Neden boyle tuhaf seyler yapiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

sevdaygmn

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2024
130
19
13
24
Ayriliktan sonra bir erkek neden numaranizi silip 3 ay sonra geri ekler?

5 yillik uzun mesafeli bir iliskim vardi, bitti , ben tekrar barismak istedim ama kabul etmedi
Beni heryeden silmisti ama su an numarami geri kaydetmis, annesinin telefonunada tekrar numaramı kaydetmis

ve simdi kardesimin numarasini da tekrar eklemis (onu da silmisti)

Amac ne olabilir? Yazmiyor yazmaz da aramaz da ama neden bunlari yapiyor

Siz niye tüm bunlara kafa yorup, numaranız kayıtlı mı değil mi anlamak için adamı Whatsapp vb den takip ediyorsunuz ? Silin numarasını geçin.

Seni bırakıp gitmiş, geride dönmez diyorsun ne diye yaptığı davranışlarının amacını sorgulyorsunu? Zihninizi kendisi ile meşgul etmek istiyor, bir çeşit ego tatmini yani. Herhangi duygusal bir anlam yüklemeyin. Unutmaya çalışın.

Ben numarasıni sildim fakat konusmayi silmemistim, eskiden resminini gormuyordum artik goruyorum
Baska telefondan baktim resmi kapali
Konuşmayı da silin; tutmanın size faydası nedir ? Bu adamla yüz yüze ne kadar süre görüştünüz veya hiç yüz yüze görüştünüz mü ?

telefonu resetlemiştir yedek rehberden geri yüklenmiştir numaralarınız,kardeşinizi ve sizi aynı anda eklediyse tek ihtimal bu,umut zor umut yorucu,yapmayın bunu kendinize,bırakın hayatı akışına hayat zaten zor zaten çok kısa,kim neyi niye yaptı kontrol etmeyin,insanlar gelirler giderler,veda etmeyi bırakmayı,vazgeçmeyi bilmek lazım.

Ikimizi ayni anda eklenmedi, beni 2 ay sonra kardesimi yeni eklemis..

Peki biri neden bunu hala takip eder? Bu daha saçma.

Diyelim ki adam numaralarınızı farklı zamanlarda ekledi; adamın numarası hâlâ niye kayıtlı sizlerde ?

Aynı adam için, aynı içerikle açtığınız 6.konu bu.
Onun numarasi bende kayitli degil
Neden bu platform da insanlar sorulara sorularnan cevap vermeye bayiliyor anlamiyorum
Ya soruya cevap verin veya hic yorum yapmayin nesi zor bunun

Devamlı aynı şeyi soruyorsunuz. Bir anlam yüklemeyin. Muhtemelen anladı zaten sizin onu WhatsApptan işsiz gibi takip ettiğinizi

Aynı konuyu 6.kez açıyorsunuz. Sizi tatmin edecek cevap nedir ?
Evet aynen ayni konuyu 6 kez aciyorum cunki her seferinde soruya soruyla cevap aliyorum :
Nasil anladin seni silmedigini
Sen neden silmedin
Neden buna bir anlam yukluyosun
Boyle seylerle bakmaktan baska isin yok mu

Yani hic bi zaman cevap alamadim o yuzden cevap yazmicak insanlar yorum yapmasa sevinirim

Sizin hala ne olursa olsun onu kabul edeceğinizi bildiğinden yedekte tutmak için eklemiştir.

Ayrıca yaşınız 23 ise 17 18 yaşında tanıdığınız bir insana bu kadar bağlanmanız da pek sağlıklı değil.

Siz silin onun numarasını ve konuşmalarını. Takip etmeyin haber almayın. Yoksa hasta olursunuz.

Ablacim dondu dolaşti birini bulamadi, seni yokluyor, kafana yer etmeye kendisini aramani saglamaya calisiyor.

Yani ozetle kurkcu dukkaninin kapisinin onunde dikilip kapi calmadan iceri alinmak istiyor ki bir sorumlulugu olmasin, isine gelmediginde ben dusmedim senin pesine, sen beni aradin diyecek.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…