neden bu hale geldi?

konu sahibesi ....herkesin hayatında sorunlar var.......boşluğu bırak ciddi ciddi kaldıramayacağı sorunlar......kimsenin aklına çiftleşmek gelmiyor boşluktayım diye......böyle bir konu açtığın için utanmalısın

her bi konuda diğerleri gibi aşağılamak filan diyorsun da ne bekliyorsun ki

aferin mi diyelim , ne diyelim

boşlukmuş pehh her boşlukta olan kişi evli adamla mı görüşüyor

Ben sevgilisine üzüldüm

Arkasından ne dolaplar döndüğünü bilmiyor ( Tıpkı karşı tarafın eşi gibi )

Ne yaparsın bilemem ama bence sevgilinden de ayrıl.. Yeterince ilgili olmaması 'aldatma' nızı haklı kılmaz.. Ayrıldıktan sonra da mümkünse bekar erkekleri tercih et..

Gece olunca o adam karısının koynuna giriyor
Ona ait yani sen sadece aradaki kaçamak fantezisin.
Bunu idrak etmek çokmu zor
Aşk,sevgi,hoşlantı bu duygular o kadar temiz masum duygular ki evli erkeklerle yaşanan sapkınca ilişkilerin adı asla aşk olamaz.
Aşk'ı böyle kirletmeyin.
Aşk iki kişiliktir 3 tende buluşmaz.
Sizin ki sapkınca ensest kadar iğrenç birşeydir.
Karakterli bir kadın asla başkasının koynuna gideceğini bildiği adamla asla yakınlaşamaz.

En kötüsü ne biliyormusun?
Sen kirlendin
İlerde anne olursan bu iğrenç şeyler hiç aklından çıkmayacak
Hep bir korkuyla yaşayacan ya benimde başıma gelirse diye?

Bak sen.. yaptığının ayıp bişey olduğunu biliyomuş ta, kötü yorum istemiyomuş.
Eee geriye hangi seçenek kaldı?
Süsleyip püsleyelim mi sahte ilişkinizi?

Daha ne istediğini bile bilmeyen, ukala, bencil, her yaşadığını aşk sanan biri var şu an karşımda.Ve ben ona iyi yorumlar yapayım öyle mi.
Pardon da siz kendinizi ne sanıyosunuz?
Sizin yaşadıklarınız aşk mı şimdi, emin misiniz.
Bence pisliğin dik alası.

İlgi odağı olmak. Hem de ikinci kadın yerine konarak.

Hayır, her şeyi geçtim, merak ettiğim şu var.

Acaba sizin gibi düşünen kitle mi, swinger icraatini gerçekleştiriyor.
Öyle ya, ben çok sıkıldım, sen de çok hoşmuşşsun, hadi gel eşleri değiş tokuş yapalım, bi heycan yaşayalım. Sonra yine kürkçü dükkanına döneriz.
Ooooh ne güzel.

Sizin gibilerden nefret ediyodum önceden. Artık nefret etmiyorum, çünkü size acıyorum. O kadar acınacak haldesiniz ki. O kadar aciz, içiniz pislik bağlamış ki..Yazık..

kimse ilgilenmiyosa sen kendinle ilgilen bi kil maskesi yap mesela, çikolatalı pasta al televizyon başında otur ye, kitap oku, ille bi erkeğin ilgisinemi muhtacız, olursa olur olmazsa yenisi gelir bu kadar entrika kalbe zarar

o dediklerinin hepsini aylarca yaptım, ağladım ağladım ağladım. olmadı kendimle ilgilenmeye karar verdim. aklımı dağıtmaya. kitap okudum.. hobiler edindim.. ama sanırım asıl yanlışı hayatımın merkezine sevgilimi oturtmakla yaptım. çnk onunla ilişkim kötü gidince diğer herşeyi etkiliyor. bütün hayatım zindana dönüyor. az önce aradım sevgilimi dedimki sabahdır sana güzel msjlar yazıyorum aşk dolu. neden cvp vermiyosun, neden bu saat oldu hala senden haberim yok. bana dediki yan komşumuz vefat etmiş cenazedeyim.. dedimki biliyomusun, benimde yan komşundan farkım yok artık. sende geçen aylar boyunca yaptıklarınla benim ruhumu öldürdün yavaş yavaş.. şikayet etmek için demiyorum belki vicdanın sızlar, bi yer eder sözlerim dedim. merak etme yer etti dedi..

