• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden böyleler?

birgaripyazar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
1.528
677
123
Arkadaşlar çok dert değil ama insanı düşündürtüyor bu konular..Hemen konuya geçiyim..Ben yazın bankada 20 günlük staj yapmıştım bankada 3 tane bekar oğlan vardı..Biri baya yazılıyor bana bi temizlik görevlisi abla vardı onu araya katıyor falan..Bankadaki çoğu çalışan babamı tanıdığından hani bişey olur duyulur diye dememiştim sevglim olduğunu ama bu oğlanada yüz vermedim.Bu bana yazılan çocuk müşteriilişkileri asistanıydı yani içerde çalışıyordu sonra bu bnm bilgilerimden numaramı bulmuş yazıyordu bnde cvp atmıyordum en sonunda dedim istemiyorum gercekten falan diye..Neyse bnm facem yoktu ama sahte bi hesap vardı cepte yani hani merak ettiğim kişilere falan bakıyordum kırk yılda bi girip..Merak ettim bu kişiyi sonra bi baktım bana yazdığı zamanlarda ilişkisi varmış .s Sonra neyse bu olay kapandı.Aradan 3 ay falan gecti bankada bi işim olmuştu teyzemle gitmiştim hallettik eve geldik.Ertesi gün gece bi mesaj geldi ben Murat ... Bankasından nasılsın özge dye..Bu Murat'ta gişeden biri işte.Dedim numaramı nerden aldın dye bnm bankadan kimsede numaram yoktu o oğlandan baska işte.Bilgilerinden buldum aldım dedi bnde dedim şimdi seni şikayet etsem başın yanar diye olsun bana iş mi yok fln dedi(O zamanlar sevgilimle ayrılmıştık)Sonra nye yazdın dedim yok seni seviyorum deli gbi seviyorum araya birini katmadım çekinirsin falan diye ama seni çok seviyorum anca cesaretimi topladım falan diye yazdı bnde tabi karşılık vermedim olmaz dedim konuyu kapattım arkadas olarak yazarsan arada olur ama tersi asla olmaz peşin peşin söylüyorum sana karşıda hiçbişey hissetmyrm dedim.Sonra baktım bu yine ilanı aşk edyor ben cvp atmadım ama günde en az 10 15 msj atıyor..Senden baskasını gözüm görmüyor etrafa bakamıyorum baska kızlar haram kimseyle konuşmuyorum hepsyle tiksnyorum fln dye..Bndide şeytan dürttü o faceden bunu ekledim sahte olandan :) Ama öylesine yani sonra bu cocuk yazmaya basladı işte nerdensin fln filanlar atlamadan hergün yazıyordu..Banada yazıyor o sıralar tabi..Neyse işte sonra bu faceye yazıyor işte görüşelim dye bnde olablr dedim sonra numaramı istyordu bnde erken dyordum:)Sonra kendi kendime dedim gereksiz işler yapma dye sonra ordanda konuşmayı kestim bu sordu işte sebebini bnde yeni bir ilişkiye basladım kusura bakma dedim.Oda bn senin yanına gelmeyi düşünmüştüm hoşlanmıştım fln yazıyor ne bileyim tuhafıma gitti aynı şeyleri banada yazıyordu:)Nyse sildim faceden konu kapandı..Bu tabi yine bana yazıyor en sonunda küfrü bastım yemin ederm şikayet etcem bak yazma dye sonra kesti yazmayı..Neyse bnm 2 senelik ilişkimin arasında bi gün eski sevglmden msj geldi seni unutamıyorum fln dye baya yazmışta yazmış yine.Şu hayatmda kç kişiyle çıktım ettim aklımda kalan bi anamın numarasıyla senin numaran diye.Sonra bn yine merak edip faceden baktım 2011 yılından beri ilişkisi var isimleriyle hemde fotoları falan var yine yuh dedim..Şunuda ekliyim geçen yaz bi markette çalıştım mağaza sorumlusu biri vardı işte bununda 2 3 senelik ilişkisi var kız gelyordu bunun yanına görüşüyorlardı gdyordı.Sonra yanıma gelip ayrıl de ayrılayım diyordu.Mağaza diğer çalışanlara dyormuş çok hoş çok tatlı falan diye..Hala arada yazıyor şakayla karışık işte.Bankada stajdayken geldi gitti sonra whatsaapta yazmış ... Bankasından nefret edyorum diye..Bunlara benzer 2 3 olay daha yaşadım..Bi ara uzaktan tanıdığım bi fırın sahibi abi vardı bana bigün demişti gözlerin ne kadar güzel farkında mısın dye bakıyor böyle yüzüme yüzüme bişeyler bekler gbi duruyor halada bazen görüyorum nefretle bakıyorum evli kendisi..Erkekler niye böyle ya?

