ben onun için ailesinin herşeyine katlandım onlara laf ettirmiyor neden beni de bugün el gibi görüp görüşmelerimizde yanlış cümleler olduğunda neden kimseye orda durun diyemiyor. ben tüm bunlara seviyoruz diye katlandım bugun değişmişse arkamda değilse bu adam ben kimn için ne yapyrmSenin bir hatan yok cnm karsindakiler karaktersiz samimiyetsiz eşin tarafından bakıyorum ailesini bir kalemde silmesi çok zor ama karısını ezdirmesi gerekmiyor esindede hata var bütün olanlardan sonra senin hiç birşey olmamış gibi davranmanı mi bekliyor imkansız bir şey merak ettim tek Sorun ailesimi boşanmak için çok saçma bir Neden sizi seviyorsa mücadele eder sen bu kadar fedakarlık yapmışken
hiç bir zaman aileni sil demedim allahtan korkarım benmde ailem var öle yaklaştım ama kendisinden rica ettim en başta lütfen görüşmek istemyrm sen görüş üstüne ne düşüyorsa yap ama bni uzak tut dedim. ama yapmadı sürekli oraya taşıdı her defasında kavgası oldu ve bugun son noktaya geldimSenin bir hatan yok cnm karsindakiler karaktersiz samimiyetsiz eşin tarafından bakıyorum ailesini bir kalemde silmesi çok zor ama karısını ezdirmesi gerekmiyor esindede hata var bütün olanlardan sonra senin hiç birşey olmamış gibi davranmanı mi bekliyor imkansız bir şey merak ettim tek Sorun ailesimi boşanmak için çok saçma bir Neden sizi seviyorsa mücadele eder sen bu kadar fedakarlık yapmışken
5 yıl içinde sürekli yaşadım bugun bi sabah kalkıp siz bna bunu yaptınız demedim sürekli kabullenemedim ve zaten suan bana tavırları değişti değil halen var o ve görünce daha kötü olyr bitmeyen 5 yılın meselesi her görüşmede ortada aslında
Içinde küçücük bir umut varsa sende mücadele et ama yoksa değmez bir ömür tüketmeye cnm hayatını heder etme biraz uzaklaş eşinden annenin yanına git bir muddet belki kaybetme korkusu olur içinde seviyorsa zaten bırakmazben onun için ailesinin herşeyine katlandım onlara laf ettirmiyor neden beni de bugün el gibi görüp görüşmelerimizde yanlış cümleler olduğunda neden kimseye orda durun diyemiyor. ben tüm bunlara seviyoruz diye katlandım bugun değişmişse arkamda değilse bu adam ben kimn için ne yapyrm
Içinde küçücük bir umut varsa sende mücadele et ama yoksa değmez bir ömür tüketmeye cnm hayatını heder etme biraz uzaklaş eşinden annenin yanına git bir muddet belki kaybetme korkusu olur içinde seviyorsa zaten bırakmazben onun için ailesinin herşeyine katlandım onlara laf ettirmiyor neden beni de bugün el gibi görüp görüşmelerimizde yanlış cümleler olduğunda neden kimseye orda durun diyemiyor. ben tüm bunlara seviyoruz diye katlandım bugun değişmişse arkamda değilse bu adam ben kimn için ne yapyrm
sevdiğini biliyorum ama ben böyle sevgi istemiyorum beni hiç mi namusu olarak görmedi de damatlar bile laf ettiğinde susuyr. evet gitmek istyrm ama çalışyrm izin almam sıkıntı bu şehirde kimsem yok gidecek kimsem yok burada ailem çok uzakdaIçinde küçücük bir umut varsa sende mücadele et ama yoksa değmez bir ömür tüketmeye cnm hayatını heder etme biraz uzaklaş eşinden annenin yanına git bir muddet belki kaybetme korkusu olur içinde seviyorsa zaten bırakmaz
haklısınız alıştırdım evlendiğimde çocuktum diyebilirm okulu yeni bitirmiştim gözüm açılmamıştı ve bana çok kötü ben bıraktılarHatan ne biliyor musun ?
Herşeyi sineye çekmen.
Bu durumda eşin haklı madem bu kadar çektin sineye şimdi neden çekmiyorsun ?
