• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden estetik yaptirmak istiyoruz?

canım buraya bakmıyodum ondan görmedim..onur erolun yaptığı yöntem kalıcı mı bilmiyorum ama normalde iple askılama kısa süreli diye biliyorum.1 yıldan önce indiğini söyleyenler de vardı.örümcek ağında çok sayıda ve endoskopikteki gibi üç boyutlu asma yapılıyor anladığım kadarıyla..ama hem yağları eritebiliyor hem de gamze gibi çukurluklar oluşturabiliyormuş..bazı arkadaşlar da hiç etkisini görmediklerini söylüyorlar..yerinde olsam ne yapardım bilmiyorum..yüzün yağlıysa laser de zarar vermez sanırım, onu da düşünebilirsin..[/QUOTE ay canım cok ozur
elite cnm günaydın ,iyi pazarlar herkese..black,misch nerelerdesiniz..bakın size sorum var..şimdi ben örümcek için rndv aldım da aklıma da cerrahi yöntemle ipli yanak kaldırma da girdi..ne dersiniz? problemim sadece yanakta..eger önceden olduğu gibi kaslar ,gözkapaklarım sorun olsaydı gene endos yaptırıdım ama şu an tek sorunum yanak.ne dersiniz sarkık yanaklarıma cerrahili ip mi örümcek mi?
bana da mı sordun canım galbıba bu eskı ama :) neyse bende uzulmustum yenı farkettım dıye

ve konunun başına dönersek estetik olayı her zaman psikolojik değil bence eskiden beri bakımlı olan hoş görünmek isteyen arkadaşlarım ( ben dahil) 35 civarı gençleşmek için ufak ufak başlıyoruz 40 yaş civarı müdahalesiz sadece kremle dipdiri birini hiç görmedim ben mutlaka gerekli
slm sıze katılıyorum nekadar mutlu olursak aynaya bakınca okadar ozguvenımız artıyo ılk basta kendımız ıcın yapıyoruz hıc kımse ıcın degıl

canım buraya bakmıyodum ondan görmedim..onur erolun yaptığı yöntem kalıcı mı bilmiyorum ama normalde iple askılama kısa süreli diye biliyorum.1 yıldan önce indiğini söyleyenler de vardı.örümcek ağında çok sayıda ve endoskopikteki gibi üç boyutlu asma yapılıyor anladığım kadarıyla..ama hem yağları eritebiliyor hem de gamze gibi çukurluklar oluşturabiliyormuş..bazı arkadaşlar da hiç etkisini görmediklerini söylüyorlar..yerinde olsam ne yapardım bilmiyorum..yüzün yağlıysa laser de zarar vermez sanırım, onu da düşünebilirsin..
Misch ya yağlarıdamı eritiyomuş. 2 ay sonra etkisi daha çok ortaya çıkıyor diyorlar. Ya 2 ay sonra çukurlar, yağ erimeleri olursa naparım ben. Ulthera da 3 ay sonra etki eder dendi. Tam 3.ay bitti her gün yüzümün bir kısmı eriyip çekilmeye başladı, o zaman yaşadıklarım aklıma geldi şimsi

Misch ya yağlarıdamı eritiyomuş. 2 ay sonra etkisi daha çok ortaya çıkıyor diyorlar. Ya 2 ay sonra çukurlar, yağ erimeleri olursa naparım ben. Ulthera da 3 ay sonra etki eder dendi. Tam 3.ay bitti her gün yüzümün bir kısmı eriyip çekilmeye başladı, o zaman yaşadıklarım aklıma geldi şimsi

yok öyle bir şey olmaz korkma..çukurluklar ya derinin yüzeyine yakın ip geçirince potluk şeklinde oluyormuş ki ip çıkarılınca geçiyormuş.ya da iyileşirken etrafında fibroz bir doku oluşuyomuş ondan kaynaklı küçük çukurluk oluyomuş..olacak diey bir şey yok.. yaptıranlarda duymadık aslında. ihtimal var sadece..ipler yağ hücrelerinin beslenmesini önlediği için yıkımına sebep olabiliyormuş..bir videsounda kendisi söylüyordu doktorun..bacak inceltmede kullanmış..ama ip sayısı örme şekli filan çok farklı olabilir.
ya ben ne yapayım gözüm hala yukarda duruyor:rolleyes:

