Çocuk Hastalıkları neden bu kadar fazla ilac veriyor doktorlar

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

janet

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2007
2.631
8
49
bu gün kızımı öksürük yüzünden doktora götürdüm bu yıl icerisinde kacıncı oldu bu doktor aferin calpol pedütus degisik bir iki ilac antiyibotik ve cinko ve aynı anda ver diyor ya cocuklar bu kadar ilaca nasıl dayansın antibiyotik vermek istemiyorum ama her gittigimizde veriyor ilacı doğru dürüst kullanmasak vicdan azabı mantıklı düsünürsek cok fazla ne yapcağımı bilmiyorum normal yola tedavi etmeye calısıyorum bitkisel vikis oda bir yerde takılıyor cocuk yine hasta of ya ne yapacağım ben:emir_bebek :emir_bebek:

öksürüğü balgamlımı kurumu.birde çocuğun ne kadarlık.benimde 2 yaşında oğlum var bende bir sağlıkçı olarak ilaç kullanmayı sevmem ve çocuğumada kullanmamaya çalışırım.maalesf en ufak şeyde antibiyotiği dayamak çözüm değil.ben oğluma öksürük başladığında brons diye bir çay var bitkisel ondan içiririm.pembe kutulu içinde poşet çay var.

1 yasında büyük kızımda iki bucukyasında uzun yolculuklara cok cıkıyoruz hava değisimine cok maruz kalıyorlar artık bende vermek istemiyorum cayı nerden temin ede bilirim marketlerdenmi eczanedenmi onuda yazarsan sevinirim ilgin icin tesekkür

canım her iki yerdede bulabilirsin.ben büyük bir marketten almıştım.eczanedede olur yoksa getirtebilirler.umarım faydası olur.

büyük kızımda sürekli öksürük olurdu.ilaçlarla geçiyo ama tekrarlıyo.bunu bana doktorum söyledi uygulayınca işe yaradığını hatta ilaçlardan daha kısa sürede etki ettiğini görüyosun canım.
suyu kaynatıp,çiçek ıhlamurla demle.bardağa 1 tatlı kaşığı dolusu bal koy ve demlenen sıcak ıhlamuru bardağa dök.bal içinde eriyince ve hafif ılıklaşınca ,ama soğumıcak, bebeğine içir.her sabah ve gece yatmadan önce.inan bana ilaçlardan çok daha etkili.

X