neden bu hale geldi?

sizin pozisyon uzmanı olduğunuz her halinizden yazdıklarınızın her bir satırından rahatça anlaşılıyor zaten.
ayrıca hiiiiiçde öyle erdemli kız takliti fln yapmadım. sevgilime çok emek verdim ama o nedenini bilmediğim bi şekilde ilişkimizi bok etti.
bende onca ayın sonunda hazır birinden de hoşlanmışken bi kızgınlıkla aradım adamı. ama evli çıktı. ben öğrendiğim halde intikam ayağına çatır çatır aldattım. sonra ona dedim bitti. sonra sevgilime dedim aldattım. oda sineye çekti yada çekmiş göründü. tamammı anladınmı yavru. kapiş?
he evet ben adama bitti dedim ama hala içim de gidiyor evet. neden çnk benim ilişkimizi bok eden sevgilim hala aynı kafada. hala ilgisiz. benimde aklım karışık olduğundan geldim buraya dedim bi iki tane insan çıkarda derdimi paylaşırım diye. çok şükür çıktıda, kalanlarda vız gelir bana. anladınmı anacım...

sonuç ne peki :26:
çokta iç açıcı değil bence

siz bunu çok matah bişey mi zannediyorsunuz
çok önemli bi durumda olsanız sizin hakkınızda çok daha başka şeyler düşünülürdü

yaptıgının yanlışının farkındasın kendini berbat hissediyorsun öylemi...
bence sen hala savunuyosun şu durumunu..saldırıdasın resmen..

Bana verdiliginiz karsiliktan belli nasil bir karaktere sahip ol(MA)dugunuz.
Cok yazik.

Bu dunyada ayni ahlaksizligi yasamadan sizde olmezsiniz.

Yuce rabbim oyle adaletlidir ki oyle adaletlidirki yanina kar kalmaz yaptiklarin!

Cok yazik, cok uzuldum adina.

Kızlar ne derseniz diyin ben hâlâ sevgilisine anlatmadığı düşüncesindeyim.
ya tabikide anlattmadı nediycek ti ha ;

Sevgilim seni evli bir adamlar aldattım ama geçiçiydi seni seviyorummu dicekti çocukta ona ;

aaa aşkı olsun sevgilim lafımı olur biz seviyoruz ya o yeter. unut gitsin ben takmam böyle aldatma felan canım canımmı dicek

olummm bak giiiiiiiiiiiiiitt!!!

arkadaşım peki çokmu zordu sadece bu kadarını söylemek. benden bi yaş küçüksün, yazık olur sana dön hatandan vs. demen. yukardakiler gibi yol gösterecek bişey yazman. insan gibi yorum yapman. ben zaten pişman oldum ama atamadım içimden bu yaşadıklarımı o yüzden buraya paylaşmaya geldim. başka nerde paylaşabilirdimmki böylesine kötü bişeyi. hangi arkadaşıma anlatabilirdimki. çokmu zordu bu açıdan bakıp iki satır bişey söylemek. yada onuda için almıyorsa o kadar kızdıysan bana hiçbişey dememek. benim tek zoruma giden bu işde, anlatabiliyormuyum derdimi?

elestiri istememissiniz ama kusura bakmayin!siz once ruhunuzu temizleyin!yazik nereye gidiyor bu genclik inanin cok aciyorum size ve sizin gibilere!

Tabiki pozisyon uzmanıyım tatlım böyle sallayıp ya tutarsa misali atılan topları genelde taca sallayanlara karşı epeyi şerbetliyiz..ya da şöyle mi deseydik ayagında duran topla kaleye emin adımlarla ilerleyen kızımız tam topa vurdum gol oldu diyecekken kalesinde duran kk hatunları tarafından hevesini kursagında bırakıldı..Eh tatlım böyle beceriksiz olman benim suçum değil.

Bir ara ELMAYRA'cıgımın güzel bir lafı vardı tam yeri şuan :)) Senin mesaj sayın kadar konu okuduk gördük biz burada..Napsın ablaların senin gibi çok kişi geldi geçti buralardan bırak da pozisyon hakkında sana gerekli detayları sunsunlar :)) Kapiş ?

Madem sevgiliniz ilişkinize doğru düzgün sahip çıkmıyor çabalamıyor ikili oynamak yerine ayrılmayı neden denemiyorsunuz ömür boyu her ilgi beklediğiniz ve göremediğiniz zaman farklı farklı adamlarla mı birlikte olacaksınız. Bu yolu bile bile tercih ediyorsanız kusura bakmayın da sizin karakteriniz bozuk yoksa hepimiz dönem dönem ilgisiz kalabiliyoruz ama çoğumuzun aklına hemen başka başka erkekler gelmiyor. Sizin içinizde varmış zaten böyle bir şeyler insan kendini neye layık görüyorsa onu yaşar bence yoksa kılıf uydurmayın kendinizi de masum göstermeye çalışmayın boşuna ben böyleyim sadakat benim kanımda yok deyin daha inandırıcı olursunuz.

İlk yazdığım mesajı bul ve oku.Bak bakalım neler yazmışım orda,hatandan dönmen için neler anlatmışım....İlk yorumu yaptım ve senin diğer arkadaşa attığın yorumu gördüm,sinirlendim haliyle hatandan dönmüş olsan yorumlar bu boyuta varmazdı...Sana tavsiyem tekrar ve tekrar oku yorumlarını.Empati yap,kendini o kadının yerine koy.Abin var mı,varsa yengenin yerine koy.Yaşın küçük değil ki,cahillik olsun yaptığın..Bile bile lades diyosun sen.Az bile söylenenler.Evli olmadığın için anlayamıyosun,umarım birgün evlenirsin de anlarsın neden bu kadar tepki verdiğimizi.....

yaptıgının yanlışının farkındasın kendini berbat hissediyorsun öylemi...
bence sen hala savunuyosun şu durumunu..saldırıdasın resmen..

ben anlattım paylaştım, hata olarak gördüğümüde söyledim ama yapılan yorumlar o kadar çirkindiki ister istemez saldırı moduna geçtim. bu arada bana büyük bi hırsla beddua eden, sende aynını yaşa diyen, sevgilin seni aldatsın diyen, ayrılın diyen kısaca yaptıkları hakaretler yetmeyip birde üstüne beddua edip rahatlamaya çalışan herkese bende beddua ediyorum. bana diledikleri ne varsa onların başlarına gelsin. gelsin ki görsünler hayatın öyle tablet ahlak anlayışından ibaret olmadığını. hatasını anlayan insana beddua etmemek gerektiğini. yoksa dönüp dolaşıp başlarına geleceğini.

Daçmin goş !! peki sen ''EDEN BULUR'' bunu da biliyor muydun ?

Afferin kk'da ''Kınadığınız şey başınıza gelmeden ölmezsiniz'' kapmışsın hemen...Ben daha aldatmalı konuların birtanesinde okumadığımı hatırlamıyorum bu cümleyi :))

Bu arada tablet ahlâk anlayışı nasıl birşey ? (Öğrenmezsem çatlarım )

ohoooo sen hala nerdesin be ablacım. ben sana açıkca demişimki aldattım sevgilime söyledim benim açımdan olay her türlü bitti. sen haaaaalaa yok söyledin söylemedin derdindesin. bi bırakda gerçekten faydalı yorum yapacak olanları okuyayım değilmi?
seninde madem onca dememe rağmen kafan almıyo söylediğimi o zaman git öteye ablacım. kapiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…