Printemps selam. Askı işlemini kime yaptıracaksın. Umarım iyi olur. İyi haberlerini bekliyorum. Şişko yanaklarımı seneye bende ipletirim belki

asma işini ben de bekliyorum.:KK53:

cnm tesk cvp için.....ahhh oyle bir yanaklarım var kiii....iner çıkar asansör gibi..buldog köpekleri gibi::KK43:( şak diyor asagı düşüyor..endo ile süper kalktı ama tam 2 sene oldu düştü.
Bendede aynisi oldu birden iniveriyor ipler falan eriyince mioluyor acaba eyer mantik buysa örümcek agida ayniolur ipler erir bi sabah bir bakariz 10yas birde çökeriz:s
ayyyy hadii inşşşallah black cook moral verdin bana....biliyorum aslında beni seviyor ,bebekleri seviyor ama adam 50 yaş bunalımına girdi .şu an için bizi istemiyor ağırlık olduğumuzu hissedip bizden kurtulmak istiyor. ben nafaka davası açtım o ise avukatına boşanalım demiş, ben de maddi isteklerimi ilettim kabul ederse boşanırız ne yapayım ki daha fazla? adam utanmasa bebekler benden değil diyecek Allahtan ıspatlı şahitli de spremleri kanıtlı ondan, inkar edemiyor.tüp olmasaydı şerefsiz onu da yapardı.
Madem konu açildi bende içimi döksem iyi olur sanirim evde iyiz ama disari çikinca morelim hep bozuk dönüyorum esim yas seçmeden ilgi çeken kadinlara bakiyor etkileniyor isin garibi baska erkekler bana bakiyor benimkilde baska kadinlara söyledigimdeyse aa abartiyorsun saçmala vs...

günaydın kızlar, yesilkelebek ,maalesef cnm bir erkekle yaşamak cok zor ,düşünün ,annemizle bile yaşasak sorunsuz olmuyor kaldı ki bir erkekle hele ki bu ortamda bu toplumda cook zooor...aslolan sıkıntıları minumuma indirebilmek ,dayanma ,idare edebilme gücümüzü arttırabilmek.iste tam burada estetik devreye giriyor ,tam bu noktada bize lazım olan özgüven çünkü. kendimizi iyi hissedebilmek tum bunlarla mücadele katsayımızı arttıracak da ondan yaptırıyoruz.yoksa bence adama güzel görünmek falan değil de ...temelinde kendimize güvenebilme ,iyi ve tam hissededbilme daha ön planda bende.

yok öyle bir şey olmaz korkma..çukurluklar ya derinin yüzeyine yakın ip geçirince potluk şeklinde oluyormuş ki ip çıkarılınca geçiyormuş.ya da iyileşirken etrafında fibroz bir doku oluşuyomuş ondan kaynaklı küçük çukurluk oluyomuş..olacak diey bir şey yok.. yaptıranlarda duymadık aslında. ihtimal var sadece..ipler yağ hücrelerinin beslenmesini önlediği için yıkımına sebep olabiliyormuş..bir videsounda kendisi söylüyordu doktorun..bacak inceltmede kullanmış..ama ip sayısı örme şekli filan çok farklı olabilir.
Senin göz inecek başka yolu yok:KK53: Ödemden o . Gerdirme yaptıran bi sürü kişi dedi sana iniyor diye. Merak etme iner ama 1,2 ayın var daha. Tam oturunca sen bize tavsiye edeceksin gerdirmeyi

günaydın kızlar, yesilkelebek ,maalesef cnm bir erkekle yaşamak cok zor ,düşünün ,annemizle bile yaşasak sorunsuz olmuyor kaldı ki bir erkekle hele ki bu ortamda bu toplumda cook zooor...aslolan sıkıntıları minumuma indirebilmek ,dayanma ,idare edebilme gücümüzü arttırabilmek.iste tam burada estetik devreye giriyor ,tam bu noktada bize lazım olan özgüven çünkü. kendimizi iyi hissedebilmek tum bunlarla mücadele katsayımızı arttıracak da ondan yaptırıyoruz.yoksa bence adama güzel görünmek falan değil de ...temelinde kendimize güvenebilme ,iyi ve tam hissededbilme daha ön planda bende.
Istedigim kadar estetik yapsamda güzel giyinsemde adamin içinde varsa o kipirti kurt onu
engelleyemem ne bilim bazen filozoflugum tutuyor kendi kendime düsünüyorum
bu is her gün salata yemegemi benziyor arada pilavda yesekmi diyorlar.
Yoksa ben gibi bir ayakkabicida hepsine bakip bisey almadan çikmayami benziyor çözemedim bilmiorm:KK34:

mümkünsen bana gözünün yukari çeken halini yollarmisin
az buz degil bu konuda baya bilgi edindim basimdan da aynisi geçti
kiyaslama yapabilirim benimkiyle

Senin göz inecek başka yolu yok:KK53: Ödemden o . Gerdirme yaptıran bi sürü kişi dedi sana iniyor diye. Merak etme iner ama 1,2 ayın var daha. Tam oturunca sen bize tavsiye edeceksin gerdirmeyi

inecek canım..uslu uslu oturup bekleyeceğim zaten artık:KK69:

Back
X