neden bu kötülüğü kendime yaptım

sevgi0

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2015
235
76
28
Merhaba arkadaşlar burada paylaşmak istememin sebebi lütfen biri bana gerçekten bir yol göstersin ben üç yılda doludan boşa boştan doluya yer değiştirdim olmadı olmadı. Ben 5 yıllık evliyim eşimle arkadaş ortamında tanıştık ve ailesi oğullarının evlenmesini bir kızla görüşmesini istemiyorlarmış. sebep olarak annesinin dediği bize maddi anlamda baksın zaten ilk tanışmadan annesi yüzüme söyledi bn hep babasına derdim bir kız gelip oğlumuzu kandıracak biz parasını görmeden.
Bni istemediler açıkçası ve komşu akraba uçan kuşa ağlayarak mağduru gösterdiler oğlumuz kandırıldı diye. yüzüğü tek başımıza taktık evimize gelmediler ailem bu şekilde kabul etmesinin sebebi bnm üzülmemem için. 1,5 yıl nişanlı kaldık o süre içinde sürekli yüzüğün atılması için her şeyi yaptılar. bana demedikleri laf kalmadı nişanlımla yan yana otururken aniden telefon çalıyrdu bir akrabası o kızdan ayrıl bir kız için anneni babanı üzme ve daha neler neler tabi ben neden katlandım neden bu kadar şeye rağmen devam ettim bilmiyorum şimdi bunu kendime soryrm.
Derken düğüne yakın bir araya geldik o kadar belliydi ki hem para konusu sıkıntı çünkü onlara göre elin kızına bakacak ve inanılmaz kıskançlık yani gözüme gözüme soktular bn bir annenin yerini dolduramam bir annede oğlunun karısının yerini dolduramaz bunu anlamadılar. benle bir araya gelmelerini şöyle açıkladılar biz istemedik baktık oğlumuz vazgeçmiyor el aleme karşı kabul edelim dedik; ve diyeceksiniz ki siz daha nasıl devam etmişsiniz evet şimdi ben bunu kendime soryrm.
düğün oldu her şey bitti derken benim bunları kaldıracak beynimin kalmadığını farkettim. şimdi evime geliyorlar hiç bşy olmamış gibi benmle konuşyrlar benden gelinlik bekliyorlar ve samimiyetlerine inanmıyorum her şeyde sen olmasaydın daha iyi olacaktı bizxim için duruşları var inann yemin edebilirim evime geldiklerinde asla o durumu yaşayan biri yokmuş gibi davrandım hep benim yerimde başkası olsaydı evlenmiş olsa bile asla asla görüşmezdi o kadar rezil ettiler diye. Bunu hazmedemiyorum şimdi ve görüşmek istemiyorum. Eşim neler yaşadığımıza her şeye en iyi şahit olan kişi bugun bana tüm yapılanlara ragmen onları savunuyor unutmam gerekiyormuş 5 yıl olmuş. Benim kaç yıllık mücadelemi bu söz bitirdi ve o kadar emek verdim ki bir memlekete duyurdular oğlumuza bir kız musallat olmuş diye ve eşim bugun bana bunları unutmadığım için suçluyor. Bni yıktı bitirdi uğruna o kadar pisliğe katlandığım insan bugun bana el oldu. artık sinir krizleri geçiriyorum artık dövünerek ağlyrm. benim çok kötü bir insan olduğumu diğer damatlarına anlatıyorlar diğer dünürleriyle ben çok kötü bir insan gelin olduğumu konuşyrlar tüm bunlara rağmen eşim beni yarı yolda bıraktı.
Şimdi eşimin boşanmak için bana biraz daha yardım etmesini istiyorum yoksa en sonunda sinir hastası olacağım. Size soruyorm bn bu işin neresinde hata yaptım

Hıckımse ıcın hıcbırsey degmez
Hayatda once can sonra canan
Ne olursa olsun kendını ezdırmemelısın

Kayınvalıde ıcın onun yuzunden bosanmaya degmez fakat esın deger gostermıyor ezıyorsa haksızlık edıyorsa o baska tabı

ondaki mantık şu evet sana çektirdiler ama onları böyle kabul et ve sürekli gidip gel onlar için neden bana bunu yaptılar diye düşünme. peki ben neden böyle bşy yapayım benm arkamda durmayan insan için neden içime atayım susayım

İşte zamanında göz yummuşsun ama değmiş mi değmemiş.
Ya boşanacaksın ya da kv ile başbaşayken kocamı türlü hilelerle kendime bağladım akıllı olun arkamdan konuşmayın yoksa kocamı sizden buz gibi soğuturum ona göre de.
Hani sana çaldın kandırdın musallat oldun deniyormuş ya sende musallat olmuş gibi davran. Ama eşin varken melek gelin ol. Dumur olsun kv.

