- 8 Mayıs 2015
- 10.506
- 16.872
Aman göndermeyin. Sadece buradan tanıştığınız birine değil, tanıdığınız kimseye de para vermeyin. Çocuğu aç duruyor adamlar gidip sigara, alkol alıyor o parayla emin olabilirsiniz. Erzak ve eşya yardımı en makbulü.Ben de para gondericektim mesajlasmistik, ama once annem üstüne kizimi dr.lara goturmem gerekti, bi de ustune 10 gün ban yiyince arada kaynadi gitti, iyi ki gitti, banka hesabim yok, postaneden yolla demisti, bi de postane kuyruguna giricektim bu koronada
e bana ne soyluyorsunuz o zaman? ben de benden para istemesine ragmen gondermedim kitap gonderdim. yani birinin size okuyun diye gonderdigi kitabi satmak sizce normal mi?Beni diyorsanız sorgulanmaz yazmadım. Özellikle para vermediğimi anlattım.
Lütfen üzülmeyin. Siz tamamen iyi niyetle hareket etmişsiniz. Balık bilmezse Halık bilsine bana ne soyluyorsunuz o zaman? ben de benden para istemesine ragmen gondermedim kitap gonderdim. yani birinin size okuyun diye gonderdigi kitabi satmak sizce normal mi?
gercekten sinirliydim su an uzgunum hem sinirden hem uzuntuden agliyorum. insani yardim yapacagina bir kez, baskalari dolandirilmasin diye uyardigina iki kez pisman ediyorsunuz.
Ben sizi eleştirmiyorum ki. Ortada bir dolandırılma olayı olduğunu, üyeliğin iptal edileceğini, Benim de bebek arabası gönderip kazık yemiş olduğumu yazdım. Üzgün olduğunuz için yazılanları eleştiri gibi düşünüyorsunuze bana ne soyluyorsunuz o zaman? ben de benden para istemesine ragmen gondermedim kitap gonderdim. yani birinin size okuyun diye gonderdigi kitabi satmak sizce normal mi?
gercekten sinirliydim su an uzgunum hem sinirden hem uzuntuden agliyorum. insani yardim yapacagina bir kez, baskalari dolandirilmasin diye uyardigina iki kez pisman ediyorsunuz.
Evet buradaki eski soyadı olabilir. Şimdiki soyadı farklı. Kitapları satışta görünce sinirlenmenizi anlayabiliyorum. Ben de hiç nakit yardımı yapmam. O para içkiye mi gider, uyuşturucuya mı gider bilemem. Hep erzak, eşya yardımı yaparım. Benim niyetim belli ve yardımı yapınca işim biter.
babygirl hanım,evet siz söylemişsiniz...Siz mi dediniz bilmiyorum bu tarz yazan bir yorum gördüm cümle buna çıkıyordu direk cümleyi yazmadım yani siz misiniz bilmiyorum sizde olmayabilirsiniz
Neden tamamını almadınız ?babygirl hanım,evet siz söylemişsiniz...
evet birebir aynı kelimeler olmak zorunda değil ama elektranın dediği anlama çıkıyor dedikleriniz... :)
Öyle dbabygirl hanım,evet siz söylemişsiniz...
evet birebir aynı kelimeler olmak zorunda değil ama elektranın dediği anlama çıkıyor dedikleriniz... :)
kötü bir amacım yok,elektranın bahsettiği kısım orası diye orayı alıntıladım sadece :)Neden tamamını almadınız ?
ben bu kısımdan bahsetmiyorum,hani dediniz ya iyiliği yapıp gerisini önemsememek lazım diye,kötüye kullanılıysa bile bu iyilik yapanı ilgilendirmemeli anlamında bir cümle kullandınız ya,ben de gerisi de önemli olmalı aslında diyorum :)Devamında böyle yazıyor : Öğrencilere kışlık bot dağıtıyoruz, gidip ışıklarda satıyorlar. Marketten erzak alsın diye kart veriyoruz, gidip sigara alıyorlar. Ne yapalım şimdi kimseye yardım etmeyelim mi?
