• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Neden hamile kalamıyorum?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Randevu aldım gideceğim yine dr a sizin problem ne çıktı

Ovülasyon testlerinde pik çıkmasına rağmen her ay düzenli yumurtlamadığım çıktı, yumurta rezervi iyi olduğu için yulurtalıklarım tembellik ediyormuş. Klomen kullandim 3 ay 3üncü ay pozitifi gördüm darısı size inşallah 💞

Ovülasyon testlerinde pik çıkmasına rağmen her ay düzenli yumurtlamadığım çıktı, yumurta rezervi iyi olduğu için yulurtalıklarım tembellik ediyormuş. Klomen kullandim 3 ay 3üncü ay pozitifi gördüm darısı size inşallah 💞
Rahim filmi çekildimi size ağrı oldumu

Canım bak herhangi bir sorun yokmuş dert etme olur inşaallah insan kafaya takınca da olmayabiliyor çünkü hormonlar etkileniyor stres yapınca. Bende 2 yıllık evliyim 6 ay korunduk daha sonra istedik tam 1 yıl olmadı sonra ben ne zaman ki kafaya takmayı bıraktım o ay hamile kaldım ama düşükle sonuçlandı .Üstünden 4 ay geçti şimdi tekrar hamile kaldım. İnsan çok üzülüyor stres yapıyor neden olmuyor diye ama kendini rahatlatmaya çalış inan o zaman gelecek bebeğin . Dilerim hem sen hemde isteyen herkes en kısa sürede müjdeli haberi alirisiniz .
Amin inşallah sağolun iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim

sadece usg ve hormon tahlilleriyle hiç bir sorun yok denemiyor maalesef. rahim filmi çekilebilir. belki tüplerde tıkanıklık vardır. eğer 1 senedir olmuyorsa artık iyi bşr doktorla bşr takübe başlayabilirsiniz.

Merhabalar 2 yıllık evliyim 1 yıldır korunmuyoruz ilk 1 yıl korunduk ama ben değil sadece eşim korundu hamile kalamıyorum eşimle çakşır içtik olmadı.Dr a muayene olmaya gittim vajinal ultrason ile baktı tüm tahlillerime baktı herşey çok iyi yumurtalıklar rahim değerlerim hepsi iyi dedi folikasit yazdı 3 ay iç olmazsa gel dedi içtim folikasit 3 ay olmadı sonra pandemi sürecine girdik dr a gidemedim eşimden şüphelenmeye başladım eşim için dr a gittik onda da hiç bir problem yoktu dr hatta sende sorun yok eşin kadın doğuma gitsin muayene olsun dedi.Acaba sorun nedir adetimde düzenli hatta yumurtlama döneminde yumurtlama ağrılarım bile oluyo hissediyorum tabi ki nasip kısmet ama insan anlam veremiyo tavsiyesi olan arkadaşlar varmı bu ayda adetimin 1. gününde agnucaston hapına başladım dr adet sancılarım çok ağrılı geçiyo diye yazdı şimdiden yazacaklarınız için teşekkürler 🙏 ♥️
Canım bazen zamana bırakmak en güzeli bende hep dusunyrm bi gün değerlendiriorm sanki ertesi günü hamile kalırmsm gbı test yapıorm ama söyle bişey var kader işi demekki bizim cocuklarımızın daha yicek ekmeği yok rabbim nasip etmio dua edelm bol bol bazen insan ınancnı kaybedio ama hersey allahtan kuzu üzülsekte kırılsakta rabbıme sıgıncaz belklcez

Adetlerim sancılı oluyor demişsiniz. Ben yeni aşılama yaptırdım doktor işlem sırasında rahmin kapalı dar görünüyor adet dönemlerin ağrılı geçiyor mu diye sordu. Benim öyle sancım olmuyor. Acaba sizin rahim ağzı darlığınız olabilir mi ? Sperm geçişini engelliyormus bunca zaman hamile kalamamanın sebebi bu da olabilir demişti doktorum çünkü.
Ee ben ne oluyorum o zman?? Ben bayılır gibi oluyorum adetlerimde ...hele teyzem her adette acillikti ama normal yollarla kaldık 🤷

sadece usg ve hormon tahlilleriyle hiç bir sorun yok denemiyor maalesef. rahim filmi çekilebilir. belki tüplerde tıkanıklık vardır. eğer 1 senedir olmuyorsa artık iyi bşr doktorla bşr takübe başlayabilirsiniz.yaşadığım şehrin en i
Haklısınız yaşadığım şehirde bi dr var normalde tüp bebektede uzman ona randevu aldım dr kaza geçirmiş ailesiyle izinliydi bu ay yine aradım gelmiştir diye hala izinliymiş nasipte olmadı bi daha gitmek ama bu gideceğim dr a çok güveniyorum yorumlar çok iyi bir çok kişi kaç tüp bebeğe rağmen kalmamış hamile bu gideceğim dr da hamile kalmış şifa Allah dan ama inancım var bu dr ne sorun varsa çözecektir

