- 18 Eylül 2014
- 2.012
- 993
- Konu Sahibi Prenses Diana
Iyi olmuş...gelip erkek milletini savunan tipler dadanmisti....sanki herkese sovduk hayret birsey ya...Konu geyiğe bağlanınca , kapanmasın istdük .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyi olmuş...gelip erkek milletini savunan tipler dadanmisti....sanki herkese sovduk hayret birsey ya...Konu geyiğe bağlanınca , kapanmasın istdük .
buraya bakan mod. taşıyabilir...
[/QUOTE] antalya cnm evliyim ben .,Hangi şehir. ? QUOTE="Glsema, post: 37236901, member: 578924"]Heryer kezban. Heryer direniş
süpermiş ende aynen öyleyim yalnız ailemle yaşıyorumVallahi her şey monotonlaşıyor. Düşündükçe sıkılıyorum. Bekarım yalnızım on numarayım. İstediğim zaman evi temizliyorum ki o da ayda yılda bir istediğim zaman yemek yapıyorum ki o da ayda yılda bir. İstediğim zaman sabah erken kalkıyorum ki uppsss o da ayda yılda bir.
Hangi şehirdesin ?süpermiş ende aynen öyleyim yalnız ailemle yaşıyorum
Hmmm . Hangi şehirlerdesiniz. Yaş ?Iyi olmuş...gelip erkek milletini savunan tipler dadanmisti....sanki herkese sovduk hayret birsey ya...
istanbul canım senHangi şehirdesin ?
İstanbul zor şehir yahuu . Çkkk pahalı . Nası dayanıyosunuz ?istanbul canım sen
Antlya ,haziranda istanbuldaydımistanbul canım sen
zor dayanıyorum canım aslında benim borçlarım var borçlarım olmasa o kadar sıkıntı çekmem Allah a şükür yinede iyiyim. ben ailemle yaşadığım için kira vermiyorum kendi evimiz ama ayda 1200 lira borç ödüyorum o beni zorluyor canım .İstanbul zor şehir yahuu . Çkkk pahalı . Nası dayanıyosunuz ?
hmmm ne işin var ist. daAntlya ,haziranda istanbuldaydım
Gezmeye gelmiştimhmmm ne işin var ist. da
Kredi falanmızor dayanıyorum canım aslında benim borçlarım var borçlarım olmasa o kadar sıkıntı çekmem Allah a şükür yinede iyiyim. ben ailemle yaşadığım için kira vermiyorum kendi evimiz ama ayda 1200 lira borç ödüyorum o beni zorluyor canım .
nasıl beğendin mi buralarıGezmeye gelmiştim
Daha evvelde gittiğimde keyifliydi ... büyükşehirlerin kaderi , bitmiş bir şehir . Aşırı pahalı ! Tez kaçılanasıl beğendin mi buraları
ben seviyorum burayı ama antalya da yaşasam belki orayı daha çok severim bilemem ama küçük şehirlerde sıkılıyorum ama antalya da sıkılmayabilirimDaha evvelde gittiğimde keyifliydi ... büyükşehirlerin kaderi , bitmiş bir şehir . Aşırı pahalı ! Tez kaçıla