neden bu hale geldi?

bende çözemiyorum bu boşluk meselesini
boşluktayım nedemektir yahu
evlenince de herşey dört dörtlük gitmiyo
kavgalar tartışmalar oluyo
her boşluga düştügümüzde sıgınacak bi liman ararsak o limanlar birgün çürürse neolcak....
destek mi bekliyosun ,nasıl bi çözüm arıyosun anlam zaten hiç vermedim......

sen sevgilim ilgisiz diye evli bi adam buluyosun o evli adamın eşide kocam ilgisiz diye birilerine dert yanıyo belki, sen ilgisiz sevgiliyi tek sözle şutlayabilirsin ama evli bi kadın helede çocukları varsa günlerce düşünecek boşansam mı ne yapsam diye, kuvvetle muhtemel boşanmayacak ve ömür boyu şüphe içinde yaşayacak, sen bigün o evli adamın hayatından çıksan bile karısı bi kere sezdiyse ömür boyu güven sorunu yaşayacak onun boşluğa düşme lüksüde olmayacak, bu kadar şımarık olma, hayatına bi çizgi çek yeniden başla, ille sevgilin olmak zorunda değil nadasa bırak kendini

işte kiminin karakteri daha güçsüz oluyor, herkesin verdiği tepkiler farklı..

keşke herkes iradeli olsa, en büyük değerinin "kendi" olduğunu bilip her sıkıntıda kendini hataların içine teslim etmese.. aldatmalarda çok yüksek bir oranda azalırdı

bak sen..o kadar da eminsin yani..
vah vaaah, kimin kuyruk acısı olduğu belli..
ben sizin gibi, ''kınayan kişi yaşamadan ölmez'' mantığından çok, dua ediyorum rabbime ki ''böyle şeyler yaşatma bana allahım'' diye..
sen de belki bu yolu denersen hayatındaki pisliklerin farkına varıp sıyrılabilirsin..

merak etme, onu da araştır belki cazip gelir. nasılsa kafan aynı yönde çalışıyor..

Konu sahibi size bir sorum var. Samimiyetle cevap verin lütfen..

Kendinizi evli adamın karısının yerine koydunuz mu? Bir an için bile olsa o kadın ben olsaydım, benim kocam bana bunu yapsaydı diye düşündünüz mü?

Hooops yavaş gel

Bu yaptığınız ihaneti kim hoş karşılayabilir ki ? Sizin ( senin ve evli aşkın ) gibiler dışında.. Arkadaşın bi kuyruk acısı olmasına gerek yok 'normal' olması yeterli yani..

Sen kendine 2.kadın olmayı layık görmüşsün, birine acımak istiyorsan bu aynada gördüğün suret olmalı ancak..

düşünemezki boşluktaydı ozaman,...........

Son düzenleme:
bence çok haklısın..
sevgili sevgililiğini bilecek7/24 yapışık gezecek sana ,şu dünyada kim ilgiszi kalmış ki? olacak şeymi!!!
en doğrusunu yapmışsın ,bence devam edin taa ki sevgilin aklını başına alana kadar gönlünü boşluktan kurtar..
evli olan adam zaten karısını seviyomuş ,kadın öğrenirse kocasından tiksinecekmiş filan ne önemi var boşver...
kadınlık gururunu geçtim insanlık gururunuz varsa sevgilinizi aldattığınızı kabul edin ve ikisinide bir daha görmeyin

Son düzenleme:

en güzel cevabı vermişssn arkadaşım

insan kınadığını yaşamadan ölmezmişşş demişsiniz.ne kadarda doğru demişsiniz.

yalnız bir şeyi unutmuşsunuz.insan başkasına yaptığı kötülüğüde yaşamadan ölmezmiş.o yüzden de kısaca demişler ki 'eden,bulur'...

Yorum yapmak için bekledim bekledim hani kötü yorum yapmamak için ama daha fazla tutamadım kendimi.

o gönül eğlendirecek (artık nasıl bir eğlenceyse) birini arıyormuş bakmış sizde bu konu da meyillisiniz fırsatı kaçırmamak istemiş hepsi bu.

erkek arkadasınız evlenilecek biriyse ondan uzak durun da onun da başını yakmayın.

yeni tur yeni şanslar...

Son düzenleme:
Evli bir erkekten ne kadar hoşlansan da aşık da olsan uzak dur. Yuva yıkanın yuvası olmaz derler. Anladığım kadarıyla baya bi boşluktasın. Bunu başkalarıyla doldurmak yerine kendine biraz zaman tanı ve doğruyu yanlışı iyi düşün. Sonra yaptıklarından çok pişman olabilirsin. Duygusal dönemini en az zararla atlatman için arkadaşlarından destek al onlarla görüş. Ama başka bir ilişki, hele ki evli bir erkekle... Büyük hata yaparsın. Bu zor dönemlerden hepimiz geçtik. Önemli olan ne kadar kolay atlatabildiğindir. Hazmetmeye ve olgunlukla karşılamaya bak...

Aaa, Kader,cim.. Sen bunların politikasını bilmiyor musun canım..
Böyle bi pisliğe göz yummayan insanlara söylenecek üç şey vardır:

1. Beni kötüleme
2. Senin kuyruk acın var
3. Yaşamadan ölme

Napsınlar, kendi yaptıklarını anca bu şekilde hafifletmeye çalışıyolar.
Yalnız bu 3. şık var ya hani, bi de bunun olmasını öyle bi isterler ki, 'yaşamadan ölmezsin' diye başkalarına da aynı pisliği yaftalarlar hemen..

Cidden acınacak bi durum..