Canım bazen zamana bırakmak en güzeli bende hep dusunyrm bi gün değerlendiriorm sanki ertesi günü hamile kalırmsm gbı test yapıorm ama söyle bişey var kader işi demekki bizim cocuklarımızın daha yicek ekmeği yok rabbim nasip etmio dua edelm bol bol bazen insan ınancnı kaybedio ama hersey allahtan kuzu üzülsekte kırılsakta rabbıme sıgıncaz belklcez
Nasip işte bir ay geliyo pes ediyorum olursa olur olmazsa olmaz diyorum akışına bırakıyorum bi ay geliyor tekrar ümitleniyorum bi arayışa giriyorum çözüm bulmaya çalışıyorum buraya yazıp araştırıyorum ne bileyim işte hayırlısı inşallah Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin hepimize

Merhabalar 2 yıllık evliyim 1 yıldır korunmuyoruz ilk 1 yıl korunduk ama ben değil sadece eşim korundu hamile kalamıyorum eşimle çakşır içtik olmadı.Dr a muayene olmaya gittim vajinal ultrason ile baktı tüm tahlillerime baktı herşey çok iyi yumurtalıklar rahim değerlerim hepsi iyi dedi folikasit yazdı 3 ay iç olmazsa gel dedi içtim folikasit 3 ay olmadı sonra pandemi sürecine girdik dr a gidemedim eşimden şüphelenmeye başladım eşim için dr a gittik onda da hiç bir problem yoktu dr hatta sende sorun yok eşin kadın doğuma gitsin muayene olsun dedi.Acaba sorun nedir adetimde düzenli hatta yumurtlama döneminde yumurtlama ağrılarım bile oluyo hissediyorum tabi ki nasip kısmet ama insan anlam veremiyo tavsiyesi olan arkadaşlar varmı bu ayda adetimin 1. gününde agnucaston hapına başladım dr adet sancılarım çok ağrılı geçiyo diye yazdı şimdiden yazacaklarınız için teşekkürler 🙏 ♥️

Maalesef çocuk ha deyince olmuyo.. Benim de 2 ci yılımn içinde oldu bebek. Stres yapmaman gerek.. yumurtlama gününü takip et.. Olmazsa eczaneden ovulasyon testi var onlardan alıp yapabilrsin.. Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah.

Maalesef çocuk ha deyince olmuyo.. Benim de 2 ci yılımn içinde oldu bebek. Stres yapmaman gerek.. yumurtlama gününü takip et.. Olmazsa eczaneden ovulasyon testi var onlardan alıp yapabilrsin.. Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah.
Amin inşallah cümlesine

Nasip işte bir ay geliyo pes ediyorum olursa olur olmazsa olmaz diyorum akışına bırakıyorum bi ay geliyor tekrar ümitleniyorum bi arayışa giriyorum çözüm bulmaya çalışıyorum buraya yazıp araştırıyorum ne bileyim işte hayırlısı inşallah Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin hepimize
Sen baya beni de anlatmışsın burda 😄 aminn Allahım nasip etsin hepimize inşallah bir sorun olmaması güzel bişey takviye şeyler tüketebilirsiniz multivitamin doğal kürler gibi ben de bu ay bal tarçın çörekotu kullanıyorum bugün ovülasyon testiyle Takibe başladım Allahtan hayırlısı artık biz çabalıyoruz takdiri Allah’a bırakıyoruz napalım bende kist var sende hiç bişey yokmuş maşallah sabret en yakın zamanda alırız inşallah biz de kuzularımızı kucağımıza 🤲🏻❤️

Sen baya beni de anlatmışsın burda 😄 aminn Allahım nasip etsin hepimize inşallah bir sorun olmaması güzel bişey takviye şeyler tüketebilirsiniz multivitamin doğal kürler gibi ben de bu ay bal tarçın çörekotu kullanıyorum bugün ovülasyon testiyle Takibe başladım Allahtan hayırlısı artık biz çabalıyoruz takdiri Allah’a bırakıyoruz napalım bende kist var sende hiç bişey yokmuş maşallah sabret en yakın zamanda alırız inşallah biz de kuzularımızı kucağımıza 🤲🏻❤️
Aminn canım inşallah ♥️

ilk defa benim gibi birini gordum. benim de pik olurdu ama yeterince buyumedigi cikti aciga. uc aydir femara iciyorum o bende daha iyi etki etti. catlatma ignesi vurulmamistim. bu ay buyuduyse catlatma ignesi deneyecegiz. sizin igneyle mi oldu olumlu sonuc? Allah hayirli evlat etsin.

ben de ikinci yilimdayim Rabbim bana da nasip etsin. yumurtalarim tam gelismiyor.

Back
X