- 29 Mayıs 2013
- 1.528
- 677
- 123
- Konu Sahibi birgaripyazar
-
ama ayni anda 2-3 kizdanda sans isteme yetenekleride varHer erkek bir kere olsun sansini denemek ister.
Erkekler niye böyle ya?
böyle işte ,ya biz adam edemiyoruz yada onlarin tabiatinda bozukluk var
evettamam anladik herkes pesinden kosuyor havani attiysan rahatladiysan ne mutlu))))) yazdiklarinda tamamen ayyyy ben guzelim tum erkekler pesimdeeee anlami yatiyor.
tamam anladik herkes pesinden kosuyor havani attiysan rahatladiysan ne mutlu))))) yazdiklarinda tamamen ayyyy ben guzelim tum erkekler pesimdeeee anlami yatiyor.
evetkonuyu alt üst etmeye gelen bir üye dahaaaa
ya ne anlarsak anlayalım yine de konunun geneline yorum yapalımverilmek istenen asil mesaji aldigim icin suc bende mi yani pes dogrusu.
tamam anladik herkes pesinden kosuyor havani attiysan rahatladiysan ne mutlu))))) yazdiklarinda tamamen ayyyy ben guzelim tum erkekler pesimdeeee anlami yatiyor.
hakkaten ya banada oyle geldı herkes benım pesımde bana hayran havası sezdım nıye bunu bu kadar dert edıyosunkı yuz vermezsın olur bıter
evetkonuyu alt üst etmeye gelen bir üye dahaaaa
Ayyy evet yemin ederm okurken bana da fenalık geldi bu ne ya. Çıkıyorum hemen bu saçma konudan
Ayyy evet yemin ederm okurken bana da fenalık geldi bu ne ya. Çıkıyorum hemen bu saçma konudan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?