neden hersey yolunda gitmiyor

Bir kere tekrar bozulduysa eşiniz tamir edememiş demektir, muhtemelen sadece geçici bir çözüm olmuş. Eşiniz tablet tamircisi mi götürsün doğru dürüst servise halledilsin sorunu neyse. İkincisi niye karşınızdaki sizden akıl olarak üstünmüş gibi azarlayacakmış? Lütfen kendinize güveniniz olsun, tablet bozulduysa da bozuldu, sizden daha değerli değil.

Haklisiniz ama oyle olmuyor iste ben hep susturuldum hic konusmama izin verilmedi diher kardeslerim oyle degil mesela etrafimdaki herkes boyle davraniyor bende hakli oldugum halde konusamiyorum basiretim bagla iyor

Haklisiniz ama oyle olmuyor iste ben hep susturuldum hic konusmama izin verilmedi diher kardeslerim oyle degil mesela etrafimdaki herkes boyle davraniyor bende hakli oldugum halde konusamiyorum basiretim bagla iyor
Kendinizi ezdirmeyin ben haksiz oldamda susmam valla.kımse azarlayamaz.kendnizi değiştirebilirsiniz.kaç yıllık evlisiniz.eşinix bakmıs ki siz yepki vermiyorsunuz vöyle devam etmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…