- 18 Temmuz 2011
- 2.283
- 9.038
- 358
- Konu Sahibi birgaripyazar
-
adam değilde erkek olduklarını sandıkları için böyleler. Şuanda içimden ettiğim tüm küfürleri sonuna kadar hakettikleri için böyleler.Küçükken aslan oğlum ne canlar yakacak benm oğlum kızlar etrafında olacak oğlumun diye yetiştirdiğimiz için böyleler. Onu seviim şunla evleniyim bunla yatııyım dedikleri için böyleler. Ve bazı gerizekalı bayanların erkek gördümü bişi bulmuş gibi üstlerine atmalarından dolayı böyleler, kadınlık gururunu yerlere attıkları için, erkekler tüm kızlarda böylemi acaba diye denediği için böyleler.
ama özetle karakterleri olmadığı için böyleler.
Şşşşşttttt ağırdan gel bakalım.Sen önce kendi yazdıkalrını kendi oku,bana akıl padişahlığı taslama.Bak güzelim biri benim vermediğim numaramdan beni arıyorsa lafımı söyler suratına kaparım.Bir daha sıkıyorsda arasın.Evli adam gelip bana gözlerin ne güzel derse ona öyle bir laf derim ki,bırak bakmayı sokağımdan geçöemez.Baksa da görmem.Hem istemiyeceğim hem sahte facelerden mileleti araştıracağım.Telefonda iyi veya kötü konuşmak bile ümit vermektir.İstemiyorsam istemiyorumdur bu kadar NET
Her konuyu amacından saptıran birileri hemen çıkacak.Konu sahibinin hiç bir cümlesinde erkekler bana bayılıyor diye bir şey sezmedim ben.Madem öyle sezdiniz yazmayın kardeşim ne diye insanların sinirlerini bozuyorsunuz.Burada her insan bir şey paylaşıyor ilgini çeker yazarsın çekmez yazmazsın birde öyle türler var ki istediğim konuya yazar istediğimi yaparım havasındalar.Konu sahibi yazdıkların hepimizin başına gelen şeyler.Ben de evli olup sarkan bir sürü adi insanla karşılaştım.Bunlar hayatımızın her döneminde karşımıza çıkacaklar.Yapılacak tek şey bunlarla fazla muhattap olmamak.Bu tarz erkekler yüzünden ben de evlilikten soğudum maalesef Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın bizi.
Herkes bir sahte hesap almali:)))ey face nelere kadirsin boyle ki kizcagiz kac kere hatanin esiginden donmusdikkatimi ceken baska bir sey de hep evli ya da iliskisi olan inasanlarin seni bulmasi ve buldugu anda diger kizlardan tiksinmesi.sen fazla detayli bakiyor olabilir misin?belki farkinda bile degilsin ama oyle bakan insanlar var.
Bilmem bukadar şansını zorladığına göre yarıştırdığın bişeyler var:)Hepiniz yanlış değil anlamak istediğini yazmış çünkü konuyu açan insan olarak ne anlatmaya çalıştığımı benden iyi bilcek değilsiniz di mi?Evet uzmana gidicem siz ne kullanıyorsanız bana da yazsın
ben asistan doktorum canim.
madem konuya cevap verilmesini istiyosun o zaman cevap vereyim. evli ya da iliskisi olan erkekler baska kiza baktiklarinda genellikle ciddi bakmazlar yani eglenmek icin yazarlar. yani sonuc olarak sizinle eglenmek istiyorlar ek sonuc : dis gorunusunuz cinsel olarak cezbedici.
Şaka mısın sen?Zeki arkadaşım orda zaten terslediğimi cevap yazmadığımı yazmadım mı ben?Göz doktoruna görün bi ara..Ha buarada ben faceyi akrabalarıma arkadaslarıma takip ettiğim sayfalara bakmak için açmıştım zaten eski sevgiliminde bundan haberi vardı.Bana yazıncada merak edip profillerine baktım bunun neresi sakıncalı pardonda?Burda ahkam kesmek kolay bana şurda suç bulanlar kim bilir kendi hayatlarında nasıllar çok merak ediyorum yakında kanatlarınız çıkıcak:))Ayrıca akıl padişahlığı demişsin ya ben de sana şunu diyeyim insanlar verdikleri cevapla zaten zeka seviyesini belli ediyor benim kimseye padişahlık yaptığım yok.Anlada gel bebeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?