Son düzenleyen: Moderatör:
Erkekler niye böyle ya?

Arayış...

O olmazsa bu olur mu acaba diye , deneme yanılma .

Elde emin bir ilişki yokken , daha iyisi var mı çabası ?

Nasıl ki sizi şeytan dürtüp ilişkiniz devam ederken ilkinin facesine bakmışsınız , diğerini ekleyip iki ayrı kişi gibi görüşmüşsünüz falan işte erkekleri dürten şeytan bizden bir kaç level fazla olunca bu yazdıklarınız kaçınılmaz oluyor .

Tabii istisnalar kaideyi bozmaz diyerek yapmayalarını aklayarak mesajımı bitireyim .

1 her çiçekten bal alıp egolarını şişirmek
2 yedeğini bulup iyi olanla devam etmek
3 her amaca ayrı hatun bulmak
4 karaktersizlik olduklarını ispat etmek için yaparlar

aklıma gelenler:52::27:

böyleleri adamlıktan yoksun erkek olarak hayatlarını sürdüren acizler çünkü:ssz:

tamam anladik herkes pesinden kosuyor havani attiysan rahatladiysan ne mutlu ;)))))) yazdiklarinda tamamen ayyyy ben guzelim tum erkekler pesimdeeee anlami yatiyor.

tamam anladik herkes pesinden kosuyor havani attiysan rahatladiysan ne mutlu ;)))))) yazdiklarinda tamamen ayyyy ben guzelim tum erkekler pesimdeeee anlami yatiyor.

hakkaten ya banada oyle geldı herkes benım pesımde bana hayran havası sezdım nıye bunu bu kadar dert edıyosunkı yuz vermezsın olur bıter:19:

Bence o yazdığın benim anlatmak istediğim değil senin anlamak istediğin şekerin ;) Ben burda ne kadar kötü bir durumda ne kadar mutsuz ve hiçbirşeyim yolunda gitmediği durumlarımıda paylaştım.Az çok herkes bnm yaşadıklarımı yaşıyor kimse kimseden üstün değil.Ben sadece niye böyle ...zler diye paylaştım.Anlamadıysan birdaha oku yine anlamazsan yine oku canm:)

hakkaten ya banada oyle geldı herkes benım pesımde bana hayran havası sezdım nıye bunu bu kadar dert edıyosunkı yuz vermezsın olur bıter:19:

Yüz vermediğimi yazdım anladığınız kadar çok dertte etmiyorum bu meseleyi..Herkes burda erkeklerin tuhaflıklarını saçmalıklarını paylaşırken bende aynı amacla neden bukadar genişler diye yazdım.Hava atacak bir durum yok siz hava aldıysanız bilemiycem bu konudan:)Ve yinede dediğim gbi benim durumumda olan birçok insan var hava atılcak birşey değil.Ayrıca bn herkes benim peşimden koşuyor mesajını değil,neden insanlar sevgilisi varken karısı varken baskasına yavşar diye bir soru sordum.Neyse saygı duyuyorum yinede sağolun sizde anladığınızı yazdığınız için

Şans deneme erkekler için İçgüdüsel bir şey galiba ,yada belkide toplumda sevgili skoru bayanlara eksi erkeklere artı yazdığından onlar sürekli arama bizde şansını deneyene sinir olma halindeyiz
ya tutarsa hesabı alacakları cevap en fazla hayır bununda pek caydırıcı bir yaptırım olduğunu söyleyemeyiz kesin sonuca vardığım tek şey erkeklerin bu aranma , şans dneme söz konusu olduğunda gururunu bi kenara bıraktığı....

Back