Çünkü alıştırmışsın o kadar rezilliğe göz yuman şimdi neden yummasın degil mi ama
Boşversene hiç tınma bildiğini oku eşin onlarla olmak isteseydi seninle evlenmezdi o söylemide unut diyor belki artık üzme diye kendini ve susma ver cevaplarını eşine değil onlara ver cevaplarını eşinle mutlu olmana bak niye dövünüyorsun canına yazık onlar birşey söyleyince deki oğlunuz çok aşık oldu bana ne kadar iyi biriyim ki bu kadar seviyor beni vs vs çak lafı boş versene sana dert olacağına sende söyle onlara dert olsun...Merhaba arkadaşlar burada paylaşmak istememin sebebi lütfen biri bana gerçekten bir yol göstersin ben üç yılda doludan boşa boştan doluya yer değiştirdim olmadı olmadı. Ben 5 yıllık evliyim eşimle arkadaş ortamında tanıştık ve ailesi oğullarının evlenmesini bir kızla görüşmesini istemiyorlarmış. sebep olarak annesinin dediği bize maddi anlamda baksın zaten ilk tanışmadan annesi yüzüme söyledi bn hep babasına derdim bir kız gelip oğlumuzu kandıracak biz parasını görmeden.
Bni istemediler açıkçası ve komşu akraba uçan kuşa ağlayarak mağduru gösterdiler oğlumuz kandırıldı diye. yüzüğü tek başımıza taktık evimize gelmediler ailem bu şekilde kabul etmesinin sebebi bnm üzülmemem için. 1,5 yıl nişanlı kaldık o süre içinde sürekli yüzüğün atılması için her şeyi yaptılar. bana demedikleri laf kalmadı nişanlımla yan yana otururken aniden telefon çalıyrdu bir akrabası o kızdan ayrıl bir kız için anneni babanı üzme ve daha neler neler tabi ben neden katlandım neden bu kadar şeye rağmen devam ettim bilmiyorum şimdi bunu kendime soryrm.
Derken düğüne yakın bir araya geldik o kadar belliydi ki hem para konusu sıkıntı çünkü onlara göre elin kızına bakacak ve inanılmaz kıskançlık yani gözüme gözüme soktular bn bir annenin yerini dolduramam bir annede oğlunun karısının yerini dolduramaz bunu anlamadılar. benle bir araya gelmelerini şöyle açıkladılar biz istemedik baktık oğlumuz vazgeçmiyor el aleme karşı kabul edelim dedik; ve diyeceksiniz ki siz daha nasıl devam etmişsiniz evet şimdi ben bunu kendime soryrm.
düğün oldu her şey bitti derken benim bunları kaldıracak beynimin kalmadığını farkettim. şimdi evime geliyorlar hiç bşy olmamış gibi benmle konuşyrlar benden gelinlik bekliyorlar ve samimiyetlerine inanmıyorum her şeyde sen olmasaydın daha iyi olacaktı bizxim için duruşları var inann yemin edebilirim evime geldiklerinde asla o durumu yaşayan biri yokmuş gibi davrandım hep benim yerimde başkası olsaydı evlenmiş olsa bile asla asla görüşmezdi o kadar rezil ettiler diye. Bunu hazmedemiyorum şimdi ve görüşmek istemiyorum. Eşim neler yaşadığımıza her şeye en iyi şahit olan kişi bugun bana tüm yapılanlara ragmen onları savunuyor unutmam gerekiyormuş 5 yıl olmuş. Benim kaç yıllık mücadelemi bu söz bitirdi ve o kadar emek verdim ki bir memlekete duyurdular oğlumuza bir kız musallat olmuş diye ve eşim bugun bana bunları unutmadığım için suçluyor. Bni yıktı bitirdi uğruna o kadar pisliğe katlandığım insan bugun bana el oldu. artık sinir krizleri geçiriyorum artık dövünerek ağlyrm. benim çok kötü bir insan olduğumu diğer damatlarına anlatıyorlar diğer dünürleriyle ben çok kötü bir insan gelin olduğumu konuşyrlar tüm bunlara rağmen eşim beni yarı yolda bıraktı.
Şimdi eşimin boşanmak için bana biraz daha yardım etmesini istiyorum yoksa en sonunda sinir hastası olacağım. Size soruyorm bn bu işin neresinde hata yaptım
Aynen bu yöntemm iştee :)İşte zamanında göz yummuşsun ama değmiş mi değmemiş.
Ya boşanacaksın ya da kv ile başbaşayken kocamı türlü hilelerle kendime bağladım akıllı olun arkamdan konuşmayın yoksa kocamı sizden buz gibi soğuturum ona göre de.
Hani sana çaldın kandırdın musallat oldun deniyormuş ya sende musallat olmuş gibi davran. Ama eşin varken melek gelin ol. Dumur olsun kv.
Favorimsin sinsirellaBu saatten sonra böyle ol.
Nabza göre şerbet.
Eğer boşanmayacaksan.
