Neden böyleler?

Her konuyu amacından saptıran birileri hemen çıkacak.Konu sahibinin hiç bir cümlesinde erkekler bana bayılıyor diye bir şey sezmedim ben.Madem öyle sezdiniz yazmayın kardeşim ne diye insanların sinirlerini bozuyorsunuz.Burada her insan bir şey paylaşıyor ilgini çeker yazarsın çekmez yazmazsın birde öyle türler var ki istediğim konuya yazar istediğimi yaparım havasındalar.Konu sahibi yazdıkların hepimizin başına gelen şeyler.Ben de evli olup sarkan bir sürü adi insanla karşılaştım.Bunlar hayatımızın her döneminde karşımıza çıkacaklar.Yapılacak tek şey bunlarla fazla muhattap olmamak.Bu tarz erkekler yüzünden ben de evlilikten soğudum maalesef Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın bizi.

Kesinlikle arada bi ihtimaller var ama malesef onlarda bizi bulmuyor..

Bunlar çok sıradan şeyler erkekler böyledir :/
Bi çoğu arayış içindedir eğer hele de biraz yumuşak huyluysan daha da yüz bulurlar ısrar ettikçe ederler :)
Msj atanları engelle gitsin ya da hiç cvp verme başkalarını bulur vazgeçerler senden :))

Şaka mısın sen? Zeki arkadaşım orda zaten terslediğimi cevap yazmadığımı yazmadım mı ben?Göz doktoruna görün bi ara..Ha buarada ben faceyi akrabalarıma arkadaslarıma takip ettiğim sayfalara bakmak için açmıştım zaten eski sevgiliminde bundan haberi vardı.Bana yazıncada merak edip profillerine baktım bunun neresi sakıncalı pardonda?Burda ahkam kesmek kolay bana şurda suç bulanlar kim bilir kendi hayatlarında nasıllar çok merak ediyorum yakında kanatlarınız çıkıcak:))Ayrıca akıl padişahlığı demişsin ya ben de sana şunu diyeyim insanlar verdikleri cevapla zaten zeka seviyesini belli ediyor benim kimseye padişahlık yaptığım yok.Anlada gel bebeğim

Son düzenleyen: Moderatör:

Ağzını öpeyim arkadaşım.

Herkes bir sahte hesap almali:)))ey face nelere kadirsin boyle ki kizcagiz kac kere hatanin esiginden donmusdikkatimi ceken baska bir sey de hep evli ya da iliskisi olan inasanlarin seni bulmasi ve buldugu anda diger kizlardan tiksinmesi.sen fazla detayli bakiyor olabilir misin?belki farkinda bile degilsin ama oyle bakan insanlar var.

O dikkatini çeken mevzu var ya işte onun için açtım konuyu.Hani demişsin ya çok ilginç hep sevgilisi karısı olan yazmış sana diye,zaten olmayan yazsa tartışılmaya değer bir konu çıkmaz :))Yani ANORMAL olan durumları yazdım,NORMAL olan durumlarıda yazcak halim yok dimi:)Sevgilisi olmayan neden bana yazıyor diye bi konu açsam baya tuhaf olur:)Ayrıca kızcağız hatanın eşiğinden dönmüş diye bişey yazmışsınız ki okadar büyük bir mevzuda değil anlatmak istediğim..Ama gercektende baya şeylere kadir malesef buraya açılan konulardan okuduğumuz gbi.Ayrıca kendim face kullanmıyorum oyuzden ellinci kez tekrar ettim sabırla ediyorum ARKADASLARIMA AKRABALARIMA TAKİP ETTİĞİM SAYFALARA BAKIYORUM BAZI BU İSTİSNA DURUMLAR HARİCİNCE..Ve ekliyim bu konuyu okadar umursadığım yok sadece erkeklerin bu hareketleri üstüne konuşuruz diye yazmıştım ama malesef sizin gbi alakasız yerlerini anlayanlara anlatmak istediğimi anlatmaktan konuşulamadı umarım anlatabilmişimdir..Sanırım siz kendi hesabınızda hep bu şekil şeylerle meşgul oluyorsunuz ki karşınızdakini öuyle anlıyorsunuz,feys sadece başka erkeklerle iletişim araçlı kullanmıyor iyi amaçlara kullanınca cidden çok şeylere kadir

ben asistan doktorum canim.

