- 20 Mayıs 2019
- 16
- 8
- 35
-
- Konu Sahibi ceyhanyusuf
Aslında bu sadece bazı ailelerde böyle. Yani daha çok doğu kültüründe olduğu söylenir ama ben öyle olduğunu düşünüyorum toplumumuzun genelinde var sanırım. Ben de doğumluyum ama ailemizde böyle bi durum olmadı.Kızlar 30 yaşındayım ve bu yaşıma gelenekadar babamın sevgisizlipinden şikayetçi oldum 2 abim var ve onlar hep ablam ve benden daha değerli oldular halada öyle evlendim ve Allah bana bir kız çocuk nasip etti eşime tek sözüm onu hep çok sev ona hep sevgiyle yaklaş benim yaşıyamadığım baba kız ilişkisini onların yaşamasını çok istiyorum...
Evet doğu kültürü Malesef ki bunu insanlara yaşatıyor ama biraz vicdan merhamet.... Yapmayanlar var ama istisna sanırımAslında bu sadece bazı ailelerde böyle. Yani daha çok doğu kültüründe olduğu söylenir ama ben öyle olduğunu düşünüyorum toplumumuzun genelinde var sanırım. Ben de doğumluyum ama ailemizde böyle bi durum olmadı.
Cok sacma bisey ya ikiside senin can parcan ya böyle bisey nasıl yapılıyor hala aklım almıyor. Benimde cevremde bunu yapan insanlar var mesela kaynanam gül çok yapar benim oğlum oldu kaynanam bana bilezik oğluma künye aldı eltimin kızı oldu ona sadece çeyrek aldılar. Şimdi kalkıp desem ki istemezdim bunları elbette yalan ama gerçekten çok sinir olmuştum. Erkek ve kızın bir önemi yok gerçekten. Erkek evlendiği zaman bitiyor gerçekten ama kızların yüreği hep ailesinde kalıyor bunun değerini hiç bir zaman anlayamayacaklarKızlar 30 yaşındayım ve bu yaşıma gelenekadar babamın sevgisizlipinden şikayetçi oldum 2 abim var ve onlar hep ablam ve benden daha değerli oldular halada öyle evlendim ve Allah bana bir kız çocuk nasip etti eşime tek sözüm onu hep çok sev ona hep sevgiyle yaklaş benim yaşıyamadığım baba kız ilişkisini onların yaşamasını çok istiyorum...
Düşün babam kendi torunundan bile saymıyor kızımı abimin oğlu oldu o onun torunu kızıma erkek tarafının torunu diyor... DüşününCok sacma bisey ya ikiside senin can parcan ya böyle bisey nasıl yapılıyor hala aklım almıyor. Benimde cevremde bunu yapan insanlar var mesela kaynanam gül çok yapar benim oğlum oldu kaynanam bana bilezik oğluma künye aldı eltimin kızı oldu ona sadece çeyrek aldılar. Şimdi kalkıp desem ki istemezdim bunları elbette yalan ama gerçekten çok sinir olmuştum. Erkek ve kızın bir önemi yok gerçekten. Erkek evlendiği zaman bitiyor gerçekten ama kızların yüreği hep ailesinde kalıyor bunun değerini hiç bir zaman anlayamayacaklar
Gülelim mi ağlayalım mı halimize... Allahın adaleti büyük....Pipili oldukları için...
Belki de ama inanın kız evladının olması da ayrı bir güzellik... Cennet bahçesinin güzel meyveleri evlatlarımız.. Allah olmayanlara nasip etsin...Ataerkil degilim oglum oldugundan midir bilmiyorum evladin da her zaman sagliklisini versin rabbim ama ben de oglan cocuklarini daha bi seviyorum. Ilk kiz isterdm nasil anlarm oglanin dilinden derdm ama oglum oldu smdi yine oglum olsa diyorum bilemedm ki belki kiz evladini tatmadigim icindir ama oglumun yeri cok ayri 2. Istiyorum ama kiz olursa nasil.bir psikolojiye girerim bilmiyorum kesinlikle ataerkil degilim tamamen duygusallik cogu erkek annesnden duydum bunu bağ ile mi ilgilidir bilmiyorum
AminnBelki de ama inanın kız evladının olması da ayrı bir güzellik... Cennet bahçesinin güzel meyveleri evlatlarımız.. Allah olmayanlara nasip etsin...
Çok üzüldüm sizin adınıza gerçekten umarım değerinizi anlarlar en kısa zamandaDüşün babam kendi torunundan bile saymıyor kızımı abimin oğlu oldu o onun torunu kızıma erkek tarafının torunu diyor... Düşünün
Oglum dogmadan once kiz cocuk delisiydim. Kiz bebek kiyafetleri, tokalar, renk renk elbiseler bayiliyordum. Oglum olduktan sonra (Allahim saglikli uzun ömurler versin kuzuma) sanki ben hep erkek bebek istemisim gibi oldu . 2nci olsun istiyorum cok saglikla hayirlisiyla insallah. Icimden gecen yine erkek sanirimAtaerkil degilim oglum oldugundan midir bilmiyorum evladin da her zaman sagliklisini versin rabbim ama ben de oglan cocuklarini daha bi seviyorum. Ilk kiz isterdm nasil anlarm oglanin dilinden derdm ama oglum oldu smdi yine oglum olsa diyorum bilemedm ki belki kiz evladini tatmadigim icindir ama oglumun yeri cok ayri 2. Istiyorum ama kiz olursa nasil.bir psikolojiye girerim bilmiyorum kesinlikle ataerkil degilim tamamen duygusallik cogu erkek annesnden duydum bunu bağ ile mi ilgilidir bilmiyorum