- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.400
- Konu Sahibi Prenses Diana
Ben sana ne hakaret ettim ne birsey söyledim...Sadece dedim ki sürekli bu adamla mi sevicegeim mantigi,aldatan erkeklerin ekmeğine yağ sürüyor..Aldatan erkeklere hak veridigmizi gösteriyor dedim...kişisel
Tabi ki yaşayabilirsiniz, siz de evlenmezsiniz olur biter...Kimse sizi ne zorla evlendirebilir ne de bekar biraktirabilir....isterseniz istediğiniz adamla istediğiniz kadar sevisebilirsiniz...Evlilik sadece sevişmek degil bunu anlatmaya çalışıyorum, İnsanların psikolojik ihtiyaçları da var, sahiplenilmek,sevilmek,değer verilmek,kiskanilmak vs...
Ya sabah ugrasip cevap vermek istemedim kestirip attim. Niye dokundu bu kadar. Tekrar alintilamissin. Evet hayatim boyunca ayni adamla sevismek zorunlulugu benim de kafami kurcaliyo bazen dedim. Evlilik demek sadece o insanla sevismektir cunku. Ben kocami aldatmak istiyorum mu dedim? Kocan da seni aldatsin o zaman diye bel alti vuruyosun. Aldatmayi savunan tek laf etmedim. Ama cinsellik benim icin onemli. Esimle cinsel uyumumuz olmasaydi hayatim boyunca sadece onunla sevisecek olma fikri beni depresyona sokarsi ayrilirsim. Neyse ki bir problem yok o konuda. 3 yillik evliyim. 7 yildir beraberiz. Evlilik oncesinde de cinselligi yasadim. Cunku benim icin onemli. Bilmeden evlenemem. Senin icin geri planda olabilir. Ama biz farkli bireyleriz zaten bu cok normal.