Son düzenleme:
adam açık açık evliyim kimse duymasın demiş, sana ne gözle baktığını bi düşünsene, yalan söyleme gereği bile duymamış gönül eğlendircem diyo resmen, ilgisizlikten dahamı iyi aşağılık bi ilgi

BENİM YAZDIKLARIMI LÜTFEN MUTLAKA OKUR MUSUN ?

Titre ve kendine gel

Herkesin ilişkisinde problemler olur sancılı dönemler olur

Sadakat asıl bu dönemlerde ortaya çıkar

İlişkiniz problemli diye sevgilini mi aldatacaksın

Nerede sadakat ? Nerede güven ?

Aynısını o sana yapsa hoşuna gitmez değil mi ?

Şeytan seni dürtüyor, zaten duygusal boşluktasın, aldatmalar bu şekilde olur zaten

Tekrar diyorum titre ve kendine gel

Sevgilinle olan ilişkinizi heba etme

Herkes hata yapar sen de hataya düşmüşsün evli adamla konuşmaya başlamakla ama iradene sahip çık ve bu işe son vererek hatayı derinleştirme

Sevgilin/eşin varken başkalarını beğenmek, başkalarından hoşlanmak normaldir demişti psikoterapistim insani duygular bunlar demişti

Başkasından hoşlanmak hata değil, kendine engel olamazsın belkii hoşlanırsın, beğenirsin

Ama o kişiyle iletişim halinde bulunmak hatadır

Merak etme bi süre sonra bu duyguların geçeceK

Ve pişman olacaksın ''yazık bana az kalsın gül gibi sevgilimden bir hiç uğruna ayrılacaktım'' diyeceksin

Sabret, iradene hakim ol, evli olan kişiyle iletişimini kes bir an önce

Bilmiyordum cidden

Ama şu kk yok mu neler öğretiyor insana her tip insan mevcut..

Saftrik geldim cin gibi oldum maşallah adam bile çarpabilirim artık

valla nickini görünce şaşırdım sen aklı başında bir kıza benziyordun yaptığın birkaç yoruma denk gelmiştim ona istinaden diyorum. konuna gelince söylediklerinde çelişki var bir yandan ölesiye sevgilinden şikayet ediyorsun sonra da evlenmek için ideal adam diyorsun. sanırım varlıklı olması vs. gibi düşüncelerle mantık evliliği yapmak istiyorsun olabilir kişisel tercihindir ama madem evliliğini mantık evliliği şeklinde yapmak istiyorsun neden bu derece duygusal davranıyorsun ilgisizlikten vs.den şikayet ederek kendini evli bir ahlaksızın kollarına atıyorsun ?

demek ki aslında o kadar da duygusal olarak doyumsuzluk yüzünden başkasına yönelmedin ? karşındaki evli olan herif de tabii ki senin gönlünü hoş tutar karşısında tabiri caizse kafası karışık bir çıtır durmadan arayıp yeşil ışık yakıyor ee tabii adamın gözlerinde de dolar işareti oluşuyor neden kaçırsın ki seni ? tabii sana şiirler manzumeler dizecek ilgisiyle seni aşk sarhoşu edecek yoksa başka türlü seninle nasıl fiziksel bişeyler yaşayabilir ?

bence sen bu ikisinden de ayrılıp hayatını düzene sok daha yaşın çok genç kariyerine varsa derslerine odaklan.

Sevgilinizin ilgisizliğinin nedenini bilemem. Ama sırf ilgisizlik yüzünden saptığınız yol ne yazık ki yüreğinizde asla kapanmayacak yaralar açacak. Farkında değilsiniz.. Belki o yaraları da farketmeyeceksiniz. Yıllarca her şey güzel gibi, hayattan memnuniyet duyarak yaşayacaksınız. Ama bu yaptığınız hata gelecekte bir gün öyle bir çıkacak ki karşınıza, o zaman anlayacaksınız size neden bu kadar çok kızdığımızı.

Çeşit çeşit insan var şu hayatta. Çeşit çeşit kadın var. Ama benim lügatımda 2. kadın diye bir kadın çeşidi yok konu sahibi!

Hiçbir kadına yakıştıramıyorum ben bu sıfatı. Kendine yakıştıranlara bile.

Nasıl bir vicdandır sizde ki. Hiç mi içiniz sızlamadı, hiç mi ben ne yapıyorum demediniz? Evli bir adamın söylediği sahte sözlerle kendinizi nasıl mutlu hissettiniz? Bir başka kadının mutsuzluğuna sebebiyet vereceğinizi bile bile, nasıl bu kadar acımasız ve gaddar olabildiniz?
Lütfen akıl verin ve hakaret etmeyin demişsiniz. Üzgünüm ama çok ağır lafları hakediyorsunuz. Ve kendinize gelmeniz için cidden sağlam hakaretler duymaya ihtiyacınız var bence.

Adamı siz aramışsınız. Aklına girmişsiniz, kafasını karıştırmışsınız. Adam da zaten 5 para etmezmiş, faydalanabileceğini görünce yamanmış size. O güzel sözlerin tek sebebi sizinle oynamak.. Başka bir nedeni yok. Siz o adamın gözünde evli bir adama askıntılık yapan, zayıf karakterli ve değersiz bir kadın olmuşsunuz.

Sevgilinizi eleştiriyorsunuz ama ayrılmakta işinize gelmiyor neden? Madem ilgisiz ve mutsuzsunuz, onurunuzla ayrılsaydınız, çok mu zordu? Zormuş demek, gerçekten yazık..

Bu saatte sonra ne yapabilirim demişsiniz ya ben söyleyeyim size. O adamla iletişiminizi koparın. Ve asla görüşmeyin. Ayrıca sevgilinize yaptıklarınızı anlatın, vereceği tepkiyi hakettiğinizi unutmayın. Ve sonra da ilişkiniz bitsin. Bundan sonra aklınızı başınıza toplayın ve bekar erkeklerle görüşün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…