• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden estetik yaptirmak istiyoruz?

Sizzler ne kadar zekisiniz, Ben aldatilsam bile anlamazdim sanirim, sen nasil öğrendin ?
elite bak söylüyorum herkes aklının bir kenarına yazsın....ben ilk önce hani derler "kadınlar hisseder" birşeyler hissettim ama üstelik bana olan tutumu yani aşık halleri artmıştı...bilmiyorum sanki bana vahiy geldi,şüphelendim veeeeeeeeee ve bilgisayarına özel bir casus program yerleştirdim böylece tüm mesajlarını tüm konuşmalar herşeyi her hareketini izledim...fotolarını aldım vs vs önce inkar etti ,sonra edemeyecgini anladı hepten benden kaçmaya başladı halen yurtdışında ve görüşmüyor benimle.

balck teşekkür ederim ,anladığın için çünkü ben bu olayı kimselere anlatamadım, çünkü zaten eşim yurtdışında ,kimse bilmiyor , bana cook agır gelen bana ve etrafa süper aşık görünüp de bunu yapması, yani bana ölüyorum sana aşığım deyip sevgili buluyor kendine ,keşke acık acık söyleseydi inan bu kadar üzülmezdim.
canım ya cok uzuldum senın için ınankı zten bırseyı yasayınca daha ıyı anlıyorsun erkek mıletı işte yapmadan duramaz ama tabı istisnalarda var demekkı karakter meselesı bıze karaktersızler gelmıs ben ayrıldım kurtuldum canım sımdı baskasıyla evlı arada benı arıyo göruselım cok mutsuzum dıye senınkı de senı kaybedınce anlıycak sevıyodur tabıkı sevmez olur mu okadar yasanmıslık var ama gönul eglendırmedende duramıyolar sen guclu durmaya devam et canım

elite bak söylüyorum herkes aklının bir kenarına yazsın....ben ilk önce hani derler "kadınlar hisseder" birşeyler hissettim ama üstelik bana olan tutumu yani aşık halleri artmıştı...bilmiyorum sanki bana vahiy geldi,şüphelendim veeeeeeeeee ve bilgisayarına özel bir casus program yerleştirdim böylece tüm mesajlarını tüm konuşmalar herşeyi her hareketini izledim...fotolarını aldım vs vs önce inkar etti ,sonra edemeyecgini anladı hepten benden kaçmaya başladı halen yurtdışında ve görüşmüyor benimle.
evet bıde yakalanınca zeytınyagı gıbı uste cıkıp saldırırlar yada tamamen gerı cekılırler kararın nedır ayrılcak mısın

black ne mutlu sana ,ilahi adalet sende tecelli etmiş mutsuzluğunu görüyorsun, benim sadece bugünlerde gördüğüm 25 yaşındaki sevgilisiyle tatil fotoları. umudumu kestim ilahi adalet falan tecelli etmiyor bende.

valla tınlamıyodum ama yaş ilerledikçe acaba? demeye başladım

yok ay. çekemediklerini düşünmedim hiç. uzun boyunda zorlukları var. mesela boyuna göre koca bulamama, topuklu giyince kazulete dönme ama yinede topuklu ayakkabıdan vazgeçememe gibi
erkek mıletı bıraz aşagılık kompleksıne sahıp oldugu ıcın bılırsınız akıllı manken gıbı kadınları vs özelıge sahıp kadınları ckemezler uzun boy ayrıca bır artı serdar ortac esıde cok uzun serdar ortac yanınyken bıle topuklu gıyıuo fıstık gıbı

black ne mutlu sana ,ilahi adalet sende tecelli etmiş mutsuzluğunu görüyorsun, benim sadece bugünlerde gördüğüm 25 yaşındaki sevgilisiyle tatil fotoları. umudumu kestim ilahi adalet falan tecelli etmiyor bende.
canım benım öyle dusunme lutfen benım d hemen olmadı cok acı cektım cok uzun bır zaman hep yakaladım bır tanesıne yanımda ılanı ask edıyodu tlfnda o duruma gelmıstık kız takmıstı kafayı ben tek basıma aylarca hatta yıllarca bekledım ama sonunda belasını buldu bıde benı dovuyodu hemde fecı anlatsam roman olur sende bekle ve gör ben kesınlıkle emınm erkekler elının altında olunca kıymet bılmıyo senı kaybedınce anlıycak

ayyyy hadii inşşşallah black cook moral verdin bana....biliyorum aslında beni seviyor ,bebekleri seviyor ama adam 50 yaş bunalımına girdi .şu an için bizi istemiyor ağırlık olduğumuzu hissedip bizden kurtulmak istiyor. ben nafaka davası açtım o ise avukatına boşanalım demiş, ben de maddi isteklerimi ilettim kabul ederse boşanırız ne yapayım ki daha fazla? adam utanmasa bebekler benden değil diyecek Allahtan ıspatlı şahitli de spremleri kanıtlı ondan, inkar edemiyor.tüp olmasaydı şerefsiz onu da yapardı.

