Hah şimdi daha güzel belli ettin kaliteni :))
İlk mesajını dön bir oku tatlım benim adama hâlâ içinin gittiğini yazan sensin..
Sevgiline söylemedin ! Söylemiş olsaydın ilk mesajında zaten belirtirdin.Malum bizim gibi kötü Kk kadıncıkları sana saldıracakya :)
Durdun durdun üstüne gelindigini gördün en iyisi erdemli kız taklidi yapayımda bari en azından İTİRAF ETMİŞ bak desinler pozisyonunu aldın ama şunu unuttun bu gördügün kadınların bir çoğu POZİSYON uzmanı :) Yemezler anacım.
eminim o kadında alıyodur ama bak sonuca
insanı zorla çileden çıkarırsınız ya.. konunun bi başını okumuş gelmş buraya çan çan laf yetiştiriyo. aman al kocanı göz hapsine. muvakkaf olursun eminim.
sizin pozisyon uzmanı olduğunuz her halinizden yazdıklarınızın her bir satırından rahatça anlaşılıyor zaten.
ayrıca hiiiiiçde öyle erdemli kız takliti fln yapmadım. sevgilime çok emek verdim ama o nedenini bilmediğim bi şekilde ilişkimizi bok etti.
bende onca ayın sonunda hazır birinden de hoşlanmışken bi kızgınlıkla aradım adamı. ama evli çıktı. ben öğrendiğim halde intikam ayağına çatır çatır aldattım. sonra ona dedim bitti. sonra sevgilime dedim aldattım. oda sineye çekti yada çekmiş göründü. tamammı anladınmı yavru. kapiş?
he evet ben adama bitti dedim ama hala içim de gidiyor evet. neden çnk benim ilişkimizi bok eden sevgilim hala aynı kafada. hala ilgisiz. benimde aklım karışık olduğundan geldim buraya dedim bi iki tane insan çıkarda derdimi paylaşırım diye. çok şükür çıktıda, kalanlarda vız gelir bana. anladınmı anacım...
ya tabikide anlattmadı nediycek ti ha ;Kızlar ne derseniz diyin ben hâlâ sevgilisine anlatmadığı düşüncesindeyim.
sizin pozisyon uzmanı olduğunuz her halinizden yazdıklarınızın her bir satırından rahatça anlaşılıyor zaten.
ayrıca hiiiiiçde öyle erdemli kız takliti fln yapmadım. sevgilime çok emek verdim ama o nedenini bilmediğim bi şekilde ilişkimizi bok etti.
bende onca ayın sonunda hazır birinden de hoşlanmışken bi kızgınlıkla aradım adamı. ama evli çıktı. ben öğrendiğim halde intikam ayağına çatır çatır aldattım. sonra ona dedim bitti. sonra sevgilime dedim aldattım. oda sineye çekti yada çekmiş göründü. tamammı anladınmı yavru. kapiş?
he evet ben adama bitti dedim ama hala içim de gidiyor evet. neden çnk benim ilişkimizi bok eden sevgilim hala aynı kafada. hala ilgisiz. benimde aklım karışık olduğundan geldim buraya dedim bi iki tane insan çıkarda derdimi paylaşırım diye. çok şükür çıktıda, kalanlarda vız gelir bana. anladınmı anacım...
he evet ben adama bitti dedim ama hala içim de gidiyor evet. neden çnk benim ilişkimizi bok eden sevgilim hala aynı kafada. hala ilgisiz.
Hala zavallı bir durumdasınız,keşke yorumlardan payınıza düşeni aldaydınız...Sen o adamın sana anlattığı(uydurduğu vs) kadarını bilirsin ancak.Peki mutsuz,niye hala karısıyla.Karısına da acıyorum evet,öyle bir şerefsizle olduğu için.Bilseydi durumu,onun da çok canı acırdı.Birileri de bundan zevk alırdı.
Yazdıklarımın neresi saçma sapan söyle bakalım.En çok hangi cümlem acıttı içini,yazamadıklarımı bilseydin içimdeki düşüncelerini,işte asıl o zaman acırdı için..
