- 1 Nisan 2019
- 3.313
- 5.265
Al işte beni bekleyin de yazmışZaten bebek için bu siteye takılıyorum millet birebir bizi anlatıyor herseye cevap var burdasorma ya İnan hamilelik Haberinden kusacam daha
Hiç bu duruma düşeceğimi sanmıyordumBen de gebe değilim bak rahat ol
Off ben de senle aynı durumdayım
10 aydır istiyorum,30 kişi gebeyim dedi arkadaş!
Bildiğin herkese laf sokasım var..
of çok kilo almışsın yalnız bu sefer falan diyesim geliyor.
Ya da oldun mu sezeryanını diyesim geliyordoğdu mı evladın diyeceğime..
içime korkunç bi çirkef kaçtı...
kaynanan son noktayı koymuş dicem de beni de annem 39 da doşurmuş, gençmiş kaynanan
Ben saldım ya
Olacağı gün olacaktır
Ogün istesek de kaçayacağızdır
Sağlıksal bir sorun yok ise gerisi kaderdir
Düzenli koca ile sevgidir bıdı bıdı
rica edrim canim klide olcak ama kimyasladan sonra diger aylar hamile kalani cok duydum insllah sende olursunRabbim şifa versin inşallah vallah sadece dün çok bunalmıştım arada böyle oluyor insan konu açtığıma bile üzüldüm sonra ama dediğin gibi mesele bebek değil mesele sağlıklı doğurmak .. umarım yavrunun sağlığı biran önce yerine gelir cnm❣❣ Çok teşekkür ederim
İnşallah cnm çok sağol bakalım nasip sonuçta rabbim isteyen herkese ve bana da nasip etsin aminrica edrim canim klide olcak ama kimyasladan sonra diger aylar hamile kalani cok duydum insllah sende olursun
Bende 1 yıllık evliyken dayanamıyorum diyordum şuan 3 yıllık evli olmak üzereyim dayanabiliyormuş insan..Ya herkes mi hamile olur arkadaşkapı komşum hamile yakın iki arakadsım hamile görümcem hamile ablam Doğum yaptı kaynanam bile doğurdu (42 sinde ) yukarı komşum (1 aylık evli ve bana diyo ki bebek istiyoruz . Yarın bi gün oda hamile kalır bnde geçen ay kimyasal geçirdim ve 1 buçuk senedir olmuyo bir tane arkadaşım da çok istiyo 1 yıldır deniyor ama kız kardeşi (1bucuk aylık evli ) suan 2 buçuk haftalık hanileymiş oda ayrı üzülmüş . Tabi hepsinin sağlıkla doğsun ama sabır yok .. bana isyan etme sabır et demeyin İnan’ın isyan değil ama sabır bitti galiba allahım neydi günahım tırırııırı rıı günahım neydi allahım rabbim nasip eyle hepimize Allah ım
Mecbur oluyor insan sabretmeye .. hala olmadı mı peki doktor ne dedi ??Bende 1 yıllık evliyken dayanamıyorum diyordum şuan 3 yıllık evli olmak üzereyim dayanabiliyormuş insan..
Ne yazık ki olmadı ameliyat geçirdim sol tüpüm ün rahimle bağlantısı kesildi.. Tüp bebek görüşmem var 2 gün sonra.. Hiç bekletme sende tedaviye başlaMecbur oluyor insan sabretmeye .. hala olmadı mı peki doktor ne dedi ??
Nispet yapar gibi değil misiz hep bu tarz konular açıyorsunuz ben de her konunuza ben de sendenim diyorum.
boşverilmiyor işte çok iyi anlıyorum sizi.
milletin bebeği varken kime hamile kalmak istiyorum desem ikinciyi yaptı.
