• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden estetik yaptirmak istiyoruz?

Allah cezasını versin. Sıkma canını. Yol yakınken gerçek yüzünü göstermiş. Ya daha da yıllarını verseydin ona. O ne seni nede çocuklarını hak etmiyor. Eminin ilahi adalet tecelli edip bir gün süründüğünü duyacaksın
Ayyy çok kızdım, sinir yaptım. Kusura bakma canım kocan sonuçta henüz ama napim sinirlendim yani

Biz kadiniz, bir erkegin sevgisi olmadan da hayatimizi saglayabiliriz,cocuklarimiza hem anne hem baba oluruz,hem de estetik yaptiririz, bizler gucluyuz. Bir erkek hem cocuk bakip,hem para kazanip,hem estetik yaptiramaz

Boyun da fizigi de harika,Ben senin gibi olmayi cok isterdim,ne kadar sansli sin.
amaan güzellik geçici işte de napcan. belli bi yaştan sonra hepimiz patatese döeneceğiz o yüzden şimdi elimizden geldiğince en iyisini yapalım diye uğraşıyoruz. ay dibim geldi ay manikür ay ağda. ufff çok zor :KK1:

amaan güzellik geçici işte de napcan. belli bi yaştan sonra hepimiz patatese döeneceğiz o yüzden şimdi elimizden geldiğince en iyisini yapalım diye uğraşıyoruz. ay dibim geldi ay manikür ay ağda. ufff çok zor :KK1:
Yok hepimiz patatese donmeyiz:) bazilari cok sansli 60 yasinda arkadasim var benden genc duruyor, bakim cok onemli, sigara icmemek,saglikli beslenmek,spor yapmak cok onemli.
Simdi elinden geleni yaparsan yaslaninca da guzel yaslanirsin.

patatese dönmek nedir yaaaa!!!! böyle söylerseniz ever siz patatese dönüşürsünüz! ben kendime Madonna yı , sharon stone yi ,tr den Sertab erener i aldım..onların yaşı ileri ama su an patates değiller ve olmayacaklar da. o halde ben de onlar gibi olabilirim. bu arada haftaya randevu aldımmmm....kozyatagındaymıs bülend dr nin yeri örümcek yaptıracagımmmmmm..buradan haberlerimi bekleyin, cok zor sıkıştırdı beni araya hatta operasyon saatini 19 verdi.

patatese dönmek nedir yaaaa!!!! böyle söylerseniz ever siz patatese dönüşürsünüz! ben kendime Madonna yı , sharon stone yi ,tr den Sertab erener i aldım..onların yaşı ileri ama su an patates değiller ve olmayacaklar da. o halde ben de onlar gibi olabilirim. bu arada haftaya randevu aldımmmm....kozyatagındaymıs bülend dr nin yeri örümcek yaptıracagımmmmmm..buradan haberlerimi bekleyin, cok zor sıkıştırdı beni araya hatta operasyon saatini 19 verdi.
Hadi bakalım iyi haberlerini bekliyorum. Arkadaşım ona yaptırdı ve çok güzel oldu. Keşke bende ona gitseydim.artık belki seneye

Arkadaslar niye endoskopik yaptirmiyorsunuz ? Orumcek agri ne kadar etkili?

heheh had, bakalım ;)

Arkadaslar niye endoskopik yaptirmiyorsunuz ? Orumcek agri ne kadar etkili?
elite cnm günaydın ,iyi pazarlar herkese..black,misch nerelerdesiniz..bakın size sorum var..şimdi ben örümcek için rndv aldım da aklıma da cerrahi yöntemle ipli yanak kaldırma da girdi..ne dersiniz? problemim sadece yanakta..eger önceden olduğu gibi kaslar ,gözkapaklarım sorun olsaydı gene endos yaptırıdım ama şu an tek sorunum yanak.ne dersiniz sarkık yanaklarıma cerrahili ip mi örümcek mi?

elite cnm günaydın ,iyi pazarlar herkese..black,misch nerelerdesiniz..bakın size sorum var..şimdi ben örümcek için rndv aldım da aklıma da cerrahi yöntemle ipli yanak kaldırma da girdi..ne dersiniz? problemim sadece yanakta..eger önceden olduğu gibi kaslar ,gözkapaklarım sorun olsaydı gene endos yaptırıdım ama şu an tek sorunum yanak.ne dersiniz sarkık yanaklarıma cerrahili ip mi örümcek mi?
Gunaydin Canim, nasilsin? Benim estetik orumcek vs hakkinda cok bilgim yok,ne ogrendim ise buradan ogrendim,bu yuzden bu konuda fikir yurutemeyecegim. Herkes uyuyor sanirim,yazan cizen yok, yanaklar endoskopik yontemle kalkmadi mi?

cnm tesk cvp için.....ahhh oyle bir yanaklarım var kiii....iner çıkar asansör gibi..buldog köpekleri gibi::(( şak diyor asagı düşüyor..endo ile süper kalktı ama tam 2 sene oldu düştü.

cnm tesk cvp için.....ahhh oyle bir yanaklarım var kiii....iner çıkar asansör gibi..buldog köpekleri gibi::KK43:( şak diyor asagı düşüyor..endo ile süper kalktı ama tam 2 sene oldu düştü.
:( uzuldum bende endoskopik yaptiracagim,Benim ki de mi dusecek?

cnm cilt tipinle ilgili..benim aşırı yağlı ve kalın imiş
be yüzden kaldır kaldır düşüyor ,mübarek çelik plaka ile desteklenmek istiyoro_O

cnm cilt tipinle ilgili..benim aşırı yağlı ve kalın imiş
be yüzden kaldır kaldır düşüyor ,mübarek çelik plaka ile desteklenmek istiyoro_O
slm dedıgım yönteme baktın mı Ahmet Karacaların sıtesınde bu konuyla ılgılı güzel seyler var bazen yanak yagı fıtıklaşıyormuş kılo versen bıle gıtmıyormus endoskopiyle yuarı kalkıyo ama yağlar o sekılde kalıyo oyuzden bence elma yanak etetıgıne bakmalısın

cnm benim sorunumu yanaklarımın yukarı alınması çözüyor ve sonuç çook güzel oluyor ,ben şu ara örümcek mi cerrahi iple askılama mı ,bu ikisi arasında kaldım lutfeeen önerileriniz bekliyorum,sürem azalıyor.

cnm benim sorunumu yanaklarımın yukarı alınması çözüyor ve sonuç çook güzel oluyor ,ben şu ara örümcek mi cerrahi iple askılama mı ,bu ikisi arasında kaldım lutfeeen önerileriniz bekliyorum,sürem azalıyor.
gunaydın canım onur erolla görusmustum ben ıple asmada farklı bır yontem uyguladıgını aslında zaten bu teknıgı kendının buldugu soylemıstı dokuları bır aletle yukarı kaldırıp sabıtlıyomus dıgerlerının yaptıgı yontemde ıpler gevseyınce eskı halıne dönerbak benım kaşım on sene önce asıldı hala ayın yerıde dıye de göstermişti fıkır edınmek acısından bır konus istersen burdan bırı saten germede oluyo ona galıba memnun baksana yesılkelebek arkadasımızn da yuzu eskıye dönmus endoskopı yontemı bu kadar zahmetten sonra eskı halıne dönuyosa degmez ozaman hiç

Back
X