- 2 Haziran 2023
- 8
- 0
- Konu Sahibi Yagmurdamla_
Arkadaşlar merhabalar bisey sormak istiyorum da dün bi cocukla konusuyordum. Cocukla aynı ildeniz ama başka bi ilde üniversite okuyor ve çok fazla ortak arkadasımız var ciddi birisi güzel bi sohbetimiz oldu dedi takılalım dedi ben dedi burda olmayacağım dedi gitmeden arkadaşını getir bende arkadasımı getiririm istersen gitmeden dedi, bende dedim tanımıyorum daha tanısalım bir ondan sonra bakarız dedim, oda nasıl istersen dedi. yanlıs anlama realde tanışalım diye dedim dedi sen ne zaman istersen o zaman görüselim dedi. neyse güzel bi sohbet ettik o sıra bunun arkadaşı yazdı dedim ki arkadaşın yazdı dedim hikayeme yanıt vermis, güldü dediğim seye sonra dedi ki ne alaka simdi ona görüldü attım dedim yanlış anlaşılmasın diye açıkladım neyse güzel iyi hos sohbet ettik düsünceli biriydi ama bugün beni çıkartmıs 2-3 saat önce sabah ekliydi çünkü neden böyle yapmış olabilir aynı ildeniz bide o benden 1-2 yaş büyük hani ama düzgün sohbeti vardı ciddiydi falan, diyorum acaba arkadasına sorayım neden engelledi falan diye sorsammı sizce yani anlamadım ne yaptığımı sevgiliside yok bunun sizce neden çıkartıp engellemiş olabilir dikkat çekme amaçlımı?