- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.232
- 1.123
Benim de hep o bacaklar dikkatimi çekmiştirSütun bacakları var diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de hep o bacaklar dikkatimi çekmiştirSütun bacakları var diye
Sende iyi kilo vermişsin . .Benim de hep o bacaklar dikkatimi çekmiştir
veriyorum zaten diyetteyim canımTeşekkür ederim niye bekliyorsunuz hemen sağlıklı beslenme ve spor ile verirsiniz
Süpersin ne kadar verdin Canımveriyorum zaten diyetteyim canım
Herşeyi yiyorum şükür Karatay yapıyorumSende iyi kilo vermişsin . .
Hiçbirşey yemiyor musun ki . .
Herşeyi yiyorum şükür Karatay yapıyorum
Tavsiyem KaratayBenimde acilen kilo vermem gerek . .
85 den 77 e düştüm canim ramazan bayramindan sonra başlamıştımSüpersin ne kadar verdin Canım
Çok iyisin maşallah Nick ismine yakışan bir annesin azimlisin tebrikler85 den 77 e düştüm canim ramazan bayramindan sonra başlamıştım
Teşekkür ederim hedefim 55 insallahmiyav_su .!.:Çok iyisin maşallah Nick ismine yakışan bir annesin azimlisin tebrikler
Hedeflerimiz yakın inşallah en yakın Zaman'da hedeflerimize ulaşırızTeşekkür ederim hedefim 55 insallah
Insallah canim insallah artik onur meselesi oldu benim için eltimede kayinvalideye o dayısının kizi olaxak g...zekaya da göstereceğim inşallahHedeflerimiz yakın kayinmvalideyelah en yakın Zaman'da hedeflerimize ulaşırız
85 den 77 e düştüm canim ramazan bayramindan sonra başlamıştım
Darısı başıma inşallah. .Tavsiyem Karatay
Verirsin insallah canim pes etmek yok yavastan diyete başla esin dahil kimseye soylemeye ayda 1 kilo bile versen vazgeçmeDarısı başımesişallah. .
Evleneli çook kilo aldım. .
Verirsin insallah canim pes etmek yok yavastan diyete başla esin dahil kimseye soylemeye ayda 1 kilo bile versen vazgeçme
Cok tatlısınız