Asus hani ayda 5 tl ye verdiklerindendemekki düzgün birtablet değil. markası ne acaba
Eşim dediğiniz.gerçekten eşinix mi babanız mı ne demek azar yiycem?eşektronık alet eşinix tamir edememiş olabilir bir yetkili servise götürün.bence piskolojım bozulmus bir piskologa git.Benim sorunum hayatimdaki herseyin olumsuz gitmesi bi kac gundur tabletle basim dertte esi m tableti tamir etti o aksama velmeden bozuldu nasil oldu anlamadim bile bugun yine ayni sey neye elimi atsam bi sorun cokiyor hayatimdaki hicbirsey iyi gitmiyor sacma birsey ama moralim cok bozuk esim den yine azar yiyecem
Malesef oyle ben hep herkes azar yerim zaten bunye aliskinTablet bozuldu diye esinden azar mi yiyeceksin? Yok artik daha neler?
Bunun için kızılır mı? Hiç sıkmayın o tatlı canınızı, demek ki iyi tamir edememiş.Esim cok sinirli bi kac kere tamir etti ama hep bozuldu ben ne zaman elime alsam sadece yukariya kaldirmak istedim esim internete tabletyen giriyor bende ayni sekilde dedim ya sacma ama inanin herseyde boyle bi terslik oluyor
Eşinin tamir etmesi yerine servise gönderseniz dah iyi olmazmıydı eğer garantisi var ise,artık şu saatten sonra garantisi var diye servise gönderseniz de garanti kapsamına girmez eşiniz aleti açtığı için ücretli yaptırırsınız.Esim cok sinirli bi kac kere tamir etti ama hep bozuldu ben ne zaman elime alsam sadece yukariya kaldirmak istedim esim internete tabletyen giriyor bende ayni sekilde dedim ya sacma ama inanin herseyde boyle bi terslik oluyor
Bunu neden yapıyorsunuz kendinize?Malesef oyle ben hep herkes azar yerim zaten bunye aliskin
Ya eve hirsiz da girebilir tableti vs calabilirdi o zaman nolacakti?cinayete kurban gidecektiniz herhalde Allah muhafazaMalesef oyle ben hep herkes azar yerim zaten bunye aliskin
Psikoloji mi hâlâ nasil delirmedim anlamiyorumEşim dediğiniz.gerçekten eşinix mi babanız mı ne demek azar yiycem?eşektronık alet eşinix tamir edememiş olabilir bir yetkili servise götürün.bence piskolojım bozulmus bir piskologa git.
Denedim olmuyor elem kopmusşimdi şarj yeri arızalı olabilir. yada şarj kablosu arızalıdır. başka bir cihazın benzer şarj kablosu varsa denermisin? mesela samsung telefon şarj kablosu gibi
Gidin tedavi görün bence hatta çift terapisi fln alın eşinîz sizi azarlıyor olması sizinde bunu bu sekılde yazıyor olmanız sorun hatta büyük sorun oldugunun işareti.eşim beni tablet tlf vs.için azarlarsa o tableti alır yere fırlatıım vallaPsikoloji mi hâlâ nasil delirmedim anlamiyorum