- Konu Sahibi Prenses Diana
yaranmak bıttı artık bende,free yasıyacam kısmetse
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tanışdıkmı sizinle , benim prfde bilgilerim var
Evet cnm antalyaMerhaba Antalyadan mısınız siz?
Hahahahh :)))) demek kekinde degil :)))) yok be ,niyetim onu birşeye ikna etme falan degil veya ona birseyi empoze etmek degil, sadece kendi gotuslerimdi.....Fyz konuya baktımda yazdıkların diananın çok kekinde gözükmüyo kekine katmıyo bu kı seni , hak yola sokamadın sen bunu
[/QUOTE]Fyz yok gıı sabah sabah kız bakmayamı gittin ben varım da evkızıyım ama oynak .. oynak olmazmı , gÜldürürüm sizi hihohaaaaaa UOTE="Kires, post: 37274448, member: 16098"]
Ayy yok kalsın. Ev kızı nedir ya? Ev hayvanı der gibi.
Benim çevremde daha çok sokak kızları var.
O olur mu?
Ya yani ev hanımı olacak anlamında.... Yoksa kimseye ev hayvani demem kesinlikle....Bi bak istersen belki elinde vardır senin :))Ayy yok kalsın. Ev kızı nedir ya? Ev hayvanı der gibi.
Benim çevremde daha çok sokak kızları var.
O olur mu?
Ama hiç sordun mu ona acaba O da evli olup bir yuva kurmuş olmak istemez miydi ? Hemen üstüme gelmeyin...:)).Benimki sadece soru...Evlendim iyi b.k yedim. Oysa benim tarzim yildiz tilbe kafasi bi hayat yasamakmis gec öğrendim
Şu kafası istemez muhtemelen ama öncesini bilemeyecemAma hiç sordun mu ona acaba O da evli olup bir yuva kurmuş olmak istemez miydi ? Hemen üstüme gelmeyin...:)).Benimki sadece soru...
Ama hiç sordun mu ona acaba O da evli olup bir yuva kurmuş olmak istemez miydi ? Hemen üstüme gelmeyin...:)).Benimki sadece soru...
Yorumun meali varmı canusı , walla anlamamışım , bi anlat heleŞu kafası istemez muhtemelen ama öncesini bilemeyecem
Ben birsey demedim, 1 2 3 tıp :))) Hani ne bileyim şimdi yaş belli bi yasa gelmiş, kendisini sevecek kendisine değer verecek beraber bir aile ortamında olacağı bir kişi isterdi diye düşünüyorum....Bu benim fikrim , Ondan duymayana kadar bilemeyizNe yuvası fyza ya İyiki evliyim de öyle olmadığını biliyom Kandırmayın kızları
Ne yuvası fyza ya İyiki evliyim de öyle olmadığını biliyom Kandırmayın kızları
Yani diyorum ki yıldız tilbe azicik sıyırmış ya, istemez. Aklı yerindeyken isterdi belkiYorumun meali varmı canusı , walla anlamamışım , bi anlat hele