- 9 Kasım 2013
- 4.369
- 4.375
-
- Konu Sahibi obiviyante
Sevindim, yalnız değilim demekRuh ikizim...
Sevindim, yalnız değilim demek...
Ya aslında herkes benzer duyguları yaşıyordur eminim ama ben çok geriliyorum mesela. Birileri benden herhangi bir talepte bulunduğunda (planlanmamış şeyler) cidden geriliyorum. Üzerime ağır sorumluluklar yüklenmesinden çok rahatsız oluyorum. Bencillik mi bu ya?Ahh öyle bir dünya olsa da ben de gelsem.
Kimsenin işine karışmam. Fikrimi sorarlarsa söylerim. Kimseye şöyle yap böyle yap demişliğim yoktur.
Ama insanlar (başta ailem olmak üzere) hayatımı yönetmeye çalışıyorlar. 25 yaşında 4 senedir çalışan evli bi insanım. hala bu hakkı nereden buluyorlar anlamış değilim..
Peki memnunmusun böyle olmaktan? Ben kendimi kötü hissediyorum bazen...Bir adet bende varım
Durduk yere değil...Durduk yere düşünmenizle bazı olaylar karşısında böyle düşünmeniz arasında fark var.
Durduk yereyse işiniz mi kalmadı bu cümleleri sırtınıza yük yapıyorsunuz derim.
Az çok herkes böyledir, ama ben hiç bunu ifade etme gereği duymadım.
Ahh öyle bir dünya olsa da ben de gelsem.
Kimsenin işine karışmam. Fikrimi sorarlarsa söylerim. Kimseye şöyle yap böyle yap demişliğim yoktur.
Ama insanlar (başta ailem olmak üzere) hayatımı yönetmeye çalışıyorlar. 25 yaşında 4 senedir çalışan evli bi insanım. hala bu hakkı nereden buluyorlar anlamış değilim..
Ya aslında herkes benzer duyguları yaşıyordur eminim ama ben çok geriliyorum mesela. Birileri benden herhangi bir talepte bulunduğunda (planlanmamış şeyler) cidden geriliyorum. Üzerime ağır sorumluluklar yüklenmesinden çok rahatsız oluyorum. Bencillik mi bu ya?
İnsanların beklentilerini karşılamadığında suçlanmak asıl mesele. Ne biliyim ya, insanlar birbirlerine maydonoz olmak zorundalar mı ki?
Peki memnunmusun böyle olmaktan? Ben kendimi kötü hissediyorum bazen...
Durduk yere değil...
Ne biliyim, bu bağımsızlık insanları rahatsız ediyormudur acaba?
hayır bana sormadılar. hep benim için karar verildi ben de onları memnun etmek için boyun eğdim.Belki de siz kucukten beri kabullenici yapici bi tutum sergilemissinizdir ondan olabilir mi acaba ?
Ben 6 yasinda bile annemin bana yavrum sunu giymek ister misin ne yemek istersin diye sordugunu hatirlarim hep...
Bi de ben hep ozgurlugum icin yikici olabiliRim. Annemin ailesi de cok baskiciymis bana da yapnaya kalktilar agizlarinin payini aldilar.Annemden baskasini dinlemem...
Ya aslında herkes benzer duyguları yaşıyordur eminim ama ben çok geriliyorum mesela. Birileri benden herhangi bir talepte bulunduğunda (planlanmamış şeyler) cidden geriliyorum. Üzerime ağır sorumluluklar yüklenmesinden çok rahatsız oluyorum. Bencillik mi bu ya?