Neden hamile kalamıyorum?

Hasretyo35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2019
9
8
29
Merhabalar ,

24 yaşında 11 aylık evliyim 3-4 ay önce hamile kalmaya karar verdim.

Çocuk istediğimiz için 3-4 aydır korunmuyorum ovülasyon dönemleri de dikkat ediyorum ama hala hamile kalmadım. Kadın doğum doktoruna gittim. Yumurtalıkların sağlıklı bir sorun yok demişti. Ekstra yapmam gereken bir test var mı?

Ya da neyi yanlış yapıyorum tecrübelerinizi ve bilgileirniz benimle paylaşabilir misiniz?
Çünkü artık psikolojik olarak etkilenmeye başlıcam

Testlerle ilgili bilgim yok ancak doktor bir sıkıntı yok diyorsa kalabilirsin.. bende 3 4 ay uğraştıktan sonra hamile kaldım biraz sabırlı olmak lazım sanırım.. ilişkiden sonra hemen kalkmayın ben 20 dk falan bekliyordum.. sağlıklı beslenin. Bolca dua eşinizde bir doktora görünsün

Bir an önce olsun diyorsan adetin 3.günü hormon testlerine baktırmalısın , rahim filmi çektirip tüplerin açıkmı ona baktırabilirsin..ama bunlardan önce bir kaç ay ovulasyon testleriyle yumurtlama günleri ni kesinleştiririp değerlendirmeni tavsiye ederim,baktın olmadı diğer seçeneklere geçersin.. inşallah en kısa zamanda istediğin olur

Yarım saat bekliyorum bende eğer bi kaç daha olmazsa bir doktora gitmemiz gerekiyor anlşaılan

Canim neye gore hicbisey yok diyor hormon testi yaptimi adetin ucuncu gunu hormon testi yaptir yaptirmadiysan cokonemli bisey hersey onda cikiyo

Doktorlar ilk 1 yıl test yapmıyorlat istmeezsen .

Tek tavsiyem daha yeni evlisin zaten bence birkaç ay daha dene .
Reglden sonra iki günde bir muhakkak değerlendirin diğer regl dönemine kadar .
İlişki sonrası sen hemen kalkma 5 dk uzan ayağının altına yastık koy .
Birde bebek düşünerek yapmanızı önermem stres oluyor insan .

doktorlar 1 yıl düzenli haftada 3 kez sevişme öneriyorlar. sizin daha çok erken paniklemeniz için. olmaması için gerekçe yok demiş doktor. hiç stres yapmayın. üstteki arkadaşın son tavsiyesi bence çok önemli. bebek için değil kendiniz için sevişin. o stresle özellikle kadın napacağını bilemiyor zaten. evlenmeden önce toplum baskısından adam tükürse kadın hamile kalır sanıyoruz. evlenince anlıyoruz ki öyle değil. bu sefer stres oluyoruz sıkıntı mı var diye. öyle bir yerleşmiş ki önce kendimize bakıyoruz bir kusurum mu var diye. boşverin bunları, kafanızı içinizi ferah tutun. keyfinize bakın. aşkla sevişin aşk bebeği olsun.

12 ay haftada 3 kez sevişmenize rağmen olmazsa, o zaman gerekli kontrollere doktorunuz yönlendirir zaten sizi ve tabi ki eşinizi.

Canım oncelikle canini sikma eger ki doktor sikinti yok dediyse illa ki olur ama su da var eger onceden dogum kontrol hapiyla korunduysan ondan da hemen olmaya bilir kisiden kisiye degisiyor bu durum ama aumarim yakinda bebis haberi alirsin ve iliskiden sonra hemen kalkma belinin altina yastik koyup bi 10 15 dk fln bekle ama bu kadar takma kafana oda etkiler☺

Doğru söylüyorsunuz eskiden hamamda hamile kaldı, oturduğu yerden sperm bulaşmış gibi saçma sapan şeylere çocukken kulak misafiri olduk.. ilk geceden hamile kalanları duyduk sandık ki yumurtalıkları hızlı çalışıyor. Hayır onun yumurtlama günüymüş Allah’ta nasip etmiş. Bunları düşünmeden stres olmadan sabırla beklemek lazım..

3 4 ayda olmadi diye psikoloji bozulmaz kendinizi sartlandirmayin hemen olcak diye bisey yok senelerdir bekleyenler napsin.belkide dogru günü tutturamiyosunuzdur.ovulasyon testi kullanabilirsiniz.

Valla çok doğru söyledin rahatlama geldi

İnşallah ya biraz sabırsızım sanki hiç hap kullanmadım şuan beklemediğim

Merhaba 1 yıldır korunmuyoruz benim bütün testlerim temiz çıktı eşimin sperm hızı düşük o yuzden aşılama yaptırdım 3 gün önce ilk seferde tutan var mı benim 3 gündür ağrım var kasıklarimda ve kusuyorum sürekli vücut mu kabul etme ne bileyim böyle olan varmı mide bulantısı mahvetti beni

Arkadaslar Merhaba! Yardimci olabilirmisiniz acaba? Sat 27.04 Nisan genelde 4 gun surer 5 gun artik gelmez.Mayisin 9 11 12 13 14 15 16 yumurtlama donemimde esimle birlikte olduk cocuk sahibi olmak istiyoruz Allahin izniyle. Sorum bu, dunden beri yani adetime 10 gun kala kahverengi lekelenmem var ve cok s1k idrara cikiyorum,belimde ve kasiklarimda adet olucakmisim gibi agri vaAcaba hamile olabilirmiyim bu kadar erken dollenme olup kahverengi yerlesme kanamasi olabilirmi?

Hiç bir sorun yoksa tamamen psikolojik . Strese girersen bu işi unut . Biliyorum kolay değil ama hamile kalmak için değil kendini ve eşini mutlu etmek için seviş . Tamamen vazgeçip tamam artık bizim çocuğumuz olmayacak biz iki kişilik bi aile olacağız dediğim ay hamile kaldım :)

Canım sirke yoğurt turlu vb şeylerden mümkün olduğunca uzak hatta hiç yeme vücudun alkali olmalı asidik ortamda döllenme olmuyo adetten önce ve sonra 3 ay bunları hayaından çıkar inş Allah gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…