Neden hamile kalamıyorum?

Bence kafanı doktorla bozma Bazı şeyler sabır gerektirir hemen olmaz ama zamanla Rabbim nasip eder inşş en kısa zamanda bende 1 buçuk senedir evliyim hemen çocuk istemedik geZdik tozduk öyle çocuk istediğim de ise 4-5 ay denedik öyle oldu çok şükür şuan hamileyim Bunuda söylemek isterim ki herkes aynı şeyleri demiş hemen kalkma 20 dk ya da 1 saat bekle gerekirse belinin altına yastık koy veya ayaklarını havaya dik ilişkiden sonra çocuk için ilikşiye girme aklına bile gelmesin zevk için yap sonra gerisi Kendiliğinden gelir bol şans

5 haftalık hamileyimmmmm☺
Hayirli olsun onceki yazdiklarinizi da okudum sizin adınıza cok sevindim. allah tamamina erdirsin saglikla kucagina alirsin insallah :) ben de 1 yillik evliyim daha gebe kalamadım. Tavsiye edebileceginiz bisey var mi ?

Hayirli olsun onceki yazdiklarinizi da okudum sizin adınıza cok sevindim. allah tamamina erdirsin saglikla kucagina alirsin insallah :) ben de 1 yillik evliyim daha gebe kalamadım. Tavsiye edebileceginiz bisey var mi ?
Çok teşekkür ederim inşallah seninde güzel haberlerini duyarız. Ben pes etmiştim artık bırakmıştım son kez dedim övülosyon dönemini deneyeyim dedim. O güne kadar 4 gün ilişkiden. Uzak durdum. Bunun da etkisi olduğunu düşünüyorum 2 günde bir ilişkiye girmek yerine biraz bekledik. Daha etkili olacağını okumuştum . Denedim oldu ama mutlaka kadın doğum doktoruna git kontrolleri yaptır. Folikasit başlatıyorlarmış ben başlamamıştım. Doktorum biraz kızdı bana. Senin de hamiş haberini almak dileğiyle

Insalllllaaahhhhhhh ben kadin doguma falan da gittim .bütün test falan hersey iyi cok sukur .rahim filmimde cok sukur bisey cikmadi . Folik asit kullaniyorum su an ben doktorum onermisti inofolic combi yi .sanirim ben de cok kafama takiyorum esimde varikosel vardi ameliyat oldu o da 8 ay olucak ameliyat olali .insallllaah insalllaaahho kadar seviniyorum ki sizin adiniza sanki ben hamileymisim gibi :)

5 haftalık hamileyimmmmm☺
Aa konuyu actıktan 2 ay sonra hamıle kalmıssın ne mutlu. Allah saglıklı kuxagına almayı nasıp etsın. Bu arada aynı yastayız bızde 11 aylı evliyiz. Marttan berı korunmuyorum ama hala sonuc yok vajınusmustum ılk 1 ay ılıksıye gıremedık sonra doktordu tedavıydı 2 gunde atlattım vajıyi.sonra rahat rahat ilıskıye gırınce ve yasadıgmz yerde esımde bende cok sıkılıyoruz aıleler uzakta kımsenız yok bebek yapmayada karar verdık artık korunmayıda bıraktık, doktora gıttım kıst var dedı 3, 5 cm sogan kuru ve dogum kontrol hapıyla 12 mılıme kuculttum kıstti. Tabı diçoktor kıst engel degıl demıstı gebelık ıcın ama hala bısey yok okadr ıkıskıye gırıyoruz dusumu genelde saatler sonra alıyorum ayaklarımı dıkıyorum ıncır kuru uyguladım ama yok. Gecnde doktor hormon testı faln yaptı bısey cıkmadı noröalmıs pekı ya sorun ne. Esımde baktırakm dıyorz ama ne sıgara ne alkol kullanmaz hıc cok saglıklı ve dıllatlı beslenır onluk bır sorunmu var artk bılemıyorm ama ne onerırsiniz benden sonra rvlenenler bıle gebe suan mıllet onu soyleyıp duruyor senden somrakılar hamıl3 dıye dıye psıkolojımı bozdular 6-7 ayfır denıyorum ya

Arkadaşlar ben 1.5 yıldır evliyim çocuk istiyoruz ama olmuyor doktora gittik hormanlarima baktılar alttan muayene ettiler biseyim çıkmadı eşimde sperm testi verdi eşimdede sorun çıkmadı fakat hamile kalamiyorum ovulasyon testi de. Kullandım yine olmadı neden acaba bilgisi olan var mi

1.5 yıldır evliyiz çocuk istiyoruz ama olmuyor doktora gittik hormanlarima baktılar alttan muayene ettiler biseyim çıkmadı eşimde sperm testi yaptılar eşimdede sorun çıkmadı lütfen yardımcı olun ovulasyon testide kullandım yine olmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…