• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden buradasınız ?

Wow bu kadar savunmaya gecmeye gerek yok, kimse kimseyi asagiya cekmedi, kimseye ne arikindan ne de belli bir ideolojiden dolayi saygi gostermek zorunda degilim. Kimn ne dusunecegini de asla dikte etmedim. Beni ve goruslerimi bu denklemden cikarip sadece konuya muhatap olamanizi diliyorum.
Saygidan bi haber bi insana yorum yapacak degilim.Tesekkurler.

Birini yerden yere vurmak pozitif elestiri degildir. Siddet dolu bir harekettir. O son noktaya gelmeye gerek yok, yapici elestirici yaparak da anlatilir coguseyler.
yerden yere vurmak bir deyimdir benm kullandigim mana da siddet barindirmamaktadir. psikolojik siddetten bahsediyor iseniz yinede deyim anlami sidet boyutunda degildir. gercek hayat her zman okdr yumusak olmayi kaldirmiyo malesef. insana bazen sen busun iste demek gerekiyor. karsindakinin gercekleri kendini gormesi icin bi silkelenmesi icin bu lazim . o an kirilsada inanin sonrada kendiisi icin daha faydali.

yerden yere vurmak bir deyimdir benm kullandigim mana da siddet barindirmamaktadir. psikolojik siddetten bahsediyor iseniz yinede deyim anlami sidet boyutunda degildir. gercek hayat her zman okdr yumusak olmayi kaldirmiyo malesef. insana bazen sen busun iste demek gerekiyor. karsindakinin gercekleri kendini gormesi icin bi silkelenmesi icin bu lazim . o an kirilsada inanin sonrada kendiisi icin daha faydali.
Anladim ne demek istediginizi. Cok guzel aciklamissiniz. Tesekkurler.

Bu minvalde açılan bin bilmemkaçıncı konu bu, bildireyim. Hem de yeni üye olarak bismillah demeden açtığınız için tebrikler :)

Eleştiri, gerçekler, çözüm vs zırvalarını bırakalım ve dürüst olalım şimdi. Bu sitede gerçekten yorumlarıyla kimseye faydası olmayan ve konulara sadece konu sahibine laf sokmaya, hakaret etmeye, azarlamaya giren üyeler var. Sanki haddine düşmüş gibi. Neyse ki sayıları bir elin parmağını geçmez, kaale almayın ve kib yapın olsun bitsin. Bunun dışında bahsedildiği gibi sadece acı gerçekleri bildiren, olması gibi eleştirisini de yapan veya yorumları sertçe olan ama faydalı olan çoğunluk var. Konu açıyorsanız bu güruhun yorumlarına da açık olun.

Gercekleri soyleyince dayak yemis gibi algilamasin onlarda. Yasarken sesi cikmiyor sen bunlari yasiyorsun deyince aliniyor. Siddet asagilanma iskence gibi bir hayat yasiyor, akil veriyorsun "sen benim hayatimi bilmiyorsun bik bik bik".

"Bilmemkacinci cocuguma hamileyim hepsi kazara oldu. Kocam istemiyor bunu aldirayimmi". Bilmemkac senedir evinee bir bebek aglamasi icin maddi manevi dipte olan kadinlarin oldugu bir sitede kufurden beter bir konu.

"Kaynanam istedigim dantelli donu almadi gitti baska dantelli don aldi". Kaynana almasa donsuz gezecek. Evkendikten sonra aman evime karismasin der ama fantezi sutyenine kadar aldirir. Kadin mecburmu ogluyla yasayacagin zevk dolu geceleri renklendirmeye.

"Aliyle ciktim veliyle opustum hasanla yuvarlandik ahmet kizligimi bozdu mehmet beni sever mi". Tahmin et...

"Ayni evde yasiyoruz kaynanam bana karisiyor" sorarlar haliyle bastan niye kabul ettin, "e cahillik". Cunku dunyada ilk kendisi kaynanayla oturuyor, daha once denenmemis birsey, nereden bilebilirdi?

"Evliyim baskasindan hoslaniyorum. Zaten benim kocam cok ilgisiz hem de yanima yakismiyor. Yani onceden sorun yok yeni birini bulunca ufku acilmis hanimefendinin.

"Sevgilim evli bosanip benimle evlenecek, zaten zorla evlenmis 3 cocugu da zorla yapmis. Hem karisi cok cirkin". Ayni zamanda ayri da yatiyorlar emin olabilirsin.

Kocam beni dovuyor olumle tehdit ediyor beni aldatiyor... Neden bosanmiyorsun bu karaktersiz adamdan? "Bir yuvayi yikmak kolay mi hepiniz yuva yikici fesat insanlarsiniz hem kocama oyle diyemezsiniz taam mi..." Beter ol bacim....

Ve bu dunyadaki tek amacimiz bu sitedekilere tepki gostermek. Isimiz gucumuz bu. Hatta kazen bize maas veriyor. Hani evlendirme programlarinda mahsus kavga ediyorlar ya reyting artsin diye biz de burayi kizistiriyoruz.
abi çok iyi ya :rolleyes::KK9::KK9::KK70:

siteyi yeni keşfettim çok da sevdim ama anlamadığım bişey var. İnsanlar size bir soru soruyor akıl danışıyor yani o onun kararı sadece yolunu bulmak istiyor. Eleştirmenizi hor görmenizi değil. Ay bu nası olucak e ayıp ama bilmem ne yazın diye değil. Yardımcı olun insanlara bazıları gayet yardımcı cevaplar verirken öbürü yerden yere vuruyor mantıklı mı bu yaptığınız.
Buraya zaten eleştiriye açık değilsen yazmıcan kucakta açarız taşa topacada tutarız.Sözüm meclisten dışarı üstüne alınma ailemizin içindede böyle insanlar yokmu kimisi akıl verir kimisi kızar kimi eleştirir kimisi yol gösterir burasıda böyle laf aramızda çok iyi dostluklarda kuruluyo aramıza katıldıkça daha iyi anlıcan benimde derdim oldu açtım kızıp konuyu kapadığımda oldu birçoğuna teşekkür ettiğimde sen takıl bize bizi izle ben seni izlicem ARAMIZA HOŞ GELDİN....

Back