Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya kac zaman gecti neden kalamiyiruz ki ilkini kaldikBenım yasasydı nerdeyse 1 yasına gırcektı halen bende kalamadm![]()
Bizde 7 aydir deniyoruz ovulasyon testiyle yunurtlamami takip ediyorum hemde gunleri kacirmiyorum haftada 3 kere iliski oluyor ancak tık yok bizdedd ben dr gittim icimi rahatlatmak icin ultrosan konrtolu yapildi ve yumurtaliklaima bakildi hicbir sorun yok gecen ay 2 tane yumurtam olgunlasmisti hem doktor dedi ikisidemi tutmadi anlamiyorum stres yapmamak gerekiyor ama gercekten cogu kisi aklimdan cikardim unuttum o ay tuttu diyor. Vardir herseyin bir zamani elbet umidimizi yitirmeyelimAmh: 7.68 Fsh: 7.43 prolaktin:17.4 progesteron: 12,7 Lh: 5.17.
Merhaba yeni üye oldum yardımınıza ihtiyacım var 11 aylık evliyim ve evlendiğimiz ilk günden beri cocuk istiyoruz ve her gün ilişkiye giriyoruz hatta günde bazen iki üç bile oluyor ama bir türlü olmadı rahim filmim dahi çekildi hersey temiz degerlerimde bunlar lütfen yardımcı olurmusunuz benim gibi anne olmak isteyen bircok kadın var burada lütfen benimle bilgilerinizi paylasırmısınız artık bebegimi almak istiyorum kucagıma![]()
Kac günde bir adet görüyorsun canımBizde 7 aydir deniyoruz ovulasyon testiyle yunurtlamami takip ediyorum hemde gunleri kacirmiyorum haftada 3 kere iliski oluyor ancak tık yok bizdedd ben dr gittim icimi rahatlatmak icin ultrosan konrtolu yapildi ve yumurtaliklaima bakildi hicbir sorun yok gecen ay 2 tane yumurtam olgunlasmisti hem doktor dedi ikisidemi tutmadi anlamiyorum stres yapmamak gerekiyor ama gercekten cogu kisi aklimdan cikardim unuttum o ay tuttu diyor. Vardir herseyin bir zamani elbet umidimizi yitirmeyelim![]()
28 gunde bir duzenli oluyorumKac günde bir adet görüyorsun canım
Peki yumurtladıgın günler hangileri28 gunde bir duzenli oluyorum
Adetimin birinci gununden baslayarak gun saydigimda 12 gunu yumurtlama gunum oluyorPeki yumurtladıgın günler hangileri
IstemiyomusunuzYumurtlamanızı takip ediyormusnz bende mayıs ayında kürtaj oldum temmuzda tekrar hamile kaldım..
Peki yumurtladıgında akıntında bi farklılık oluyormu canımAdetimin birinci gununden baslayarak gun saydigimda 12 gunu yumurtlama gunum oluyor
Bendede vardı ama hamile kaldımBen göründüm yumurta tembelliği vrmıs![]()
Yumurtladigim hafta akintim cok oluyor ama boyle su gibi saydam bi akinti normal sanirimPeki yumurtladıgında akıntında bi farklılık oluyormu canım