- 20 Temmuz 2019
- 195
- 180
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rahatliktan oluyor zaten onlarin canm bizim ozellikle benm stres sinir hat safhada bir de esimin yatili gelen ailesi var hic gitmiyorlar biri gidiyor biri geliyor o da bende ayri bir stresDenedik oluyorum diyengiller en tuhafları .. kepçük ağızlılar İşte ya millet nasıl bu kadar rahat olabiliyor anlamıyorum arkadaş
Ve kırmızılar göründü allahım yine olmadıTamam buraya yaz sonucu, ben gelip bakicam. Insallah su anki endiselerin bosa cikar.
Maalesef benim çevremde oyle ve yine olmadı şimdi girdim adete of ofBu ruh halindeyim şuan. Etrafımdaki herkes hamile resmen. Benden 10 yaş küçükler 2.ye hamile
Amin cnm amin ama yine hüsrana uğradım suan yine olmadı off dertlendim yine ya ne zaman olacak arkadaş ne zaman sürekli dua ediyorum elden başka birsey de gelmiyor zatenBirbirimize dua edelim kızlar
Bende çok üzülüyorum, tövbe Yarabbim bazen bunun bile çocuğu olmuş dediğim oluyor
Çok kızıyorum sonra kendime Allaha göre güçlük yok ol deyince Herşey oluyor diyorum sonra
Demek daha zamanı var ama her ay aynı ümit her ay aynı üzüntü
Gerçekten çok zormuş beklemesi ama napalm
Rabbim ol demeden olmuyor işte, beklicez mecbur
İnşallah Allahım en yakın zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize
Allah yardımcın olsun gerçekten işimiz zor ben streste yapmadım bu ay ama olmayınca da olmuyor demek ki nasip değil inşallah bir gün olurRahatliktan oluyor zaten onlarin canm bizim ozellikle benm stres sinir hat safhada bir de esimin yatili gelen ailesi var hic gitmiyorlar biri gidiyor biri geliyor o da bende ayri bir stres
Kadın doğumcuya göründün mü hiç canım. Belki basit bi sıkıntıdan dolayı olmuyordur hikayeni bilmiyorum gerçi amaMaalesef benim çevremde oyle ve yine olmadı şimdi girdim adete of of
Göründüm cnm bir tüp kapalı çıktı ama olur dendi bana vede bekliyoruz bakalım cnm dualarım bana ve isteyen herkeseKadın doğumcuya göründün mü hiç canım. Belki basit bi sıkıntıdan dolayı olmuyordur hikayeni bilmiyorum gerçi ama
Valla bak bizim hep beraber olcak bence. Aynı ay hepimiz insallaaaahVe kırmızılar göründü allahım yine olmadı
Amin canım ya inşallah senin bat ne zaman kuzumValla bak bizim hep beraber olcak bence. Aynı ay hepimiz insallaaaah
Ben dün regl oldumAmin canım ya inşallah senin bat ne zaman kuzum
Bugün mü cnm aynıyız sanırım hadi inşallah gelen ay olacak yaBen dün regl oldum
Aynıyız kerteriz bebeleriBugün mü cnm aynıyız sanırım hadi inşallah gelen ay olacak ya ☺❣
Hadi bakalım ilk müjde kimden gelecekAynıyız kerteriz bebeleri
Allahım bizim de dualarımızı kabul etsin bizimdehayırlı sağlıklı evlatlarimiz olsunAllah yardımcın olsun gerçekten işimiz zor ben streste yapmadım bu ay ama olmayınca da olmuyor demek ki nasip değil inşallah bir gün olur
Bende kirimizlar da yok 8 gun gecti ameliyat oldum geceb ay bende hic bir sey yok yaaaVe kırmızılar göründü allahım yine olmadı
Canim keci boynuzu ozu ve cerez bol ye ve yunurta kaliten yuksek olsunGöründüm cnm bir tüp kapalı çıktı ama olur dendi bana vede bekliyoruz bakalım cnm dualarım bana ve isteyen herkese
Yavru bend rengl oldum bugün 3 günAmin cnm amin ama yine hüsrana uğradım suan yine olmadı off dertlendim yine ya ne zaman olacak arkadaş ne zaman sürekli dua ediyorum elden başka birsey de gelmiyor zaten