madem konuya cevap verilmesini istiyosun o zaman cevap vereyim. evli ya da iliskisi olan erkekler baska kiza baktiklarinda genellikle ciddi bakmazlar yani eglenmek icin yazarlar. yani sonuc olarak sizinle eglenmek istiyorlar ek sonuc : dis gorunusunuz cinsel olarak cezbedici.

ha bir de konuyu direkt karsima hep evli ve iliskisi olan erkekler cikiyor. bu erkekler nicin bu kadar karaktersiz deseydin anlardik. ayrintilara bu kadar girince okuyanin benim anladigim gibi anlamasi cok dogal.

Zaten ciddi dşüdüklerini düşünmediğimi belirttim zaten eğlenmek için yaptıklarıda besbelli bunuda farkettim ve bu yüzdende hiçbir zaman gercekten bir ilişkim olmadı hep başka amaçlar başka düşünceler..Bu seferde dişi köpek kuyruk sallamadıkça erkek köpek yanaşmaz diyceksiniz ama böyle bir mevzuda değil malesef.İnsan yaşamayınca anlayamaz.

Bazilarinda haklisin, bazilari da senin yorumlaman olabilir gibi geldi...
Ama burada asil nokta, hemen hemen her erkegin hemen hemen her kadini potansiyel gormesi...(Her genelleme yanlistir diye, yumusatiyorum koseleri...)
Maymun istahli, onlar icin turetilmistir, eminim...
Bazilari kadinlari elektronik esya gibi yeni cikan surumle degistirmek istiyorlar...
Bazen basariyorlar, bazen de aliyorlar agizlarinin payini...
Bu arada eger iliskisi olan erkeklerden cok talep aliyorsaniz, vucut dilinizi ve onlara karsi yaklasiminizi, tavrinizi frenlemeniz gerekiyor olabilir, ancak bundan anliyorlar cunku...

Allaha şükürler olsun kendi hayatımda ne ilk ergen yıllarımda ne şimdiki hayatımda erkeklerin bu yür haddini bilmez tavırlarına ne fırsat vermişimdir,ne staj dönemim de temizlikçi gelip bana şu senden hoşlanıyor cürretini göstermiştir.Hee numaramı bulup arayan olmadı mı,seni aradıkları gibi tabiki oldu.Cevabımı vermişimdir kapatmışımdır.Bir daha ki sefere zaten abimle muhatap olmuşlardır.Ne sahte hesapla girip dur bakayım kimmiş.Aaa bak şu tarihte sevgilisi varmış diye kafamı yormuşumdur.Sen benim zeka seviyemi ölçecek durumda değilsin tatlım.Hele ki senin özel hayatına laf söylememiş kimseye burdan,özel hayatlarını karışıtırp belden aşağı vuramazsın.
O kadar çocuksun ki.Şu verdiğin cevaplara,herkesle bir ağız dalaşına girmene bakıyorum da,bak mesela küflenmiş bir kaç cümlen,
-Şaka mısın sen
-göz doktoruna görün
Biz sana açtığın konuda kendi yorumlarımızaı yapıyoruz.Bak sana abla olarak bir tavsiyede bulunayım.Erkek milletinin her türlüsü vardır.Sen iyi niyetli dostça davranırsınOnu bile kötüye çeker.Bu kız bana yazıyor der.Sen telefonda belki kırmamak için kötü laf etmemişsindir.O senin nezaketini anlamaz.Derki aramamdan rahatsız değil ki,konuşuyor.
Yani işin özeti,erkek ufacık bir şeyden kocaman cesaret alır.Daha da yazmayacağım sana.Verdiğin cevaplar kavga etmeye bahne.

Reactions: pua
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…