• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden estetik yaptirmak istiyoruz?

onur erol örümcek önermiyor iple asarım dedi fakat 5 bin dedi ,düşünüyorum. örümcekten vazgeçiyorum galiba ,kimse önermedi.
ıple asma daha mantıklı gıbı memnun olanların sayısı daha fazla yanaklarında kalkar istedıgın gıbı olur

cnm iple asma yapacak dr arıyorum ,onu erol dan başka bulamadım sen biliyorsan söyler misin kim yapıyor?
Onur erola yuzumdeki deforme Icin gitmistm canim iple asmayi onermisti bunun disinda pek bilgim yok seni yanlis yonlendirmek istemem sitede tunc tiryakinin adi geciyodu hic yaptiran yok mu acaba yardimci olsalar iyi olurdu

black tesk cnm cook yardımcı oluyorsun,aradım tunç tiryaki yi evet asma yapıyor 2 bin ile 3 bin dolar dedi..bu ne yaaa cook pahalı değil mı bunlar.

black tesk cnm cook yardımcı oluyorsun,aradım tunç tiryaki yi eveticinasma yapıyor 2 bin ile 3 bin dolar dedi..bu ne yaaa cook pahalı değil mı bunlar.
Rica ederim canim :) cok da olamadim aslinda evet cok pahali biraz daha koy endoskopi yapilir o parayla sonuc onemli Icine sinen bisey olursa verilebilir emin olabilsek resim gonder mi tunc tiryaki sen iki yil once ameliyat olmustun acaba doktor kaynakli mi birazda yuzundeki problem ercan yada erhan beyle gorussen ne derler acaba

Rica ederim canim :) cok da olamadim aslinda evet cok pahali biraz daha koy endoskopi yapilir o parayla sonuc onemli Icine sinen bisey olursa verilebilir emin olabilsek resim gonder mi tunc tiryaki sen iki yil once ameliyat olmustun acaba doktor kaynakli mi birazda yuzundeki problem ercan yada erhan beyle gorussen ne derler acaba
Ahmet karacalar da semsiye aski yapiyomus oyle yaziyo sitesinde burda hic yokmu acaba bunu deneyen ona da fiyat sorsana canim

black tulip sen ne kadar hayırlı bir arkadaşsın...cook yardımcı oluyorsun allah da sana yardım etsin,tez zamanda tüm dertlerin çözülsün...sen soyle ben ararım canım:KK15:ahmet karacalar yoktu birazdan arayacaklarmış beni sana da söylerim ne kadar olduğunu.

black tulip sen ne kadar hayırlı bir arkadaşsın...cook yardımcı oluyorsun allah da sana yardım etsin,tez zamanda tüm dertlerin çözülsün...sen soyle ben ararım canım:KK15:ahmet karacalar yoktu birazdan arayacaklarmış beni sana da söylerim ne kadar olduğunu.
gorunuste cok sıvrı dıllı olduğumu söylerler sonra cok severler benı canım senınde böyle düşünmene cok sevındım amın tatlım ınsallah hepımıze yardım etsın hıc sıkıntımız kalmasın fıstık gıbı olalım bayanlar hep boyleyız mutlu olak kendımıze güvenmek ıcn aynaya bakınca mutlu olmamız lazımkı bu enerjı etrafımıza gecsın ıyıkı gırdım yenıden bu sıteye bır suru arkadaşım oldu :KK49:arasınlar bakalım nekadar ıstıycek bende merak ettım :KK15:

nacı celıgı aradım sımdı gıtmısler galıba kımse yoktu :) maıl atımfıyat ıstedım bıde resım ıstedım ahmet beyde resım gönderse ıyı olurdu canım

selam arkadaşlar iple asma ile örümcek ağının farkı neymiş ki ikiside ip değil mi çözemedim yoksa her doktorun farklı tekniği var ve isim mi farklı? materyal farkı var mı ki

ve konunun başına dönersek estetik olayı her zaman psikolojik değil bence eskiden beri bakımlı olan hoş görünmek isteyen arkadaşlarım ( ben dahil) 35 civarı gençleşmek için ufak ufak başlıyoruz 40 yaş civarı müdahalesiz sadece kremle dipdiri birini hiç görmedim ben mutlaka gerekli

gunaydın canım onur erolla görusmustum ben ıple asmada farklı bır yontem uyguladıgını aslında zaten bu teknıgı kendının buldugu soylemıstı dokuları bır aletle yukarı kaldırıp sabıtlıyomus dıgerlerının yaptıgı yontemde ıpler gevseyınce eskı halıne dönerbak benım kaşım on sene önce asıldı hala ayın yerıde dıye de göstermişti fıkır edınmek acısından bır konus istersen burdan bırı saten germede oluyo ona galıba memnun baksana yesılkelebek arkadasımızn da yuzu eskıye dönmus endoskopı yontemı bu kadar zahmetten sonra eskı halıne dönuyosa degmez ozaman hiç
onur erol endoskopik yuz germe yapiyor mu? yapiyrosa kaca yapiyor?

