkekler, hıc arkadaşım yok, oturduğum bınada da 3 kıcacı bıde ev sahıbı var evlı barklı ınsanlar ben yalnız yaşıyorum yalnızlıktan iyice bunaldım bende

Nerde oturuyorsun benimde arkadasim yok burda evlendim kartal da oturuyorum istanbulda burda hic komsuluk yok arkadasda yok arkadas olalimmi :)

" aşk-ı sehadet "

doğru insanları bulabilmek önemli, yaşadığım yere 7 ay önce geldim kafa dengi pek bulamadım bir iki kişi vardı hadi onlarla takılayım dedim olmadı muhabbetleri beni sarmadı pek uyuşamadık tam yalnız takılıyodum ki yeni arkadaşlar edindim baktım çok iyiyiz sorun sende değil anlaşabildiğin insanı bulmak mesele onlar da çok olmaz zaten bir iki kişi.

ayni duygulari bende yasiyorummmm keskee benimde bi arkadasimm olsaa birlikte oturup cayimizi kahvemizi icsek dertlessek...eskiden daha cok vardi bu dediginiz seylerr ama suan herkes kendi kabugunda kmse kimseye yaklasmiyor herkes kendi hayatini yasiyor esi cocuklariylaaa...surekli ellerinde telefon yada laptop insanlar artik bunlarla oyalaniyor arkadas aramiyor benimmm gozlemledigim kadariyla boylee malesefff :50:

senin geçen sene anlattıklarını şu an ben yaşıyorum :KK43:
Ay bende kdz.eregliye geleli 1 sene oldum arkadaşım yok iş yerindekiler de fesatin önde gideni malesef.eş durumundan geldim.buraya.1 tane bile arkadaşım yok çok ağlıyorum bazen çok üzülüyorum ama o fesatlarla arkadaş olacağıma olmam daha iyi.

Back