ayyyy hadii inşşşallah black cook moral verdin bana....biliyorum aslında beni seviyor ,bebekleri seviyor ama adam 50 yaş bunalımına girdi .şu an için bizi istemiyor ağırlık olduğumuzu hissedip bizden kurtulmak istiyor. ben nafaka davası açtım o ise avukatına boşanalım demiş, ben de maddi isteklerimi ilettim kabul ederse boşanırız ne yapayım ki daha fazla? adam utanmasa bebekler benden değil diyecek Allahtan ıspatlı şahitli de spremleri kanıtlı ondan, inkar edemiyor.tüp olmasaydı şerefsiz onu da yapardı.
canım hıc canını sıkma sen oyle zanedıyo cunku ınsanın dogasında var söyle bır soz vardı ya gecmısı ozluyor elımızın altındakılerden sıkılıyor ulaşamadıklarımıza tutuluyoruz sen hıc ustune dusme bu arada kendın için birseyler yap oralın yerıne gelsın sımdı bu durum özguvenıne yansıyo cok ıyı bılıyorum sen kendınle ılgınlen bebeklerınle zaman gecır o enınde sonunda anlıycak hatasını zaten o kızda tekmeyı vurur ona sen hıc merak etme anladıgım kadarıyla sevıyosun sen ama sakın belı etme ona dımdık dur gör bak ınsallah duzelıcek

canım hıc canını sıkma sen oyle zanedıyo cunku ınsanın dogasında var söyle bır soz vardı ya gecmısı ozluyor elımızın altındakılerden sıkılıyor ulaşamadıklarımıza tutuluyoruz sen hıc ustune dusme bu arada kendın için birseyler yap oralın yerıne gelsın sımdı bu durum özguvenıne yansıyo cok ıyı bılıyorum sen kendınle ılgınlen bebeklerınle zaman gecır o enınde sonunda anlıycak hatasını zaten o kızda tekmeyı vurur ona sen hıc merak etme anladıgım kadarıyla sevıyosun sen ama sakın belı etme ona dımdık dur gör bak ınsallah duzelıcek
maddıyat konusunda da ıyı yapmıssın heralde en dogal hakkın madem bosanmak ıstıyo neyı var neyı yok versın mılete yedırırken ıyı sankı dedıgın gıbı bır bunalım gecırıyo bellıkı erkekler de duygusal aslında cok da acımasız degıller sadece bazen kacmak ıstıyolar sevseler bıle hanı yasarken sevdıklerımızın kıymetını cokca bılemeyız sonradan da dolmaz yerlerı ınsanın dogasında var bu duru kesınlıkle senı kaybetmekten korksun canım bır şekılde bunu hısetırmelısın

Çocuklarınız 1 yaşında ya. Hamileyken mi aldattı, çocuklar minikken ilgi mecburen azalmıştır ona karşı o zaman mı buldu birini.

Çocuklarınız 1 yaşında ya. Hamileyken mi aldattı, çocuklar minikken ilgi mecburen azalmıştır ona karşı o zaman mı buldu birini.
hayır cnm , transfer yapıldı ,ertesi gün yurtdışına gitti, tutup tutmadığını bile bilmiyorduk ,eminim içinden tutmaz diye dua ediyordu, çünkü her sefer oflamak poflamak ,lanet olsun kadın sırf çenen kapansın diye geliyorum ,demiştir hastaneye...ben o gittikten sonra öğrendim gebeliğimi ve hemen o günlerde ihanetini keşfettim ve koptuk.ne hamileyken ne doğumda yanımda yoktu.görmek bile istemedi beb leri.

hayır cnm , transfer yapıldı ,ertesi gün yurtdışına gitti, tutup tutmadığını bile bilmiyorduk ,eminim içinden tutmaz diye dua ediyordu, çünkü her sefer oflamak poflamak ,lanet olsun kadın sırf çenen kapansın diye geliyorum ,demiştir hastaneye...ben o gittikten sonra öğrendim gebeliğimi ve hemen o günlerde ihanetini keşfettim ve koptuk.ne hamileyken ne doğumda yanımda yoktu.görmek bile istemedi beb leri.
uzme kendını lutfen ıkı tane evladın var nekadar uzme desekte yıne olmıycak ama gecıcek hıcbır uzuntu sonsuza kadar kalmıyo ınankı

yok ay. çekemediklerini düşünmedim hiç. uzun boyunda zorlukları var. mesela boyuna göre koca bulamama, topuklu giyince kazulete dönme ama yinede topuklu ayakkabıdan vazgeçememe gibi
Benim senin gibi bir uvey kizim var
iyi ki olmus bebeklerin,simdi ki aklim olsa Ben iki uc tane yapip ayrilirdim, cocugum tek kardesi yok diye uzuluyorum,hayatta Ben olmazsam yapayalniz kalacak yavrum:( insanin kardesi gibisi var mi?

Boyun da fizigi de harika,Ben senin gibi olmayi cok isterdim,ne kadar sansli sin.

Allah cezasını versin. Sıkma canını. Yol yakınken gerçek yüzünü göstermiş. Ya daha da yıllarını verseydin ona. O ne seni nede çocuklarını hak etmiyor. Eminin ilahi adalet tecelli edip bir gün süründüğünü duyacaksın

Back
X