İlgilenen başka birisi var cumlenizden flört tarzı bir iletişimde olduğunuzu anladım. Şeyi merak ediyorum flört gibi ilgilenen biriyle arkadaşlığa o ilişkiyi nasıl çeviriyorsunuz ve sürdürülebiliyor mu bu arkadaşlık?
ya flört zaten tanıma aşamasıdır baktığınız zaman, bu aşamada tanır, hislerinizi ve beklentilerinizi, hayallerinizi belirlersiniz o kişiyle alakalı
sürdürülme durumu karşı tarafla alakalı oluyor çoğu zaman
genellikle sadece adı "arkadaşlık" oluyor, bunu da sadece sosyal medyada ekli kalmaya devam etmek, telefon rehberinde olmak gibi düşünün
karşı taraf niyetini açık açık dile getirmediği sürece ben kimseden açıklama yaparak uzaklaşmıyorum
zaman içinde daha az konuşarak, daha az zaman ayırarak araya o mesafeyi sokuyorum
eğer açıkça dile getirmişse karşı taraf işte sana hislerim var diyebilir, açıkça sevgili olmayı teklif edebilir vs
o zaman ben de açık iletişimle cevap veriyorum
önce olumlu taraflarını söylüyorum, çok iyi birisin, sohbetin güzel, arkadaşlığını sevdim vs vs ancak ben ilişki konusunda seninle aynı hisleri paylaşmıyorum deyip geçiyorum yani
yalnız bende şöyle bişey var, ben özel bir duygum yoksa asla umut vermiyorum. böyle bi prensibim var
umutlandırmadığım için de karşı taraf genelde anlayışla karşılıyor