Ama ben yardımı mı yaptım gitti alkol aldı şu bu deme lüksümüz yok çünkü yardımın nereye gidiyor bilmek zorundayız öyle verdim sevap alırım olmuyor işte sorun bu böyle sevap alınmıyor aksine adamların sırtını sıvazlıyoruzÖyle d
Evet, sürekli konu açıp mağdur göründüğünün farkındayım. Üyeliği iptal edilir zaten. Kimse nakit göndermesin.kötü bir amacım yok,elektranın bahsettiği kısım orası diye orayı alıntıladım sadece :)
ben sizin kötü niyetli olduğunuzu asla düşünmüyorum ama iyi niyetler suistimal edile edile arsızlık arşa çıktı...
kimse utanmıyor yaptığından,eğer yaptıkları ortaya çıkarılırsa belki bu diğer sahtekarlığa niyetlenen insanları caydırır...
Halbuki açıkta yazmıştım ama sen daha uzun uzun yazmışsın aşkımben bu kısımdan bahsetmiyorum,hani dediniz ya iyiliği yapıp gerisini önemsememek lazım diye,kötüye kullanılıysa bile bu iyilik yapanı ilgilendirmemeli anlamında bir cümle kullandınız ya,ben de gerisi de önemli olmalı aslında diyorum :)
Başta para veriyorduk, sonra erzak, eşya yardımı yapmaya başladık. Paramız o tür şeylere gitmesin diye. Bu sefer de verdiklerimizi ışıklara gidip sattılar. Daha ne yapalım? Bizden çıkıyor iş. Bunu anlatmaya çalışıyorumAma ben yardımı mı yaptım gitti alkol aldı şu bu deme lüksümüz yok çünkü yardımın nereye gidiyor bilmek zorundayız öyle verdim sevap alırım olmuyor işte sorun bu böyle sevap alınmıyor aksine adamların sırtını sıvazlıyoruz
e madem bunları biliyorsunuz neden sassy ye verseniz ne olacak belki ihtiyacı vardır satmıştır yazdınız.o kitaplara gerçekten ihtiyacı olan gençlere yazık değil mi?Aman göndermeyin. Sadece buradan tanıştığınız birine değil, tanıdığınız kimseye de para vermeyin. Çocuğu aç duruyor adamlar gidip sigara, alkol alıyor o parayla emin olabilirsiniz. Erzak ve eşya yardımı en makbulü.
5 yıl İstanbulda çalıştım. Para yardımı yaptığımız her ailede hayal kırıklığına uğradık. Sonunda kışlık bot, mont dağıtmaya başladık. Onları da götürüp ışıklarda sattılar
O cümleyi ben yazmadıme madem bunları biliyorsunuz neden sassy ye verseniz ne olacak belki ihtiyacı vardır satmıştır yazdınız.o kitaplara gerçekten ihtiyacı olan gençlere yazık değil mi?
İşte diyorum ki gerçek ihtiyaç sahibi değiller demek ki yani verdiğiniz yeri iyi araştırıcaksınız yardımınız nereye neye gidiyor kimlere gidiyor arkasına bakacağız neyse konu uzadıBaşta para veriyorduk, sonra erzak, eşya yardımı yapmaya başladık. Paramız o tür şeylere gitmesin diye. Bu sefer de verdiklerimizi ışıklara gidip sattılar. Daha ne yapalım? Bizden çıkıyor iş. Bunu anlatmaya çalışıyorum
tam cümlelere bunlar değildi zaten.maddi yardım yapmam bir şeyler veririm ardını sorgulamam tarzı bir şeyler yazdınız.sorgulamazsak devamlı sömürülürüz.çalışmadan geçinmeye alışan nesiller yetiştiririz farkında olmadanO cümleyi ben yazmadım
Evet, uzadı. Tüm gün gözüne baktığım öğrenciye yardım yapınca bile böyle oluyor. Evde piknik tüpüyle yemek pişiriyorlar ama gelen yardımla sigara alıyorlar. İnsanlar böyleİşte diyorum ki gerçek ihtiyaç sahibi değiller demek ki yani verdiğiniz yeri iyi araştırıcaksınız yardımınız nereye neye gidiyor kimlere gidiyor arkasına bakacağız neyse konu uzadı