• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

neden böyleyim?

yelizfalan

seni seviyorum hayat...
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2009
311
1
96
39
Sakarya
selam arkadaşlar..benim 4 aylık kızım var çok şükür herşey yolunda ama nedense ben normal değilmişim gibi geliyor?doğumdan 4-5 gün sonra sebepsiz ağlamalarım başladı sanırım doğum sonrası depresyonu diyorlar.fakat sonra sonra geçti çok şükür.uzun zamandır iyiyim yani.fakat eskiden hiç sinirlenmeyen ben nedense pek bi asabi oldum..eşim işi gereği birkaç saatin dışında hep evde..sağolsun çok yardımcı oluyor bana ama yinede ben ona kızıyorum..iş gereği il dışındayız ve burda hiç akrabamız yok.arada bir annem geliyor yanıma ama çoğunlukla eşimle beraberiz..yani işler hep bana kalıyor ve ben sanki bi türlü işleri bitiremiyorum bitiremeyincede eşime kızıyorum yardımcı olmuyosun herşeyi ben yapıyorum bak diye :bbo: bu stresimi nasıl yenebilirim arkaşlar bi yardımcı oluverseniz..aslında biliyorum bi problem yok ama sanırım dertleşmeye ihtiyacım var...samimice ve dostca önerilerinizi bekliyorum..selametle kalın..:emir_bebek:

tatlım merak etme geçici bi dönem bu, benim de 4ay çok kötüydü halim, sinirli aşırı alıngan biri olmuştum, kızım aşırı gazlıydı o ağladıkça ben ağlıodum uykusuzluk berbattı.gaz sorunu 4aydan sonra bitti bebeğim daha uysal oldu rahatladım ben de işleri yetiştiremiodum 3aydır falan yardımcı alıorum haftada 2-3 o ii gelio, benim de annem uzakta bol bol geziorum evde pek durmamaya çalışıorum yoksa vıdıvıdıcı biri olurum biliorum.kafa dağıtmak için kitap oku, kuaföre git, kızınla parka git arkadaşlar edin eşini kırma cnm ok geçicek bebkler büyüdükçe daha rahat oluo hayat

teşekkür ederim canım..çok iyi geldi :) haklısın ama bazen farkına varamıyoruz işte..böyle dostlara ihtiyacım var benim biliyomusun.etrafımda hiç arkadaşım yok çünkü iş icabı il dışındayız.e her zaman telefonlada konuşamıyorsun.ne güzel böyle bi site kurmuşlar :) sanada çok teşekkür ediyorum tekrar tekrar ilaç gibi geldi inan.. temizlikçi meselesini bende düşünmedim değil ama bulunduğumuz yerde yok öyle birileri yada ben tanımadığım için bilmiyorum..gurbetlikde zor işte..sağol canım..

ah be gülüm hamileliğim çok zor doğumum çok zor geçti kızım yoğun bakımda kaldı ailemin başına öyle felaketler geldiki dağıldılar hepsi çok uzak şehirlerde karın tokluğuna yaşamaya çalışıyo benden nefret eden ve eşimden ayırmak isteyen aynı zamanda bebeğime zarar veren bi kaynanam var çok zordayım yani..
ben resmen depresyonun dibindeyim ama buna rağmen hala şükredebilmek için kızıma tutunuyorum..
yani sende çok bunaldığın sabrının kalmadığı zaman gökyüzüne bak ya bebeğim olmasaydı ya eşim olmasaydı ama onlar var çok şanslıyım çok güzel günlerimiz olacak şükürler olsun de geçici bi durum senin bu yaşadığın merak etme geçicek..

selam arkadaşlar..benim 4 aylık kızım var çok şükür herşey yolunda ama nedense ben normal değilmişim gibi geliyor?doğumdan 4-5 gün sonra sebepsiz ağlamalarım başladı sanırım doğum sonrası depresyonu diyorlar.fakat sonra sonra geçti çok şükür.uzun zamandır iyiyim yani.fakat eskiden hiç sinirlenmeyen ben nedense pek bi asabi oldum..eşim işi gereği birkaç saatin dışında hep evde..sağolsun çok yardımcı oluyor bana ama yinede ben ona kızıyorum..iş gereği il dışındayız ve burda hiç akrabamız yok.arada bir annem geliyor yanıma ama çoğunlukla eşimle beraberiz..yani işler hep bana kalıyor ve ben sanki bi türlü işleri bitiremiyorum bitiremeyincede eşime kızıyorum yardımcı olmuyosun herşeyi ben yapıyorum bak diye :bbo: bu stresimi nasıl yenebilirim arkaşlar bi yardımcı oluverseniz..aslında biliyorum bi problem yok ama sanırım dertleşmeye ihtiyacım var...samimice ve dostca önerilerinizi bekliyorum..selametle kalın..:emir_bebek:

ya sanki bu mesajı yazan benim. yaşadıklarının tıpkısını yasıyorum.

canım lohusalık gzel olduğu kadar malesef bunaltıcı da..
bende çok bunalmıştım lk zamanlar kaldıki ne temilzikte sıkıntı yaşadım nede eşim konusunda.
ama genede daralıyordum.
inan geçiyor bu günler..

Back