Eşiniz ne iç yapıyor nasıl bir maaş alıyor ki o para için bu kadar sorun çıktı?

özel sektörde asgari ücretle masa başı iş yapyrdu yeni mezundu okuldan bu sadece bundan çok şey beklediler
yazık gunah yaa adam asgari ucretle calısıyomus bıde soyup sogana cevırmeyı mı dusunuyorlarmıs ac gozluler
bence toparlamaya calıs evlılıgını sevıyorsan bosanma

bi de ne biliyor musunuz bana yapılanlara ragmen hiç onlara gaddarc
ben kendime çok kızıyorum zaten bana bunu yapan insanlara neden gaddarca durmadım yani öle dursaydım bekli bu kadar psikolojik olarak bitik olmazdım yapamam şimdi bile kimseye kötü davranamam keşke biraz o duruşum olsaydı o kadar yaşattılar birgün bile yüzlerine saygısızlık yapmadım ama herşey için çok pişmanım

Sanırım bastan koyman gereken tavri koyamadigin icin kendine kızgınsın.Anlayamadigim bosanacakmisin ya da esinin boyle bir talebi mi var?

yazık gunah yaa adam asgari ucretle calısıyomus bıde soyup sogana cevırmeyı mı dusunuyorlarmıs ac gozluler
bence toparlamaya calıs evlılıgını sevıyorsan bosanma
çok sevdim çok emek verdim ama tek cümle bitirdi kırdı parçaladı

Valla isminin hakkını veriyorsun hahahah

Bu saatten sonra böyle ol.
Nabza göre şerbet.
Eğer boşanmayacaksan.

başinda hata yapmissin..bu kadar istenmedigin yere zorla kabul ettirmissin kendini.cok mu aşiktin?ee evlenmissin karsi taraf tutumunu degistirmis sen bu sefer hazmedememeye baslamissin.kusura bakmada ee "günaydin" derler adama..o zaman sabir gosterdigin seylere simdi niye durup durup kiziyorsun.esin ne yapsin.o zamanlarda bu gunleri asacagiz dediysen bugun ailesi boyleyken ne yapmasini bekliyorsun..tamm haklisin canm simdi cok iyiler ama 5 yil once cok hata yaptilar.sen onlarla gorusme kendini doldur.gerekirse bende silerim mi desin??demez..bosuna bekleme..simdi bosanmak istiyorsun ne diyeyim hayirli olsun..gecmisin muhasebesiyle yasarsak evliliklerin yarisindan cogu bosansin zaten..zamaninda biseyleri yuttuysaniz bugune gelin,bugunde yasayin..benim fikrim bu sizin hayatiniz..

Eskiye bir sünger çek canım.
Tamam unutmaman normal ama sürekli de dile getirme.
Kv yüzünden yuvanı yıkma.

5 yıl içinde sürekli yaşadım bugun bi sabah kalkıp siz bna bunu yaptınız demedim sürekli kabullenemedim ve zaten suan bana tavırları değişti değil halen var o ve görünce daha kötü olyr bitmeyen 5 yılın meselesi her görüşmede ortada aslında

Senin bir hatan yok cnm karsindakiler karaktersiz samimiyetsiz eşin tarafından bakıyorum ailesini bir kalemde silmesi çok zor ama karısını ezdirmesi gerekmiyor esindede hata var bütün olanlardan sonra senin hiç birşey olmamış gibi davranmanı mi bekliyor imkansız bir şey merak ettim tek Sorun ailesimi boşanmak için çok saçma bir Neden sizi seviyorsa mücadele eder sen bu kadar fedakarlık yapmışken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…