Gebeliğe Hazırlık Neden hamile kalamıyorum?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eveet klomen artı çatlatma iğnesi kullandım bende benim durumumda olana pek rastlamamıştım inşallah hayırlı haberler alırsınız

Merhaba ben 4 senelik evliyim,çocuk çok istiyordum. Araştırdım her şeyi önce telefona pepaap uygulamasını indirdim. Ovülasyon gösterdiği günden 2 gün önce başladık değerlendirmeye. Sonrasında ayaklarımı diktim ve yarım saatten fazla bekledim. Birde diz dirsek pozisyonunu denedim. Haziran ayında hamile kaldım sonrasında düştü ama aynılarını bu ayda yaptım yine hamile kaldım.

Allah hayırlı etsin sağlıkla büyütün inşallah ben bu ayda yine çalışmalara devam edeceğim folik asit içiyorum bide agnucaston içiyorum günde 1 defa ben geçen ay dediğiniz gibi yaptımda demek nasipte yokmuş bakalım bu ay nolacak ama ilginç bir şekilde adetimin son gününde yumurtlama ağrısı gibi kısa süreli batmalar yaşadım şüphe ediyorum acaba ben hemen adrt sonunda mı yumurtluyorum diye şaştım kaldım dr a randevu aldım geçen ay aldım dr izine çıktı bu ayda aldım randevu bakalım ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…