Ne dememizi bekliyorsun ? Nasıl yorum yapalım senin gönlün olsun.yaşamış olduğun ilişki hakkında kendi yorumunda da hatalı ,yanlış olduğunu söylüyorsün,bizden tepki alınca canın yanıyo ,birde kendini hiç bir şeyden habersiz kadının yerıne koy aynı durumu sen yaşasan yorumun nasıl olurdu, ne yapalım alkış mı tutalım sana kalbinizin uçuk cesaretinden dolayı.kusura bakma istediğin gibi yorum olmadı ..

Son düzenleme:
bişey merak ettim sanki varınız yokunuz bu adam gibi konuşuyosunuz evli değilsiniz berabermi yaşıyosunuz:26:
eğerki beraber yaşamıyosanız biraz kabuğunuza çekilin aramayın sormayın işinize gücünüze bakın bırakın kafasını dinlesin adam belki çok fazla kafası karışıktır belki sorun sadece siz değilsiniz değişmesinin sebebi ailevi problemlerde olabilir hayatı tek kişi üstüne yoğunlaştırmayın çıkın dolaşın öçalışıyosanız işinize bakınrarlamayınkendinize dönün biraz yaptığınız hataları tekrarlamayın

Sevgilinle yaşadığın sorunu sevgilinle çözseydin keşke...

Artık ilişkiniz dönülmez yola girmiş..Sevgilinin haberi olmasa da...

Yapacağın en doğru şey tek başına yolunu çizmek.. İlk sorunda başka kollara koşacaksan sen hiiç evlenme zaten..

Yapacağın şey çok basit o adamla görüşmeyi kesip hatandan geri dönmen..

Aksi takdirde çok üzülür ve büyük bir vebalin altına girersin..Boşluklarınızı daha verimli ve size faydalı olacak şeylerle doldurun..

Sevgilinize onu sevdiginizi ve ilişkinize nefes aldırmak adına türlü etkinlikler ya da ondan beklediginiz ilgiyi siz ona göstererek başlayıp onu da tetikleyebilirsiniz..

Evli bir adam iş olsun diye sırf heyecan ve sorumluluklarından anlık kaçmak adına bu türlü kaçamakları normal olarak algılayabilir..Ama yapılan şey özünde normal değildir vicdan konusunda yeterli donanıma sahip olmayan insan eşini asla bırakmayacagını kendisine şart koşmuştur..Eşini yüzüstü bırakmadan ona göre yapılan her eylem normaldir..

Siz onun gözünde sadece bu birikimlerini kısa süreliğine atacağı bir kadınsınız..Hiç bir erkek tatlı sözlerle karşıdaki kadını mutlu etmek adına (hele hele evliyse )bir girişimde bulunmaz..

Reel hayatta bir kadınla cinsel bir birliktelik yaşamaya korkan bir adam farzedelim bu boşluklarınızı dolduran adamın..Zaman sonra mesajlaşmalarınızın bedenleriniz üzerinde olacağına kalıbımı basarım...

Valla bende anlamış değilim bu boşluğun nasıl bir şey olduğunu, sahi nasıl bir şey bu boşluk?

16 aydır eşimle ayrı şehirlerdeyiz, konu sahibinin düşüncesine göre boşluktayız, o zaman bizde birbirimizi aldatalım.

Savunmamız boşluktaydık olsun.

Tövbe yarabbim.

