- 19 Ekim 2009
- 1.956
- 2.520
- Konu Sahibi Prenses Diana
Hiç bir erkeğe evlilik gözüyle bakamıyorum , mesela hoşlanıyorum , konuşmak sohbet etmek hoşuma gidiyor , güzel hayal kuruyorum , evlilik hayaline geldimi ? Yakışıklı ama boş beyinli , yada cimri , çapkın , sorumsuz , görgüsüz ! Güzel bi aşk yaşanır evlenilmez diyorum . Öyle dediğime bakmayın kendime yakıştırıp flörtte edemiyorum . Evlilik bana tırsınç geliyor , 30 sene aynı adamlamı sevişeceğim? Gün gelir sıkılırsam , olaki başka birinden hoşlandım ? Seda sayan gibi boşanıp duracakmıyız :/ bir evin içinde erkek hayali bana zul , yük gibi geliyor ,hergün yemek hazırlamak , yatağını toplamak , duşu yıkamak , tuvalet kokusu ! Mıç mıç her dakika .. Ama çocuk sahibi olmak aile olmakta istiyorum .30 tane kediyle hasır şapkayla yaşamak hedeflerimde yok . Sperm bankasından çocuk sahibi olmak ! Çocuk babasını sorsa arasa . Niye ben normal kızlar gibi düşünüp aşık olamıyorum /: neden ? Hem pastam dursun hem karnım doysun , deveyide gütmek istemiyorum diyardanda gitmek , napcam ben .
evli olduğum halde yazdıkların beni korkuttu :) öncelikle evlenmeyi isteyecek kadar kimseyi sevmediğin için evlilik hayali kurmuyorsun. O insan karşına çıkınca zaten evliliğe doğru ilerliyor ilişki. Ben 30 yaşında evlendim, eşim karşıma çıkmasaydı hala bekar olurdum, çünkü evlenmeyi düşünmüyordum ve evlenmek için asla evlenmezdim . Bekarken çok mutluydum evlendim yine çok mutlu şekilde hayatım devam ediyor. Sevgilimle aynı evde yaşıyor gibiyim, zaten hitap ederken de sevgilim diyorum hala. Eşimle işleri beraber yapıyoruz, kimsenin işini yapmak olarak bakmadım evliliğe ve benimle işlerini yaptırmak için evlenecek olan zihniyette biriyle evlenmezdim. Orası ikimizin evi, yapılacak temizlik , yemek ikimizin evinin işleri. Çamaşırları beraber asar toplarız, birimiz yerleri süpürür diğer arkadan silerek gelir, işimizi bitirip gezmeye gideriz. Evlilik oturunca bir süre sonra sevdiğin insandan, ona benzeyen beraber büyüteceğiniz çocuk isteği geliyor. Yani sizin için tek sorun evliliği düşündürtecek , hayata ve evliliğe bakışınızın aynı olduğu adamla henüz karşılaşmamış olmanız