- 16 Şubat 2011
- 5.286
- 2.586
hala konuşuyormusun?Bende ona göre mi muamele yapacaksın dedim. Çok sinirlendim. Şuan ister istemez tavirli konuşuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hala konuşuyormusun?Bende ona göre mi muamele yapacaksın dedim. Çok sinirlendim. Şuan ister istemez tavirli konuşuyorum
Evet hala konuşuyorum. 5 senelik iliskimde ki insanda bunu bana sormuştu.ilk haftada . Bunun yaptığı haya yanlış zamanda sormuş olmasiydi. Haftasonu görüşelim diyor yüzyüze konuşmadn dinlemeden kestirip hemen atmasammi diyorum. Kafam çok karışık halahala konuşuyormusun?
görüşme.Evet hala konuşuyorum. 5 senelik iliskimde ki insanda bunu bana sormuştu.ilk haftada . Bunun yaptığı haya yanlış zamanda sormuş olmasiydi. Haftasonu görüşelim diyor yüzyüze konuşmadn dinlemeden kestirip hemen atmasammi diyorum. Kafam çok karışık hala
iide onlada 5 yıl devam etmişiniz hatası zamanı diosunuz bunun bi zamanı yok bence kadınlara yapılan bir hakaret hep söylüorm namus iki bacak arasında değil zihin ve kalp namuzsuzu olan bi sürü tip var etrafta bunu ilk hafta değil 10 yıl sonra bile sorsa küçümseyici bi davranış ve hiç hoş değilEvet hala konuşuyorum. 5 senelik iliskimde ki insanda bunu bana sormuştu.ilk haftada . Bunun yaptığı haya yanlış zamanda sormuş olmasiydi. Haftasonu görüşelim diyor yüzyüze konuşmadn dinlemeden kestirip hemen atmasammi diyorum. Kafam çok karışık hala
Sen eski erkek arkadaşınla birşeyler yaşıyorsun bu normal oluyor, yeni erkek arkadaşının sana bunu sorması mı anormal oluyor ....Madem rahatsız oldun dürüstçe erkek arkdaşına durumu anlat, seni böyle kabul ederse devam edersiniz zaten...Daha tanisali bir hafta oldu. Yüz yüze gelmedik. Face de Ortak arkadaşlar sayesinde tanıştık. Ciddi bir şekilde başlamak istediğini belirterek. Başladı. Herşey güzeldi. Taa ki benim 5 yıllık bir ilişkim olduğunu bilene kadar . Direk özel bir soru sorabilirmiyim dedi . Anladım zaten. Cinsel anlam birseyler yaşadın mı dedi. Daha yüzyüze gelmemisken bu tür soru sormasi beni sinirlendirdi. Bende kızdım ilk defa böyle bir soruyla karşılaştım açıkçası dedim. Oda ciddi düşündüğüm için sadece sormak istedim dedi. Bundan sonra nasıl davranacagimi bilmiyorum açıkçası yada yine böyle bir konu acarsa ne diyeceğimi. Ve evet ben eski iliskimde o insanla birlikte oldum.
suçluluk duyması gereken birşey yaşamamışSen eski erkek arkadaşınla birşeyler yaşıyorsun bu normal oluyor, yeni erkek arkadaşının sana bunu sorması mı anormal oluyor ....Madem rahatsız oldun dürüstçe erkek arkdaşına durumu anlat, seni böyle kabul ederse devam edersiniz zaten...
Seninki suçluluk içgüdüsü ne yazık ki,
Suçluluk duygusu yok istedim ve yaşadım. Normal. Olmayan daha yüzyüze gelmeden bunu sormuş olmasıSen eski erkek arkadaşınla birşeyler yaşıyorsun bu normal oluyor, yeni erkek arkadaşının sana bunu sorması mı anormal oluyor ....Madem rahatsız oldun dürüstçe erkek arkdaşına durumu anlat, seni böyle kabul ederse devam edersiniz zaten...
Seninki suçluluk içgüdüsü ne yazık ki,
Çok doğru bencedebekarete onem veriyo olabilir, herkesin kendi tercihi, yargilanmaz.. dan diye ilk haftadan sormasi olmamis.. ama bu onemsedigi bsy ise, simdiden sormasi da senin icin hayirli olmus; ilerde burnundan gelebilirdi..
Suçluluk duygusu yok istedim ve yaşadım. Normal. Olmayan daha yüzyüze gelmeden bunu sormuş olması
Aynen öyle başka ne kasıt olabilirki görücü usulüde öyle değil mi .Arkadaşlar ciddiyetten kasıt bence, hemen evlenesim geldi gibi bir yakınlık değil, yani evlenme isteğim var, evlenmek istiyorum artık ve seninle tanşmak isteyişim de eğer anlaşırsak ciddi bir gelecek için olacak'' msjı vermek. Ben bunu anladım. Öyle değil mi?
Bence siz o 5 yıllık ilişkinizi bir kenara bırakıp devam edemiyorsunuz.Evet hala konuşuyorum. 5 senelik iliskimde ki insanda bunu bana sormuştu.ilk haftada . Bunun yaptığı haya yanlış zamanda sormuş olmasiydi. Haftasonu görüşelim diyor yüzyüze konuşmadn dinlemeden kestirip hemen atmasammi diyorum. Kafam çok karışık hala
Hayır almadım. Evet tam unuttuğum söylenemez . Ama 5 yıldan sonra yeni insanlarla tekrardan tanışmak ve yürütmek çok zor geliyor adapte olamıyorum . Nasıl hareket edeceğimi bilmiyorum . Bir taraftan da mutlu olmak istiyorum.Bence siz o 5 yıllık ilişkinizi bir kenara bırakıp devam edemiyorsunuz.
Ya da farklı deyişlerle o kişiyi halen aklınızdan çıkaramamışsınız, üzerinizden atamamışsınız, halen oradasınız falan filan yani kafanızda halen bitmiş bir ilişki varken yeni insanlarla sağlıklı, düzgün bir ilişkiye başlamanız zor gibi. Mevzu bekaret değil yani aslında, bunun sorulma zamanı da değil. Bu çıkmasa başka bir mevzu çıkardı karşınıza, farketmez yani. Önce eskiyi geride bırakacaksınız ki yenilerle mutlu olabilmek için. Eski konularınızdan da belli zaten yeni bişeylere başlamak istiyorsunuz ama beceremiyorsunuz, olmuyor gibi yani. Bişey bitmeden yenisine başlanmaz, başladığı zannedilir ancak. Allah yardımcınız olsun. Hiç psikolojik destek aldınız mı?