Demiştin bana doğru yaNe yazık ki olmadı ameliyat geçirdim sol tüpüm ün rahimle bağlantısı kesildi.. Tüp bebek görüşmem var 2 gün sonra.. Hiç bekletme sende tedaviye başla
aminnİnşallah cnm çok sağol bakalım nasip sonuçta rabbim isteyen herkese ve bana da nasip etsin amin ❣
Ya herkes mi hamile olur arkadaşkapı komşum hamile yakın iki arakadsım hamile görümcem hamile ablam Doğum yaptı kaynanam bile doğurdu (42 sinde ) yukarı komşum (1 aylık evli ve bana diyo ki bebek istiyoruz . Yarın bi gün oda hamile kalır bnde geçen ay kimyasal geçirdim ve 1 buçuk senedir olmuyo bir tane arkadaşım da çok istiyo 1 yıldır deniyor ama kız kardeşi (1bucuk aylık evli ) suan 2 buçuk haftalık hanileymiş oda ayrı üzülmüş . Tabi hepsinin sağlıkla doğsun ama sabır yok .. bana isyan etme sabır et demeyin İnan’ın isyan değil ama sabır bitti galiba allahım neydi günahım tırırııırı rıı günahım neydi allahım rabbim nasip eyle hepimize Allah ım
Teselli edilmek istememissin bu ister motive ister teselli ne dersen de. Bak canım herşey için sabır gerekiyor biz evleneli nerdeyse 3 yıl oluyor ve hala çocuğumuz yok. Eşim varikosel ameliyatı oldu sperm sayimizda sorun vardı rahim filmi çekildim 2 defa aşılama yaptirdim ikiside tutmadı ve sabır dilemekten başka gerçekten yapacak birşey yok ALLAH C.C ne zaman hayırlısıysa o zaman verecektir tabiki çaremiz ı arayıp gerisini TAKDİRİ İLAHİ ye birakacaz. Bir arkadaşım var onunda 7 sene mi 9 sene mi ne çocukları olmamış düşünsene bu kış tüp bebek yaptırmış tutmuş ve kadın hastalanmış öyle fena oksuruyormuski bebeğinkalbi durmuş ve almak zorunda kalmışlar sabret canım herşey düzelecek hayırlısıyla inşallahYa herkes mi hamile olur arkadaşkapı komşum hamile yakın iki arakadsım hamile görümcem hamile ablam Doğum yaptı kaynanam bile doğurdu (42 sinde ) yukarı komşum (1 aylık evli ve bana diyo ki bebek istiyoruz . Yarın bi gün oda hamile kalır bnde geçen ay kimyasal geçirdim ve 1 buçuk senedir olmuyo bir tane arkadaşım da çok istiyo 1 yıldır deniyor ama kız kardeşi (1bucuk aylık evli ) suan 2 buçuk haftalık hanileymiş oda ayrı üzülmüş . Tabi hepsinin sağlıkla doğsun ama sabır yok .. bana isyan etme sabır et demeyin İnan’ın isyan değil ama sabır bitti galiba allahım neydi günahım tırırııırı rıı günahım neydi allahım rabbim nasip eyle hepimize Allah ım
Çok kötü oluyor İnsan hele cevresinden hamilelik haberleri alınca .. tüp bebek için ne kadar gerekiyor ? Umarım ikinci bebek te nasip olur sizeBenim de tüp bebekle bir oğlum var 4 yaşında . Nisan ayında dondurulmuş embriyoyla denedik olmadı . Oğlum aşırı derecede kardeş istiyor ama normal yolla olmuyor . Maddi olarakda tüp bebek yapamıyoruz . Bugün ablamin hamile olduğunu öğrendim . Ablam adına çok sevindim . Ama kendimi için çok üzüldüm gizli gizli ağladı.
