Neden hamile kalamiyorum

Esa331

Seni heycanla bekliyorum ravza bebek ♡
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2017
466
156
18
23 ekimde kürtaj geçirdim bebegimin kalp atislari durdu simdi yasaydi dogumuna sayili gunler olcakti :( 23 ekimden belli hamile kalamiyorum tam 6 ay gecti acaba bi sorunmu olustu bende

Benım yasasydı nerdeyse 1 yasına gırcektı halen bende kalamadm :kızgın::kızgın:

İstersen bir kadın doğum doktoruna görün için rahatlasın belki stres yapıyorsundur

Meraba arkadaşlar bende klomen tedavisine başladım testlerimiz temiz cıktı hsg filmide çekindim hiç bir sıkıntı cıkmadı ve yumurta tembellği teşhisi koydu doktorum ve klomen verdi günde 2 defa olarak 5 gün boyunca kullandım daha dün bitti ve haftaya 12. günden itibaren hergün kontrole cağırdı.

Amh: 7.68 Fsh: 7.43 prolaktin:17.4 progesteron: 12,7 Lh: 5.17.
Merhaba yeni üye oldum yardımınıza ihtiyacım var 11 aylık evliyim ve evlendiğimiz ilk günden beri cocuk istiyoruz ve her gün ilişkiye giriyoruz hatta günde bazen iki üç bile oluyor ama bir türlü olmadı rahim filmim dahi çekildi hersey temiz degerlerimde bunlar lütfen yardımcı olurmusunuz benim gibi anne olmak isteyen bircok kadın var burada lütfen benimle bilgilerinizi paylasırmısınız artık bebegimi almak istiyorum kucagıma :KK43:

Amh: 7.68 Fsh: 7.43 prolaktin:17.4 progesteron: 12,7 Lh: 5.17.
Merhaba yeni üye oldum yardımınıza ihtiyacım var 11 aylık evliyim ve evlendiğimiz ilk günden beri cocuk istiyoruz ve her gün ilişkiye giriyoruz hatta günde bazen iki üç bile oluyor ama bir türlü olmadı rahim filmim dahi çekildi hersey temiz degerlerimde bunlar lütfen yardımcı olurmusunuz benim gibi anne olmak isteyen bircok kadın var burada lütfen benimle bilgilerinizi paylasırmısınız artık bebegimi almak istiyorum kucagıma :KK43:
Bizde 7 aydir deniyoruz ovulasyon testiyle yunurtlamami takip ediyorum hemde gunleri kacirmiyorum haftada 3 kere iliski oluyor ancak tık yok bizdedd ben dr gittim icimi rahatlatmak icin ultrosan konrtolu yapildi ve yumurtaliklaima bakildi hicbir sorun yok gecen ay 2 tane yumurtam olgunlasmisti hem doktor dedi ikisidemi tutmadi anlamiyorum stres yapmamak gerekiyor ama gercekten cogu kisi aklimdan cikardim unuttum o ay tuttu diyor. Vardir herseyin bir zamani elbet umidimizi yitirmeyelim :110:

Bizde 7 aydir deniyoruz ovulasyon testiyle yunurtlamami takip ediyorum hemde gunleri kacirmiyorum haftada 3 kere iliski oluyor ancak tık yok bizdedd ben dr gittim icimi rahatlatmak icin ultrosan konrtolu yapildi ve yumurtaliklaima bakildi hicbir sorun yok gecen ay 2 tane yumurtam olgunlasmisti hem doktor dedi ikisidemi tutmadi anlamiyorum stres yapmamak gerekiyor ama gercekten cogu kisi aklimdan cikardim unuttum o ay tuttu diyor. Vardir herseyin bir zamani elbet umidimizi yitirmeyelim :110:
Kac günde bir adet görüyorsun canım

Yumurtlamanızı takip ediyormusnz bende mayıs ayında kürtaj oldum temmuzda tekrar hamile kaldım..

Back