Tek birşey söylicem,madem bu şekilde düşünüyorsun,adama de ki,karın mı ben mi?Bakalım hanginizi tercih edecek....Seni derse sevinme o kadar,neden biliyor musun...Sonra diyecek ki,zaman ver eşime ve aileme anlatayım durumu,hazırlamam lazım..Aylar geçecek...Sonra dava açacak..Karısı boşanmaya razı olmayacak....Aylar geçecek.....Sonra aile büyükleri bir araya gelecek,çocuğu için barışmş numarası yapacak....Aylar geçecek....Aynı evde ama ayrı yataklarda! yaşamaya başlayacaklar.......Aylar geçecek..Sonra bir bakmışsın çocuğu olacak.....Aa ne garip dimi,adamın suçu yoktur,karısı baştan çıkarmıştır....Aylar geçecek.....Bir bakmışsın sonra,geçen aylar yıllar olmuş..Adam hala mutsuz! karısını sevmiyor! çocukları için devam ediyor! seni çok seviyor! senden kopamıyor! ama çookk çaresiz! Ne üzücü bir aşk hikayesi! Birgün dönüp ardına baktığında,elde kalan hiçbirşey olmayacak,yıllarına yazık olacak....
İster canavar de,ister başka birşey...Yerine göre canavarda olurum melekde.Sen yazdıklarımızdan üzerine düşeni al lütfen.Bu hatayı sürdürmeyeceksen eğer,kk'nın canavarı olmaya razıyımYeter ki dön yanlışından.Benden sadece 1 yaş küçüksün.Olan sana olur inan,yazık olur gençliğine.Herşeyden kaçılır da,vicdanın sesinden kaçılmaz.Sağır da olsan günün birinde,tek duyacağın şey vicdanın sesi olur,unutma bunu sakın.
Yada sevgiliside bunun gibi migdesiz, sineye cekti
[/COLOR]arkadaşım peki çokmu zordu sadece bu kadarını söylemek. benden bi yaş küçüksün, yazık olur sana dön hatandan vs. demen. yukardakiler gibi yol gösterecek bişey yazman. insan gibi yorum yapman. ben zaten pişman oldum ama atamadım içimden bu yaşadıklarımı o yüzden buraya paylaşmaya geldim. başka nerde paylaşabilirdimmki böylesine kötü bişeyi. hangi arkadaşıma anlatabilirdimki. çokmu zordu bu açıdan bakıp iki satır bişey söylemek. yada onuda için almıyorsa o kadar kızdıysan bana hiçbişey dememek. benim tek zoruma giden bu işde, anlatabiliyormuyum derdimi?
yaptıgının yanlışının farkındasın kendini berbat hissediyorsun öylemi...
bence sen hala savunuyosun şu durumunu..saldırıdasın resmen..
sensin midesizzzzzzz
ben anlattım paylaştım, hata olarak gördüğümüde söyledim ama yapılan yorumlar o kadar çirkindiki ister istemez saldırı moduna geçtim. bu arada bana büyük bi hırsla beddua eden, sende aynını yaşa diyen, sevgilin seni aldatsın diyen, ayrılın diyen kısaca yaptıkları hakaretler yetmeyip birde üstüne beddua edip rahatlamaya çalışan herkese bende beddua ediyorum. bana diledikleri ne varsa onların başlarına gelsin. gelsin ki görsünler hayatın öyle tablet ahlak anlayışından ibaret olmadığını. hatasını anlayan insana beddua etmemek gerektiğini. yoksa dönüp dolaşıp başlarına geleceğini.
Tabiki pozisyon uzmanıyım tatlım böyle sallayıp ya tutarsa misali atılan topları genelde taca sallayanlara karşı epeyi şerbetliyiz..ya da şöyle mi deseydik ayagında duran topla kaleye emin adımlarla ilerleyen kızımız tam topa vurdum gol oldu diyecekken kalesinde duran kk hatunları tarafından hevesini kursagında bırakıldı..Eh tatlım böyle beceriksiz olman benim suçum değil.
Bir ara ELMAYRA'cıgımın güzel bir lafı vardı tam yeri şuan :)) Senin mesaj sayın kadar konu okuduk gördük biz burada..Napsın ablaların senin gibi çok kişi geldi geçti buralardan bırak da pozisyon hakkında sana gerekli detayları sunsunlar :)) Kapiş ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?