neden böyleyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

dusuncelerimbu

Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2023
19
-5
6
25
ailemin evinde her dediğim yapılıyor ilk çocuğum her iki tarafın ilk torunuyum çocukken biraz nazlı büyütülmüşüm evlenince ailemin evindeki o hayatım gidecek sıradan biri olacak gibi hissediyorum neden böyle geliyor bilmiyorum evlenip gideceğim aklıma gelince evlenesim gelmiyor soğuyorum erkek arkadaşımı çok seviyorum ama kendi aileme karşı niye böyleyim bilmiyorum ailecek birlikte çok eğleniyoruz sanki evlenince onlarla görüşemeyecekmişim gibi geliyor ve üzülüyorum sizce neden böyle

Ay sabahtan beri aynı konuyu tekrar açıyorsun. Sen evlenmek istemiyorsun ve evlenmemelisin. Sevgilinden ayrılıp gidip annenin babanın dizinin dibinde oturabilirsin gayet. Kimse sana evleneceksin diyerek silah doğrultmuyor bu kadar istemiyorsan evlenme. Bir senmişsin zaten kıymetli, adamın parasından gelişiminden tut kendi ailenin ilgisine sevgisine kadar her şekilde evlenmemek için bahane bulmuşsun zaten kendince daha bize ne ihtiyacın var anlamış değilim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…