Çok kötü oluyor İnsan hele cevresinden hamilelik haberleri alınca .. tüp bebek için ne kadar gerekiyor ? Umarım ikinci bebek te nasip olur sizeve isteyen Herkese
Öncelikle teşekkür ederim canım dün o kadar doldum ki sonra dan konu açtığıma bile üzüldüm biliyor Musun .. ama sabır çok önemli bnde geçen ay güya hamile kaldım ama Sevinç’im 3 gün sürdü ve kimyasal oldu .. tabi sonsuz şükürler olsun kürtaj ve benzeri Birseye gerek kalmadan düştü ama herkesin yaşadığı kendine zor geliyor belki yıllarca benim de olmayacak yaşayıp ve sabredip görücez .. çok üzüldüm arkadaşına allah sabır versinTeselli edilmek istememissin bu ister motive ister teselli ne dersen de. Bak canım herşey için sabır gerekiyor biz evleneli nerdeyse 3 yıl oluyor ve hala çocuğumuz yok. Eşim varikosel ameliyatı oldu sperm sayimizda sorun vardı rahim filmi çekildim 2 defa aşılama yaptirdim ikiside tutmadı ve sabır dilemekten başka gerçekten yapacak birşey yok ALLAH C.C ne zaman hayırlısıysa o zaman verecektir tabiki çaremiz ı arayıp gerisini TAKDİRİ İLAHİ ye birakacaz. Bir arkadaşım var onunda 7 sene mi 9 sene mi ne çocukları olmamış düşünsene bu kış tüp bebek yaptırmış tutmuş ve kadın hastalanmış öyle fena oksuruyormuski bebeğinkalbi durmuş ve almak zorunda kalmışlar sabret canım herşey düzelecek hayırlısıyla inşallah
Aynı dertten muzdarip iz hepimiz canım. İki yıl oldu olmuyor saldım gitti artık anne olmak bile istemiyorum o dereceye geldim bir yandan kayınvalide diğer yandan arkadaşlar yok mu bebek diyip duruyor olsa saklicam sanki :))Ya herkes mi hamile olur arkadaşkapı komşum hamile yakın iki arakadsım hamile görümcem hamile ablam Doğum yaptı kaynanam bile doğurdu (42 sinde ) yukarı komşum (1 aylık evli ve bana diyo ki bebek istiyoruz . Yarın bi gün oda hamile kalır bnde geçen ay kimyasal geçirdim ve 1 buçuk senedir olmuyo bir tane arkadaşım da çok istiyo 1 yıldır deniyor ama kız kardeşi (1bucuk aylık evli ) suan 2 buçuk haftalık hanileymiş oda ayrı üzülmüş . Tabi hepsinin sağlıkla doğsun ama sabır yok .. bana isyan etme sabır et demeyin İnan’ın isyan değil ama sabır bitti galiba allahım neydi günahım tırırııırı rıı günahım neydi allahım rabbim nasip eyle hepimize Allah ım
Keşke direkt tüp bebek düşünseydiniz cnm zaten birbirine yakınmış ki rabbim istedikten sonra Hersekli olur da .. genelde istemeyen de hemen oluyor kafa rahat ya bebek Düşüncesi olmayınca oluyor İşte15 bin tl falan gerekiyor . Nisan ayimda dondurulmuş denedik o bile 10 bini buldu daha onun yükünü atamadık üzerimizden . Üzüldüğüm konu ben hergün aklda dua ediyorum ama ablam istemediği halde hamile .
İki gün sonra izine gidicez İnan gidesim bile gelmiyor gözümcem hamile ve bizle gelicek memlekete oda .. aman napcaz milletin dilinden yaAynı dertten muzdarip iz hepimiz canım. İki yıl oldu olmuyor saldım gitti artık anne olmak bile istemiyorum o dereceye geldim bir yandan kayınvalide diğer yandan arkadaşlar yok mu bebek diyip duruyor olsa saklicam sanki :))
Keşke direkt tüp bebek düşünseydiniz cnm zaten birbirine yakınmış ki rabbim istedikten sonra Hersekli olur da .. genelde istemeyen de hemen oluyor kafa rahat ya bebek Düşüncesi olmayınca oluyor İşte