kızlar çocukluğumdan beri hiç arkadaşım yok buda beni çok üzüyo etkileniyorum,benmi doğru iletişim kuramıyorum yoksa başka bi sebebimi var anlamıyorum eşimle bunu konuştum neden bizimde evli çift arkadaşlarımız yok dedim eşiminde arkadaşı 2 kişi ya var ya yok yani bi tanesiyle çok samimiydi sürekli gelir gezer tozardık ama askere gitti geldi bizimde çocuk oldu eskisi gibi gelmemeye başladı sitem ettik ve geçen pazar geldi diğer arkadaşı desen bekar platonik aşk yaşıyo sorunlu bi çocuk ama iyi niyetli çok iyi biri , bunlardan başka görüştüğümüz yok benim çevrem uzakta onun çevresindeyse kaynanam ve görümcemden başka kimse yok onlarıda pek sevmiyorum görümcemle sorunum yok ama konuşacak ortak noktamız yok fazlada sıkı fıkı olmak istemiyorum şöyle çocuğumu alıp eşim bi yere gittiğinde yanına kaçacağım bi arkadaşım yok çay koy beraber içelim diyeceğim kahve içeceğim,eşimle birlikte gideceğim gezeceğim bi arkadaşım yok bu konuda çok sıkıntılıyım iş yerindekiler hep erkek arkadaş edineceğim ortamda yok neden böyle kızlar acaba bende mi sorun var kimse benimle arkadaşlık etmiyor acaba maddi durumumuz iyi değil diyemi
istiyorum ki evli arkadaşlarımızla gidelim gelelim ,piknik yapalım
samimi olalım,eşlerimiz maça gidince ya onlar bize gelsin yada biz onlara beraber tatile gidelim daha bir sürü şey eşimde bende çok severiz böyle şeyleri ama kafa dengimiz hiç yok eşim bi yere gitsek onunla kimse konuşmaz iki muhabbet ederler sonra kou başka yerlere kayar eşimde susar oturur bende bugün aradım ve bu konuyu söyledim bundan sonra oturup susma dedim gel yanıma otur biz sohbet edelim onlar bize özensin dedim kocamda bende çok dışlanıyoruz gibi geldi kimse bizi arasına almıyor oysaki çok uyumlu bi çiftiz neden anlamıyorum
bişeyler söyleyin belki hatamız varsa düzeltiriz
istiyorum ki evli arkadaşlarımızla gidelim gelelim ,piknik yapalım
samimi olalım,eşlerimiz maça gidince ya onlar bize gelsin yada biz onlara beraber tatile gidelim daha bir sürü şey eşimde bende çok severiz böyle şeyleri ama kafa dengimiz hiç yok eşim bi yere gitsek onunla kimse konuşmaz iki muhabbet ederler sonra kou başka yerlere kayar eşimde susar oturur bende bugün aradım ve bu konuyu söyledim bundan sonra oturup susma dedim gel yanıma otur biz sohbet edelim onlar bize özensin dedim kocamda bende çok dışlanıyoruz gibi geldi kimse bizi arasına almıyor oysaki çok uyumlu bi çiftiz neden anlamıyorum
bişeyler söyleyin belki hatamız varsa düzeltiriz