onur erol endoskopik yuz germe yapiyor mu? yapiyrosa kaca yapiyor?
Yeni gordum msjini elit onur erol belirli bir yasin ustundekilere yuz germe yapiuo diye biliyorum genc yasta olunca beni katil mi ediceksin diyo hep gercekten Ihyoyac varsa yapiuo ama endoskopik yapiyo mu bilmiyorum bir yazisinda yuzu gererim iki ay sonra kimse anlamaz diye idali bir sozude vardi hatta ama bildiklerim bu kadar canim

elite cnm günaydın ,iyi pazarlar herkese..black,misch nerelerdesiniz..bakın size sorum var..şimdi ben örümcek için rndv aldım da aklıma da cerrahi yöntemle ipli yanak kaldırma da girdi..ne dersiniz? problemim sadece yanakta..eger önceden olduğu gibi kaslar ,gözkapaklarım sorun olsaydı gene endos yaptırıdım ama şu an tek sorunum yanak.ne dersiniz sarkık yanaklarıma cerrahili ip mi örümcek mi?

canım buraya bakmıyodum ondan görmedim..onur erolun yaptığı yöntem kalıcı mı bilmiyorum ama normalde iple askılama kısa süreli diye biliyorum.1 yıldan önce indiğini söyleyenler de vardı.örümcek ağında çok sayıda ve endoskopikteki gibi üç boyutlu asma yapılıyor anladığım kadarıyla..ama hem yağları eritebiliyor hem de gamze gibi çukurluklar oluşturabiliyormuş..bazı arkadaşlar da hiç etkisini görmediklerini söylüyorlar..yerinde olsam ne yapardım bilmiyorum..yüzün yağlıysa laser de zarar vermez sanırım, onu da düşünebilirsin..

canım buraya bakmıyodum ondan görmedim..onur erolun yaptığı yöntem kalıcı mı bilmiyorum ama normalde iple askılama kısa süreli diye biliyorum.1 yıldan önce indiğini söyleyenler de vardı.örümcek ağında çok sayıda ve endoskopikteki gibi üç boyutlu asma yapılıyor anladığım kadarıyla..ama hem yağları eritebiliyor hem de gamze gibi çukurluklar oluşturabiliyormuş..bazı arkadaşlar da hiç etkisini görmediklerini söylüyorlar..yerinde olsam ne yapardım bilmiyorum..yüzün yağlıysa laser de zarar vermez sanırım, onu da düşünebilirsin..
cnm tesk ederim cvp için,biliyorsun ben cok yoğunum yazamasam bile illaki okuyorum seni de takip ediyorum sakın moralini bozma bak inan geçecek ,aynılarını belki daha kötülerini yasadım inan bitiyor güzel oluyor sonuç kesin bu. ben salı gününe rndv aldım iple cerrahi asma yaptıracağım sonuçları buradan yazacağım dr kesin 18 ay dedi ama tabii bu kadar tecrübe sonrası ,ne yapıyoruz dr 18 dediyse biz yarısını alıyoruz. 1200 dolara iki yanak yaptıracağım,örümcek cok okudum membun olan yok hatta şikayetvar ı oku bak pekcoguyla mahkemelik olmuş bulent hoca..vazgeçtim çünkü memnun olan cok az hatta konuştuğum dr ler hiçbiri önermedi üstelik hep olumsuz konuştular. neyse cnm kendine iyi bak cook iyi yaptırdın hiiiç birseye üzülme sakın.

selam arkadaşlar iple asma ile örümcek ağının farkı neymiş ki ikiside ip değil mi çözemedim yoksa her doktorun farklı tekniği var ve isim mi farklı? materyal farkı var mı ki
cnm ikisi cok farklı seyler ,youtube da videolar var ikisinin de bi izle istersen cook daha etkili olur burda okumaktan,ben salı iple asma yaptıracağım yazarım sonuçları buradan.

cnm tesk ederim cvp için,biliyorsun ben cok yoğunum yazamasam bile illaki okuyorum seni de takip ediyorum sakın moralini bozma bak inan geçecek ,aynılarını belki daha kötülerini yasadım inan bitiyor güzel oluyor sonuç kesin bu. ben salı gününe rndv aldım iple cerrahi asma yaptıracağım sonuçları buradan yazacağım dr kesin 18 ay dedi ama tabii bu kadar tecrübe sonrası ,ne yapıyoruz dr 18 dediyse biz yarısını alıyoruz. 1200 dolara iki yanak yaptıracağım,örümcek cok okudum membun olan yok hatta şikayetvar ı oku bak pekcoguyla mahkemelik olmuş bulent hoca..vazgeçtim çünkü memnun olan cok az hatta konuştuğum dr ler hiçbiri önermedi üstelik hep olumsuz konuştular. neyse cnm kendine iyi bak cook iyi yaptırdın hiiiç birseye üzülme sakın.

kaç ip kullanacaklar nasıl asacaklar acaba?dolar da arttı yani az para değil ..
örümcek ağının sakıncası ne acaba ?şikayetvara baktım , şikayet cevaplama üslupları da gayet üst perdeden.Kendileri dava etmiş hastayı..

ben artık olumsuz hiçbir şey yazmayıp bekleyeceğim.iyi olacak inanıyorum.seninki de öyle olacak eminim.işlemden çıkar çıkmaz yaz bize..:KK19:

Back
X