- 12 Nisan 2019
- 28
- 27
- 30
-
- Konu Sahibi Hasretyo35
Hayirli olsun onceki yazdiklarinizi da okudum sizin adınıza cok sevindim.5 haftalık hamileyimmmmm☺
Çok teşekkür ederimHayirli olsun onceki yazdiklarinizi da okudum sizin adınıza cok sevindim.allah tamamina erdirsin saglikla kucagina alirsin insallah :) ben de 1 yillik evliyim daha gebe kalamadım. Tavsiye edebileceginiz bisey var mi ?
InsalllllaaahhhhhhhÇok teşekkür ederiminşallah seninde güzel haberlerini duyarız. Ben pes etmiştim artık bırakmıştım son kez dedim övülosyon dönemini deneyeyim dedim. O güne kadar 4 gün ilişkiden. Uzak durdum. Bunun da etkisi olduğunu düşünüyorum 2 günde bir ilişkiye girmek yerine biraz bekledik. Daha etkili olacağını okumuştum . Denedim oldu ama mutlaka kadın doğum doktoruna git kontrolleri yaptır. Folikasit başlatıyorlarmış ben başlamamıştım. Doktorum biraz kızdı bana. Senin de hamiş haberini almak dileğiyle
Hayirli olsun5 haftalık hamileyimmmmm☺
Aa konuyu actıktan 2 ay sonra hamıle kalmıssın ne mutlu. Allah saglıklı kuxagına almayı nasıp etsın. Bu arada aynı yastayız bızde 11 aylı evliyiz. Marttan berı korunmuyorum ama hala sonuc yok5 haftalık hamileyimmmmm☺
Arkadaşlar ben 1.5 yıldır evliyim çocuk istiyoruz ama olmuyor doktora gittik hormanlarima baktılar alttan muayene ettiler biseyim çıkmadı eşimde sperm testi verdi eşimdede sorun çıkmadı fakat hamile kalamiyorum ovulasyon testi de. Kullandım yine olmadı neden acaba bilgisi olan var miTestlerle ilgili bilgim yok ancak doktor bir sıkıntı yok diyorsa kalabilirsin.. bende 3 4 ay uğraştıktan sonra hamile kaldım biraz sabırlı olmak lazım sanırım.. ilişkiden sonra hemen kalkmayın ben 20 dk falan bekliyordum.. sağlıklı beslenin. Bolca duaeşinizde bir doktora görünsün
1.5 yıldır evliyiz çocuk istiyoruz ama olmuyor doktora gittik hormanlarima baktılar alttan muayene ettiler biseyim çıkmadı eşimde sperm testi yaptılar eşimdede sorun çıkmadı lütfen yardımcı olunBir an önce olsun diyorsan adetin 3.günü hormon testlerine baktırmalısın , rahim filmi çektirip tüplerin açıkmı ona baktırabilirsin..ama bunlardan önce bir kaç ay ovulasyon testleriyle yumurtlama günleri ni kesinleştiririp değerlendirmeni tavsiye ederim,baktın olmadı diğer seçeneklere geçersin.. inşallah en kısa zamanda istediğin olur