Olacak bak kotu dusunmeeeevet ilk denemem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olacak bak kotu dusunmeeeevet ilk denemem
Hayırlısı olsun inşallah bayağı büyük ameliyatlar atlatmışsın bundan sonrası daha kolay Allah kolaylık versinAmeliyat oldum rahimdencanim darlik ve sekilden iste 8 ocak da ama adetden sonra gidecem kontroledaha adet olmadim snra hormon tedavisine başlıcam
Insallah sonumuz hayir olsun canim valla yoruldum artik yaniHayırlısı olsun inşallah bayağı büyük ameliyatlar atlatmışsın bundan sonrası daha kolay Allah kolaylık versin
Olur inşAllah hayırlısyla canım. Cümlemize. Olsun artık yaGöründüm cnm bir tüp kapalı çıktı ama olur dendi bana vede bekliyoruz bakalım cnm dualarım bana ve isteyen herkese
Tabiki de cnm ama artık bnde eskisi kadar ımut yokHer ay umutlanıyormusunuz sizde brbnim gibi kızlar
iyiyim güzelim ailemin yanına geldim sen neler yapıyorsun nasılsınCanım napiyosun ? nasılsın
Dualarım seninle inşallah cnm bu sefer olur Allah’ın izniyle inşallah müjdeli haberi alırızbende transfer oldum pazartesi günü kan testim var ama adet günüm bu cuma günü adet ağrılarım başladı çok kötü neler çektim şimdi adet olucamm ..
ailen hangi şehirde ?İ
iyiyim güzelim ailemin yanına geldim sen neler yapıyorsun nasılsın
İnşallahh canım İnan bende cok yoruldum ama olucak elbetOlur inşAllah hayırlısyla canım. Cümlemize. Olsun artık ya
İğdır cnm allahtan suan yaşadığım yere yakınlarailen hangi şehirde ?
o çok güzel yerler :)İğdır cnm allahtan suan yaşadığım yere yakınlar ☺
Güzel canım insanın memeleketi gibisi yok asla senin memleket Nere cnmo çok güzel yerler :)
Sizin neyiniz var geçmiş olsun rabbim sizede nasip etsin isteyen herkese nasip olsun inşAllahTabiki de cnm ama artık bnde eskisi kadar ımut yok
Ben istanbul doğma büyüme ama aslen konyalıyım çok gitmiyoruz uzun zaman olmuştur ..Güzel canım insanın memeleketi gibisi yok asla senin memleket Nere cnm
Amin kuzum cok teşekkür ederim hepimize inşallah .. bende 2 seneye yakındır bebek olmuyor bir tüpte kapalı çıktı eşim de ameliyat oldu varikosel den (bebeğe engel değildi ama oldu yine de ) 6 ay önce kimyasal gebelik geçirdim bide .. beklemedeyiz bakalımSizin neyiniz var geçmiş olsun rabbim sizede nasip etsin isteyen herkese nasip olsun inşAllah
Benim ablam ,amcamlar hepsi ist da ikamet ediyor ama sevemedim ben ya cok kalabalık herseyi cok zor ya küçük şehirler daha yasanılır Memleket güzel ama akraba olmasa anlamı kalmıyor doğru cnm Bizde en doğudayız İşteBen istanbul doğma büyüme ama aslen konyalıyım çok gitmiyoruz uzun zaman olmuştur ..
İnsanımız kalmayınca memleketin bir anlamı yok gibi .. Tabiki kokusu , tadı farklı orada yediğim içtiğim şeyleri unutamıyorum ..
Brnim eşimede test yapıldı ileri hareket düsük cıktı sigara iciyor eşim sizin kaçtı değerlerAmin kuzum cok teşekkür ederim hepimize inşallah .. bende 2 seneye yakındır bebek olmuyor bir tüpte kapalı çıktı eşim de ameliyat oldu varikosel den (bebeğe engel değildi ama oldu yine de ) 6 ay önce kimyasal gebelik geçirdim bide .. beklemedeyiz bakalım
Evet hangi semtteler belki bize yakındırlar ben avrupa yakası avcılarBenim ablam ,amcamlar hepsi ist da ikamet ediyor ama sevemedim ben ya cok kalabalık herseyi cok zor ya küçük şehirler daha yasanılır ☺☺ Memleket güzel ama akraba olmasa anlamı kalmıyor doğru cnm ☺ Bizde en doğudayız İşte
Bizim değerler iyiydi ama du bakim varsa foto atayımBrnim eşimede test yapıldı ileri hareket düsük cıktı sigara iciyor eşim sizin kaçtı değerler
Bunlar öncekiler cnmBrnim eşimede test yapıldı ileri hareket düsük cıktı sigara iciyor eşim sizin kaçtı değerler