- 22 Kasım 2011
- 3.221
- 55
- 358
bende çözemiyorum bu boşluk meselesiniValla bende anlamış değilim bu boşluğun nasıl bir şey olduğunu, sahi nasıl bir şey bu boşluk?
16 aydır eşimle ayrı şehirlerdeyiz, konu sahibinin düşüncesine göre boşluktayız, o zaman bizde bir birimizi aldatalım.
Savunmamız boşluktaydık olsun.
Tövbe yarabbim.
bende çözemiyorum bu boşluk meselesini
boşluktayım nedemektir yahu
evlenince de herşey dört dörtlük gitmiyo
kavgalar tartışmalar oluyo
her boşluga düştügümüzde sıgınacak bi liman ararsak o limanlar birgün çürürse neolcak....
destek mi bekliyosun ,nasıl bi çözüm arıyosun anlam zaten hiç vermedim......
o dediğin şeyin ne olduğunu bile bilmiyorum da benim asıl üzüldüğüm ne biliyomusun senin adına. demekki geçmişde böyle bi olay yaşamışsın direk ya da dolaylı yoldan başına gelmiş ki bu denli kuyruk acın var. bende sana acıyorum. o kadar acınacak haldesin ki.. ayrıca unutma bi insanın pişman olduğu birşeyden ötürü kınayan kişi o şey başına gelmeden son nefesini vermezmiş. o sebepden senin adına bi kere daha üzüldüm..
o dediğin şeyin ne olduğunu bile bilmiyorum da benim asıl üzüldüğüm ne biliyomusun senin adına. demekki geçmişde böyle bi olay yaşamışsın direk ya da dolaylı yoldan başına gelmiş ki bu denli kuyruk acın var. bende sana acıyorum. o kadar acınacak haldesin ki.. ayrıca unutma bi insanın pişman olduğu birşeyden ötürü kınayan kişi o şey başına gelmeden son nefesini vermezmiş. o sebepden senin adına bi kere daha üzüldüm..
düşünemezki boşluktaydı ozaman,...........Konu sahibi size bir sorum var. Samimiyetle cevap verin lütfen..
Kendinizi evli adamın karısının yerine koydunuz mu? Bir an için bile olsa o kadın ben olsaydım, benim kocam bana bunu yapsaydı diye düşündünüz mü?
ruh halinin kötülüğüne sığınıp evli bir adamla birlikte olursan o ruh halin daha kötü duruma gelir, hazır sadece hoşlantıyken vazgeçde kurtul, o adama vericeğen harcıycağan enerjiyi sevgiline harca veyahut ayrıl kafanı topla herşeye sıfırdan başla...adam açık açık söylemiş evliliğimde mutluyum sadece bikaç kaçamak heyecan arıyorum diye karar senin... ya o adamın ufak heyecanını karşılıycak, boşzamanında vaktini doldurucaksın, yada önüne bakıp kendi yolunu çiziceksin...
Hooops yavaş gel
Bu yaptığınız ihaneti kim hoş karşılayabilir ki ? Sizin ( senin ve evli aşkın ) gibiler dışında.. Arkadaşın bi kuyruk acısı olmasına gerek yok 'normal' olması yeterli yani..
Sen kendine 2.kadın olmayı layık görmüşsün, birine acımak istiyorsan bu aynada gördüğün suret olmalı ancak..
Aaa, Kader,cim.. Sen bunların politikasını bilmiyor musun canım..
Böyle bi pisliğe göz yummayan insanlara söylenecek üç şey vardır:
1. Beni kötüleme
2. Senin kuyruk acın var
3. Yaşamadan ölme
Napsınlar, kendi yaptıklarını anca bu şekilde hafifletmeye çalışıyolar.
Yalnız bu 3. şık var ya hani, bi de bunun olmasını öyle bi isterler ki, 'yaşamadan ölmezsin' diye başkalarına da aynı pisliği yaftalarlar hemen..
Cidden acınacak bi durum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?