Ayriliktan sonra bir erkek neden numaranizi silip 3 ay sonra geri ekler?
5 yillik uzun mesafeli bir iliskim vardi, bitti , ben tekrar barismak istedim ama kabul etmedi
Beni heryeden silmisti ama su an numarami geri kaydetmis, annesinin telefonunada tekrar numaramı kaydetmis
ve simdi kardesimin numarasini da tekrar eklemis (onu da silmisti)
Amac ne olabilir? Yazmiyor yazmaz da aramaz da ama neden bunlari yapiyor
Ben numarasıni sildim fakat konusmayi silmemistim, eskiden resminini gormuyordum artik goruyorumSiz niye tüm bunlara kafa yorup, numaranız kayıtlı mı değil mi anlamak için adamı Whatsapp vb den takip ediyorsunuz ? Silin numarasını geçin.
Konuşmayı da silin; tutmanın size faydası nedir ? Bu adamla yüz yüze ne kadar süre görüştünüz veya hiç yüz yüze görüştünüz mü ?Ben numarasıni sildim fakat konusmayi silmemistim, eskiden resminini gormuyordum artik goruyorum
Baska telefondan baktim resmi kapali
telefonu resetlemiştir yedek rehberden geri yüklenmiştir numaralarınız,kardeşinizi ve sizi aynı anda eklediyse tek ihtimal bu,umut zor umut yorucu,yapmayın bunu kendinize,bırakın hayatı akışına hayat zaten zor zaten çok kısa,kim neyi niye yaptı kontrol etmeyin,insanlar gelirler giderler,veda etmeyi bırakmayı,vazgeçmeyi bilmek lazım.Ayriliktan sonra bir erkek neden numaranizi silip 3 ay sonra geri ekler?
5 yillik uzun mesafeli bir iliskim vardi, bitti , ben tekrar barismak istedim ama kabul etmedi
Beni heryeden silmisti ama su an numarami geri kaydetmis, annesinin telefonunada tekrar numaramı kaydetmis
Ikimizi ayni anda eklenmedi, beni 2 ay sonra kardesimi yeni eklemis..telefonu resetlemiştir yedek rehberden geri yüklenmiştir numaralarınız,kardeşinizi ve sizi aynı anda eklediyse tek ihtimal bu,umut zor umut yorucu,yapmayın bunu kendinize,bırakın hayatı akışına hayat zaten zor zaten çok kısa,kim neyi niye yaptı kontrol etmeyin,insanlar gelirler giderler,veda etmeyi bırakmayı,vazgeçmeyi bilmek lazım.
Ayriliktan sonra bir erkek neden numaranizi silip 3 ay sonra geri ekler?
Diyelim ki adam numaralarınızı farklı zamanlarda ekledi; adamın numarası hâlâ niye kayıtlı sizlerde ?Ikimizi ayni anda eklenmedi, beni 2 ay sonra kardesimi yeni eklemis..
Onun numarasi bende kayitli degilDiyelim ki adam numaralarınızı farklı zamanlarda ekledi; adamın numarası hâlâ niye kayıtlı sizlerde ?
Aynı adam için, aynı içerikle açtığınız 6.konu bu.
Aynı konuyu 6.kez açıyorsunuz. Sizi tatmin edecek cevap nedir ?Onun numarasi bende kayitli degil
Neden bu platform da insanlar sorulara sorularnan cevap vermeye bayiliyor anlamiyorum
Ya soruya cevap verin veya hic yorum yapmayin nesi zor bunun
Devamlı aynı şeyi soruyorsunuz. Bir anlam yüklemeyin. Muhtemelen anladı zaten sizin onu WhatsApptan işsiz gibi takip ettiğiniziAyriliktan sonra bir erkek neden numaranizi silip 3 ay sonra geri ekler?
Evet aynen ayni konuyu 6 kez aciyorum cunki her seferinde soruya soruyla cevap aliyorum :Aynı konuyu 6.kez açıyorsunuz. Sizi tatmin edecek cevap nedir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?