- 3 Ekim 2014
- 228
- 410
- 36
- Konu Sahibi Prenses Diana
[QUOTE="tingirmingir,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya hakkaten yok mu elinde hic ev kizi:))), Adam ev kizi ariyor...Varsa bi el ataydın...Bi bak sagina soluna belki Abime yardımcı olurdunFıtrat sekse meyilli feyza...
Abinden sıra sana gelmedi mi daha? Annene söyle sana da kız baksın.
Diana, Ya ilk yazını okudum , hakketen işin zor senin, Hem kendime yakistiramadigim için flört yapamam diyorsun, hem tek başıma da yaşayamam diyorsun 30 tane kediyle vs... hem evlilik hayali kurunca içindeki erkekler fos çıkıyor diyorsun,...iki çıkış yolun var bence
. Bak ciddiyim var evkızı ama fakir muhafazarlar fakir sevmiyor , ataması çıkmamış öğrt. Var elimizde alcanmı ? Güzel kızYa hakkaten yok mu elinde hic ev kizi:))), Adam ev kizi ariyor...Varsa bi el ataydın...Bi bak sagina soluna belki Abime yardımcı olurdun
Dullukmu ? Neden ?ne evlilik
ne bekarlık
en iyisi
dulluk :)))
Fyz konuya baktımda yazdıkların diananın çok kekinde gözükmüyo kekine katmıyo bu kı
. Bak ciddiyim var evkızı ama fakir muhafazarlar fakir sevmiyor , ataması çıkmamış öğrt. Var elimizde alcanmı ? Güzel kız
muhahahaaa
:-*
Sevdim ben bu topkiikezbandan arındırılmış bölge , güvenli kara sahası ! Dikkat kezblar giremez ...
ozgursun ,daha rahat hareket edebılıyosun ,tabi bu soledıklerım maddı durumun ıyı ıse kendı basına ayaklar uzerınde durabılıyosan gcerlıDullukmu ? Neden ?