Çatlaklar Neden bu kadar fazla çatlağım var?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

TheMask

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2010
1
0
Merhaba bayanlaar:) Ben sizden yaşlarca kücük bir kızım, sizlerin tecrübesine güvenerek üye oldum bu siteye ve size birşey sormak istiyorum. Ben 15 yaşında 155 boyunda 51 kilo olan bir kızım. Ama kalçamda o kadar çok çatlak varki gören 100 kilo sanar. Nedenini bilmiyorum ne yapmalıyım?

mrhb canım, çatlaklar genelde birçok bayanın proplemi, cildin gergin olmasından kilo alıp vermeden kaynaklanıyor çoğu zaman, vücut kilo aldıkça deri geriliyor ve çatlamalar ortaya çıkıyor. bazı çatlak kremleri kullanılıyor ama, çatlama olduktan sonra. işe yaramıyor, yasında küçükmüş daha, ama vücudunu nemli tutmanı önerririm ben çatlamaması için.

ahh işte benim genç halim olmalısın bende yaşlı sayılmam ama. 15 yaşında çatlamaya başladım senin gibi. ve hala çatlıyorum 23 yaşındayım. çözüm yok ne yazık ki. gitmediğm dr kalmadı. dermaroller kullandım 6 aydır ara verdim faydasını az da olsa gördüm.bacaklarında benim kadar çatlak olan yoktur herhalde bu forumda. ama barıştım artık yani olmuyorsa zorlama. kilo alıp vermek falan hikaye. bende öyle olmadı en azından. spor yap 1,55 boy 51 kilo nasıl bi görüntü bilemiyorum ama fazla gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…