- 9 Şubat 2014
- 6.345
- 5.659
- 198
Evet eleştirmek gerçekleri göstermek zaten bunlar değil benim takıldığım konu olması gereken o,benim konumda ki yaklaşımlarda mantıklıydı gayetdavetsizkullanici ama benim bahsettiğim mesela bu konuya 'elalemin derdi seni mi gerdi' cevabı gibi. Herkesi de zaten bu topun altına sokmuyorum çoğu güzel şeyler yazarken bazıları gerçekten alay konusu haline getirmeye çalışmış konuları buda beni rahatsız etti. Evet elalemin derdi beni gerdi yani
Bi saniye ben burayı müsait zamanımda ağlama duvarı yapmak istiyorum. İzin var mı? Çözümü yok çünküYardımdan ne anladığınıza bağlı, kişi çözüm mü arıyor yoksa ah ah vah vah denilip ağlaşmak mı istiyor,ben burda açılan çoğu konunun çözüm arama amaçlı olmadığını düşünüyorum
Aynen oyle. Gercekleri gozlerine soksan da anlamiyolar tek onlarin soyledikleri dogru olan. Bla bla bla.Yardımdan ne anladığınıza bağlı, kişi çözüm mü arıyor yoksa ah ah vah vah denilip ağlaşmak mı istiyor,ben burda açılan çoğu konunun çözüm arama amaçlı olmadığını düşünüyorum
hah,uzun suredir senin gibisi yoktu, iyi oldu geldigin.. kizlara birakiyorum seni silkeleme isinisiteyi yeni keşfettim çok da sevdim ama anlamadığım bişey var. İnsanlar size bir soru soruyor akıl danışıyor yani o onun kararı sadece yolunu bulmak istiyor. Eleştirmenizi hor görmenizi değil. Ay bu nası olucak e ayıp ama bilmem ne yazın diye değil. Yardımcı olun insanlara bazıları gayet yardımcı cevaplar verirken öbürü yerden yere vuruyor mantıklı mı bu yaptığınız.
saniyolar ki, toplumsal bi yaraya parmak basip burdan da epey destekci bulacaklarYa hu bu konuda açılan kaçıncı konu?
Cidden size mi kaldı bunun derdi he? Yani cidden bu mu sıkıntınız, hayatınızda bu kadar mı yer kaplıyor hemde yeni üyeyken, daha yeni gelmişken ortamı bilmezken üyeler hakkında konu açıyorsunuz?
Bundan evvel forum kurallarını okumalıydınız, üyeler hakkında konu açmak yasaktır.
Aynen katılıyorum, şimdi bu konuyu açınca o önyargılı, beğenmediği üyelerden ne farkı kalıyorsa artıksaniyolar ki, toplumsal bi yaraya parmak basip burdan da epey destekci bulacaklararada da bi kac kisiyi ezerlerse ne ala..
herkes haddini bilse..
Kendi adıma saçma sapan davranışları olan insanları pohpohlamak için olmadığı kesin desiteyi yeni keşfettim çok da sevdim ama anlamadığım bişey var. İnsanlar size bir soru soruyor akıl danışıyor yani o onun kararı sadece yolunu bulmak istiyor. Eleştirmenizi hor görmenizi değil. Ay bu nası olucak e ayıp ama bilmem ne yazın diye değil. Yardımcı olun insanlara bazıları gayet yardımcı cevaplar verirken öbürü yerden yere vuruyor mantıklı mı bu yaptığınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?