Son düzenleme:

o dediğin şeyin ne olduğunu bile bilmiyorum da benim asıl üzüldüğüm ne biliyomusun senin adına. demekki geçmişde böyle bi olay yaşamışsın direk ya da dolaylı yoldan başına gelmiş ki bu denli kuyruk acın var. bende sana acıyorum. o kadar acınacak haldesin ki.. ayrıca unutma bi insanın pişman olduğu birşeyden ötürü kınayan kişi o şey başına gelmeden son nefesini vermezmiş. o sebepden senin adına bi kere daha üzüldüm..

gecenlerde burda bi konu okudum kadinin dogumuna 5 gün kala aldatildigini düsünüyordun bu konuyuda okuyunca aklima geldi yazik
hemcinsine bu kötülügü nasil yapacaksin o kadinin yerine koy kendini otur bi düsün yaptigin yanlisdan yol yakinken dön ortaga cikdiginda hangi sebeple kendini savunabileceksin cok sevdigin adam sana bunlari yapsa ne yapardin gelecegin olamiyca bi adama sirtini nasil dayayacaksin
bu adam sen olmazsan yine birini bulur yeni heycan pesinde kosar karektersiz insan zaten gül gibi yuvasi varken arayis icine girmis ama yuva yikan kadin sifatina sen düsme

geçende bi konuda ayetler paylaştınız şimdi de bunu diyorsunuz

neden kendi yaptığınızla ilgili şeyleri de paylaşmıyorsunuz

Duygusal boşluk ve ruh halinin bozukluğuyla, yanlış işlere girişmişsin. Sen de biliyorsun hata yaptığını zaten. O nedenle ağır eleştiri yapmayacağım.

Bence yapman gereken, sıfır bir sayfa açmak. Öncelikle o evli adamdan hoşlanmıyorsun, sadece ilgini çekmiş çünkü boşluktasın. Karşına başkası çıksa, ondan da hoşlandığını düşünürdün, adam evliymiş, o nedenle kesinlikle "çok hoşlanıyorum" düşüncelerinden kurtarman lazım kendini.
Kimsenin seni kullanmasına izin verme, o adamla muhatap olursan metresi olur çıkarsın.. Karısını da düşün, kendini onun yerine koymaya çalış.

Sonra sevgiline gelirsek, ona da üzüldüm. Arkasından işler çevrilmiş. Onunla da ilişkini bitirmenin zamanı gelmiş, çünkü yazık çocuğa.. O sevgisini ilgisini ayarlayamamış olabilir, ama senin ki "aldatmak" oluyor, affedilecek veya kıyaslanacak yanı yok.

Ben senin yerinde olsaydım, hatalarımdan ders alır, evli adamla asla konuşmaz, sonra da erkek arkadaşıma yaptığım hatayı anlatırdım. Sonrası zaten olacağına varır.

Erkek arkadaşına bu durumu anlatmalısın, içinde kalmasın, aptal yerine koyma çocuğu, uzun bir ilişki. yazık çocuğa

rezillik..... Size değil de sevgilinize ve adamın eşine çok acıdım... birde utanmadan buraya nasıl yazdınız anlamış değilim.

Zaten evlı adam acıkca nıyetını bellı etmıs bak kımseden hoslanmam vs gbı bunlar her kadına solınebılcek tawlama sozlerıdır kesınlıkle bunadamdan uzak dur derdı. Senle yatmak yanı acık tabıle
Madem desene cok hosalanıosn nıe esın war bosan desen bı kac ay bekle der alıcanı alır sende ortalık balıgı olursun bu ısler bole yanı

Sewgılıne gelınce de onadan da ayrıl senden hevesını almıs baksana. Kendıne dert sıkıntı yaratmaya calısma cok uzulursun ılerde karsına cokngusel bır ınsan cıkar bence

Benım kuzenım 6?senencıktıgı cocukla ayrıldı aradan ıkı ay gectı karsısına bı komser cıktı yazın agustosta evlendıler cok mutlular ınan hayat bı elden alırken dıgerıne verır bu deıdımı unutma!!!!!!!!!

siz yaptığınız hatanın farkındasınız değil mi?eğer öyleyse burada konu açıp da beğenmediğiniz yorumalara hakaretle karşılık vermeye ya da "kınadığı başına gelmeden ölmezmiş" gibi ki bu konuların temel cümlesi budur hiç şaşmaz,demeye gerek yok..

hata yaptım ve farkındayım diyen biri kimseye aldırmaz,geleceğine odaklanır.

iyi ki her boşluğa düşen insan bu tip şeyler yapmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…