Canım adetin 3 günü gitmen lazım sonra da yumurta takibi yapıyor ama ovulasyon testiyle evde kendinde anlarsın .. bazen hepimizde oluyor o soğuklukAslında çocuk için değildi ama süre uzadı özellikle bu ay baya salmıştım ilişkiyi oyüzden de umudum hiç yoktu regli de geldi zaten cuma doktora gideceğim inşallah bir sorum yoktur yumurtlama günümü öğrenmek istiyorum onu nasıl söylüyo acaba biliyormusunz
Aminn en kisa zamanda en hayırlı sekilde Allah bizede hayırlı evlatlar nasip etsinYaşayan bilir sadeceaynı durumu cok yaşadım umarım bize de nasip olur ya
Yani o takibi nasıl yapıyor tahlil mi yapıcakYumurta takibi yapar sanırım bende şuan gelişmesini bekliyorum çatlatma iğnesi yapıcam bakalım bu ay olacak mi
Amin hepimiz için inşallahhİnşallah cann mutlaka alıp kullanmanı öneririm güzel haberlerinide verirsin
Aynen bendede var canm sende dediğim yağları kullan biDoktora gittik esimde bi sıkıntı yok. Bende polikistik varmıs. Adet olunca tekrar gidicem hapla tedaviye baslicaz galiba
Aa adetinn 3.gnü gitmessen bişe yapmıyor mu ben boşa mı gideceğimCanım adetin 3 günü gitmen lazım sonra da yumurta takibi yapıyor ama ovulasyon testiyle evde kendinde anlarsın .. bazen hepimizde oluyor o soğukluk
Amin canım amin hepimiz için inşallahhh
Aminn en kisa zamanda en hayırlı sekilde Allah bizede hayırlı evlatlar nasip etsin
Yo yine git ama ben öyle biliyorum onu bilen birinden sormak lazım .. kız git yine zararı olmaz ki yine yapar takibi kesinAa adetinn 3.gnü gitmessen bişe yapmıyor mu ben boşa mı gideceğim
İnşallahh olur canım hayırlısıylaYumurta takibi yapar sanırım bende şuan gelişmesini bekliyorum çatlatma iğnesi yapıcam bakalım bu ay olacak mi
Başla canım inşallah iyi gelir tedavinDoktora gittik esimde bi sıkıntı yok. Bende polikistik varmıs. Adet olunca tekrar gidicem hapla tedaviye baslicaz galiba
Pek düzenli değil adet tarihlerim bu ay tam 11gün gecikti mesela ovulasyon testide denedim pek anlamadım oyüzden gideceğim 10aydır deniyoruz birşey yok ortada :)
Aynen ya doktora gideyim bi konuşayım en azından yoksa netten araştırmayla olmuyorYo yine git ama ben öyle biliyorum onu bilen birinden sormak lazım .. kız git yine zararı olmaz ki yine yapar takibi kesin
Adetin 2 veya 3günü ilaca başladım ben ayriyeten folik asit kullanıyorum yumurta yeteri kadar olgunlaşınca iğneyi uygulayacak ondan sonra yönlendirmesine göre ilişki olur ovilasyon gününe denk geleceği için hamilelik şansı artıyor inşallah tutar ya o kadar yorgunum ki artıkYani o takibi nasıl yapıyor tahlil mi yapıcak
Hiç bilmiyorum normalde en fazla 2veya 3gn geç yada erken olurduama son iki aydır 6ve 11gün geciktiPko mu var sende niye düzensiztaman sen yine git ama internetten 50 li olan testlerden al asetin biter bitmez başka yapmaya illa tutturursun yumurtlamayi
Tabi canım en iyisi doktor a gitmekAynen ya doktora gideyim bi konuşayım en azından yoksa netten araştırmayla olmuyor
Amiinn amiin isteyen herkese inşallah burada okudukça daha çok savaşmaya çalışıyorum rabbim nasip etsinİnşallahh olur canım hayırlısıyla
Hımm anladım canım bende bi gideyim bakalım ne diyecekAdetin 2 veya 3günü ilaca başladım ben ayriyeten folik asit kullanıyorum yumurta yeteri kadar olgunlaşınca iğneyi uygulayacak ondan sonra yönlendirmesine göre ilişki olur ovilasyon gününe denk geleceği için hamilelik şansı artıyor inşallah tutar ya o kadar yorgunum ki artık
Canım inşallahh tutacaktır allah ın izniyleAdetin 2 veya 3günü ilaca başladım ben ayriyeten folik asit kullanıyorum yumurta yeteri kadar olgunlaşınca iğneyi uygulayacak ondan sonra yönlendirmesine göre ilişki olur ovilasyon gününe denk geleceği için hamilelik şansı artıyor inşallah tutar ya o kadar yorgunum ki artık
Amin kuzum aminAmiinn amiin isteyen herkese inşallah burada okudukça daha çok savaşmaya çalışıyorum rabbim nasip etsin