- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
- Konu Sahibi Prenses Diana
Klasik toplum baskilari yuzunden herkes evlenmek zorunda degil. Gunun birinde Allah'im naaptim ben ya dememek icin kendini evlilige hazir hissedene kadar bekle ya da hic evlenme.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yani söylediklerine herkes bir gün evlenir seni evliliğe düşündürecek bir çıkmamıştır karşınaHiç bir erkeğe evlilik gözüyle bakamıyorum , mesela hoşlanıyorum , konuşmak sohbet etmek hoşuma gidiyor , güzel hayal kuruyorum , evlilik hayaline geldimi ? Yakışıklı ama boş beyinli , yada cimri , çapkın , sorumsuz , görgüsüz ! Güzel bi aşk yaşanır evlenilmez diyorum . Öyle dediğime bakmayın kendime yakıştırıp flörtte edemiyorum . Evlilik bana tırsınç geliyor , 30 sene aynı adamlamı sevişeceğim? Gün gelir sıkılırsam , olaki başka birinden hoşlandım ? Seda sayan gibi boşanıp duracakmıyız :/ bir evin içinde erkek hayali bana zul , yük gibi geliyor ,hergün yemek hazırlamak , yatağını toplamak , duşu yıkamak , tuvalet kokusu ! Mıç mıç her dakika .. Ama çocuk sahibi olmak aile olmakta istiyorum .30 tane kediyle hasır şapkayla yaşamak hedeflerimde yok . Sperm bankasından çocuk sahibi olmak ! Çocuk babasını sorsa arasa . Niye ben normal kızlar gibi düşünüp aşık olamıyorum /: neden ? Hem pastam dursun hem karnım doysun , deveyide gütmek istemiyorum diyardanda gitmek , napcam ben .
Hiç bir erkeğe evlilik gözüyle bakamıyorum , mesela hoşlanıyorum , konuşmak sohbet etmek hoşuma gidiyor , güzel hayal kuruyorum , evlilik hayaline geldimi ? Yakışıklı ama boş beyinli , yada cimri , çapkın , sorumsuz , görgüsüz ! Güzel bi aşk yaşanır evlenilmez diyorum . Öyle dediğime bakmayın kendime yakıştırıp flörtte edemiyorum . Evlilik bana tırsınç geliyor , 30 sene aynı adamlamı sevişeceğim? Gün gelir sıkılırsam , olaki başka birinden hoşlandım ? Seda sayan gibi boşanıp duracakmıyız :/ bir evin içinde erkek hayali bana zul , yük gibi geliyor ,hergün yemek hazırlamak , yatağını toplamak , duşu yıkamak , tuvalet kokusu ! Mıç mıç her dakika .. Ama çocuk sahibi olmak aile olmakta istiyorum .30 tane kediyle hasır şapkayla yaşamak hedeflerimde yok . Sperm bankasından çocuk sahibi olmak ! Çocuk babasını sorsa arasa . Niye ben normal kızlar gibi düşünüp aşık olamıyorum /: neden ? Hem pastam dursun hem karnım doysun , deveyide gütmek istemiyorum diyardanda gitmek , napcam ben .
Hiç bir erkeğe evlilik gözüyle bakamıyorum , mesela hoşlanıyorum , konuşmak sohbet etmek hoşuma gidiyor , güzel hayal kuruyorum , evlilik hayaline geldimi ? Yakışıklı ama boş beyinli , yada cimri , çapkın , sorumsuz , görgüsüz ! Güzel bi aşk yaşanır evlenilmez diyorum . Öyle dediğime bakmayın kendime yakıştırıp flörtte edemiyorum . Evlilik bana tırsınç geliyor , 30 sene aynı adamlamı sevişeceğim? Gün gelir sıkılırsam , olaki başka birinden hoşlandım ? Seda sayan gibi boşanıp duracakmıyız :/ bir evin içinde erkek hayali bana zul , yük gibi geliyor ,hergün yemek hazırlamak , yatağını toplamak , duşu yıkamak , tuvalet kokusu ! Mıç mıç her dakika .. Ama çocuk sahibi olmak aile olmakta istiyorum .30 tane kediyle hasır şapkayla yaşamak hedeflerimde yok . Sperm bankasından çocuk sahibi olmak ! Çocuk babasını sorsa arasa . Niye ben normal kızlar gibi düşünüp aşık olamıyorum /: neden ? Hem pastam dursun hem karnım doysun , deveyide gütmek istemiyorum diyardanda gitmek , napcam ben .