Mersi canımmFavorimsin sinsirella
ailesi oğullarının evlenmesini bir kızla görüşmesini istemiyorlarmış.
hep babasına derdim bir kız gelip oğlumuzu kandıracak biz parasını görmeden.
Canım unutacaksın yada unutmuş gibi yapacaksın onlara da bunu istiyor zaten..Ayrılmanı ama sen bunu yapma bazen kan kurarız kızılcık şerbeti içtim deriz ya..işte öyle yapacaksın bu yuvayı kolay mı kurdun da şimdi bir çırpıda bitireceksin.Biraz sabırlı ol kocan herşeyi görecek ..Sadece eşinle değil ailesiyle de evleniyorsun zamanla herşey toparlar,sürekli eşine ailesinin hatalarını anlatma bırak kocan kendisi onları eleştirsin bak göreceksin öylede olacak..Lütfen yuvanı yıkmalarına izin verme !!Merhaba arkadaşlar burada paylaşmak istememin sebebi lütfen biri bana gerçekten bir yol göstersin ben üç yılda doludan boşa boştan doluya yer değiştirdim olmadı olmadı. Ben 5 yıllık evliyim eşimle arkadaş ortamında tanıştık ve ailesi oğullarının evlenmesini bir kızla görüşmesini istemiyorlarmış. sebep olarak annesinin dediği bize maddi anlamda baksın zaten ilk tanışmadan annesi yüzüme söyledi bn hep babasına derdim bir kız gelip oğlumuzu kandıracak biz parasını görmeden.
Bni istemediler açıkçası ve komşu akraba uçan kuşa ağlayarak mağduru gösterdiler oğlumuz kandırıldı diye. yüzüğü tek başımıza taktık evimize gelmediler ailem bu şekilde kabul etmesinin sebebi bnm üzülmemem için. 1,5 yıl nişanlı kaldık o süre içinde sürekli yüzüğün atılması için her şeyi yaptılar. bana demedikleri laf kalmadı nişanlımla yan yana otururken aniden telefon çalıyrdu bir akrabası o kızdan ayrıl bir kız için anneni babanı üzme ve daha neler neler tabi ben neden katlandım neden bu kadar şeye rağmen devam ettim bilmiyorum şimdi bunu kendime soryrm.
Derken düğüne yakın bir araya geldik o kadar belliydi ki hem para konusu sıkıntı çünkü onlara göre elin kızına bakacak ve inanılmaz kıskançlık yani gözüme gözüme soktular bn bir annenin yerini dolduramam bir annede oğlunun karısının yerini dolduramaz bunu anlamadılar. benle bir araya gelmelerini şöyle açıkladılar biz istemedik baktık oğlumuz vazgeçmiyor el aleme karşı kabul edelim dedik; ve diyeceksiniz ki siz daha nasıl devam etmişsiniz evet şimdi ben bunu kendime soryrm.
düğün oldu her şey bitti derken benim bunları kaldıracak beynimin kalmadığını farkettim. şimdi evime geliyorlar hiç bşy olmamış gibi benmle konuşyrlar benden gelinlik bekliyorlar ve samimiyetlerine inanmıyorum her şeyde sen olmasaydın daha iyi olacaktı bizxim için duruşları var inann yemin edebilirim evime geldiklerinde asla o durumu yaşayan biri yokmuş gibi davrandım hep benim yerimde başkası olsaydı evlenmiş olsa bile asla asla görüşmezdi o kadar rezil ettiler diye. Bunu hazmedemiyorum şimdi ve görüşmek istemiyorum. Eşim neler yaşadığımıza her şeye en iyi şahit olan kişi bugun bana tüm yapılanlara ragmen onları savunuyor unutmam gerekiyormuş 5 yıl olmuş. Benim kaç yıllık mücadelemi bu söz bitirdi ve o kadar emek verdim ki bir memlekete duyurdular oğlumuza bir kız musallat olmuş diye ve eşim bugun bana bunları unutmadığım için suçluyor. Bni yıktı bitirdi uğruna o kadar pisliğe katlandığım insan bugun bana el oldu. artık sinir krizleri geçiriyorum artık dövünerek ağlyrm. benim çok kötü bir insan olduğumu diğer damatlarına anlatıyorlar diğer dünürleriyle ben çok kötü bir insan gelin olduğumu konuşyrlar tüm bunlara rağmen eşim beni yarı yolda bıraktı.
Şimdi eşimin boşanmak için bana biraz daha yardım etmesini istiyorum yoksa en sonunda sinir hastası olacağım. Size soruyorm bn bu işin neresinde hata yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?