Erkek evlenirken aşka sevgiye bakmıyor , kullanılabilirliğine bakıyor , namuBir kere en azından Türkiye'de evlilik kadın için zulüm, erkek içinse nimet.
Neden çünkü yemeğini yaparsın, temizliğini yaparsın, düzenli cinsel hayatı olur ha üstüne bir de paşaların nazını, kaprisini çekersin çünkü kocişin ne de olsa.
Bir de üstüne aldatırsa, şiddet gösterirse yine kocişimdir yapar dersin, sineye çekersin.
Adam daha ne istesin.
Hayatını her türlü düzene koyan bir de üstüne saçma sapan tavır ve davranışlarını çeken bir insan evladı var karşısında. Azcık da zalimse istediği gibi eziyet eder.
Evlilik kadını çökertiyor bana göre. Erkek için ise güvence.
Ayrıldığımdan beri tipim gençleşti yemin ediyorum, suratımda huzur var herkes öyle diyor.
56 da erkek olmazsa yaşıyamıyormuyuz ...arkadaslar evliligi sadece cinsellikten.ibaret gorurseniz elbette evlilik size ,birine mahkum olmak gibi.gorunebilir...Evlilik.programlarina.katilan.yasli.neneler inan.ki.cinsellik.icin.cikmiyor o kanallara...ha bi de dediginiz kadar uzun bi cinsel.hayatiniz olacak mi onu da bilmiyorum,cunku simdi yas 26 , 30 yil sonra 56.olacak......ayrica 30 yil ayni adamla mi sevisecem demissin , bu sozlerle aldatan erkeklere de haklilik payi vermis oluyorsun...Aldatan bir erkek soyle dese " hep ayni kadinla sevisemezdim farkli kadinlari da denemek istedim" hicbirimix kabullenmeyiz.....Eger sen de boyle dusunuyorsan, demek ki sen karşı taraftan sadakat güven beklemeyeceksin,...Ayrıca aldatilinca da sesini cikarmayacaksin....aldatilma diye bir kavram da olmayacak
:)Ayni yastayiz. 3 yillik evliyim. Evet cok boktan bisey. Hele ki yeni bir aileye karsi sorumluluk kismi. Her aksam yemeklerini yapiyorum sanma. Yilda iki kere goruyorum. Aramak bile zor gelmeye basladi. Hayatim boyunca bununla mi sevisecegim dusuncesi beni de yoruyor. Neyse ki o konuda uyumluyuz. Ama o konu istedigim gibi olmasaydi zulum gelirdi bana. Is dolayisiyla ayri yasiyoruz. Bu guzel bisey. Hem biloyosun ki bi kosede seni bekleyen bi adam var. Bigun beraber yasayabilmeye baslayip cocuk mocuk yapicaz. Ama simdi bekar hayatimin tadini cikariyorum gibi. Bi tek gece gezmelerimde flortlesemiyorum. O koyuyo bazen. Bekarliktan onu ozledim sanirim :)
Dürüstlüğünüze sağlık :)Aslinda su hayatta herkes yalniz.o yuzden bireysel olmak zorundayiz.birine cok baglanmak sadece bizi uzuyor bu cocukda olsa ailede olsa sevgili esde olsa ayni.eger gercekten samimiysen yazdiklarinda seni tebrik ediyorum. ..çünkü bireysel bir kadinsin demek.bunu basarabilmen hemdw bu ulkede cok zor.burdaki cogu kadinin amaci evlilik.iyi gelirli kendinden daha ustun sosyoekonomik durumda birini bulup evlenmek .bunu yapanlar basarili yapmatanlar basarisiz mutsuz kadinlar olarak goruluyor.belli bir yastaki bekar kadinlar potansiyel tehlike olarak goruluyor.evli kadinlar bir zamanlar yedigi ictigi ayri gitmeyen arkadaslarini uzak tutmaya calisiyor eslerinden .toplum bize bunu dayatiyor.cogu bekar kadin kompleksli oluveriyor zamanla.
Ben sana ne hakaret ettim ne birsey söyledim...Sadece dedim ki sürekli bu adamla mi sevicegeim mantigi,aldatan erkeklerin ekmeğine yağ sürüyor..Aldatan erkeklere hak veridigmizi gösteriyor dedim...kişiselSanane.
Tabi ki yaşayabilirsiniz, siz de evlenmezsiniz olur biter...Kimse sizi ne zorla evlendirebilir ne de bekar biraktirabilir....isterseniz istediğiniz adamla istediğiniz kadar sevisebilirsiniz...Evlilik sadece sevişmek degil bunu anlatmaya çalışıyorum, İnsanların psikolojik ihtiyaçları da var, sahiplenilmek,sevilmek,değer verilmek,kiskanilmak vs...Erkek evlenirken aşka sevgiye bakmıyor , kullanılabilirliğine bakıyor , namu
56 da erkek olmazsa yaşıyamıyormuyuz ...
( yazamadım yarın kaldı ). Kadınlar bak bi aşık ol sev gözün o tüm kötü yönlerini görmez demişler. Toplu dille . Ama erkekler bu bakış açısıyla evlilik yapmıyor , aşık olduk diye kadını tüm kötü yönleriyle kabul etmiyor , çapkın ama evlenince düzeltirim ben bu kızı demiyor . Erkek evlenirken , duygularına değil , kadının kullanılabilirliğine bakıyor . Anaç mı çocuğa iyi bakacakmı , namuslumu evimi bekleyecekmi , maaşıyla kredi çekermiyiz arkadaşımın bindiği arabaya binermiyim , güzelmi ? Eğer mantığına yatmıyorsa hormonlarını tatmin edip gidiyor . Kadın aşk diye bastırılmış hormonlarının peşinden gidiyor . Kadınla erkek arasındaki farkı , erkek bir ilişkinin sonunu görür kadın göremez . Aynen erkek için say say bitmez avantaj ...Bir kere en azından Türkiye'de evlilik kadın için zulüm, erkek içinse nimet.
Neden çünkü yemeğini yaparsın, temizliğini yaparsın, düzenli cinsel hayatı olur ha üstüne bir de paşaların nazını, kaprisini çekersin çünkü kocişin ne de olsa.
Bir de üstüne aldatırsa, şiddet gösterirse yine kocişimdir yapar dersin, sineye çekersin.
Adam daha ne istesin.
Hayatını her türlü düzene koyan bir de üstüne saçma sapan tavır ve davranışlarını çeken bir insan evladı var karşısında. Azcık da zalimse istediği gibi eziyet eder.
Evlilik kadını çökertiyor bana göre. Erkek için ise güvence.
Ayrıldığımdan beri tipim gençleşti yemin ediyorum, suratımda huzur var herkes öyle diyor.
( yazamadım yarın kaldı ). Kadınlar bak bi aşık ol sev gözün o tüm kötü yönlerini görmez demişler. Toplu dille . Ama erkekler bu bakış açısıyla evlilik yapmıyor , aşık olduk diye kadını tüm kötü yönleriyle kabul etmiyor , çapkın ama evlenince düzeltirim ben bu kızı demiyor . Erkek evlenirken , duygularına değil , kadının kullanılabilirliğine bakıyor . Anaç mı çocuğa iyi bakacakmı , namuslumu evimi bekleyecekmi , maaşıyla kredi çekermiyiz arkadaşımın bindiği arabaya binermiyim , güzelmi ? Eğer mantığına yatmıyorsa hormonlarını tatmin edip gidiyor . Kadın aşk diye bastırılmış hormonlarının peşinden gidiyor . Kadınla erkek arasındaki farkı , erkek bir ilişkinin sonunu görür kadın göremez . Aynen erkek için say say bitmez avantaj ...
Sahiplenilmekmi ? Kadın sahipsizmi oluyor ?kıskanmak ihtiyaç değildir , kıskanma insanın kendini yetersiz eksik hissettiği anlarda ya benden daha iyisine gidermi korkusudur . Sevilmek insan kendini sevdiği zaman dışardan böyle bir beklentisi olmaz . Erkeği putlaştırmışsınız .Ben sana ne hakaret ettim ne birsey söyledim...Sadece dedim ki sürekli bu adamla mi sevicegeim mantigi,aldatan erkeklerin ekmeğine yağ sürüyor..Aldatan erkeklere hak veridigmizi gösteriyor dedim...kişisel
Tabi ki yaşayabilirsiniz, siz de evlenmezsiniz olur biter...Kimse sizi ne zorla evlendirebilir ne de bekar biraktirabilir....isterseniz istediğiniz adamla istediğiniz kadar sevisebilirsiniz...Evlilik sadece sevişmek degil bunu anlatmaya çalışıyorum, İnsanların psikolojik ihtiyaçları da var, sahiplenilmek,sevilmek,değer verilmek,kiskanilmak vs...