Size sorulan bu soruların hepsi sizi kendinize getirme temalı. Özetle böyle boş şeylere kafa yormayı bırakıp kendi hayatınıza yönelmeniz gerektiğini öğütlüyorlar.Evet aynen ayni konuyu 6 kez aciyorum cunki her seferinde soruya soruyla cevap aliyorum :
Nasil anladin seni silmedigini
Sen neden silmedin
Neden buna bir anlam yukluyosun
Boyle seylerle bakmaktan baska isin yok mu
Yani hic bi zaman cevap alamadim o yuzden cevap yazmicak insanlar yorum yapmasa sevinirim
Biten bitmiştir, bir insan sizi tamamen kaybetme riskini bir kere aldıysa o kişiden bir daha size hayır gelmez. Eğer bu kişi size geri dönse içiniz alacak mı bunu? Sizden vazgeçmiş, yeterince sevmemiş bir insanla tekrar birlikte olabilcek misiniz?
Bu adamın sizi eklemesinin hiçbir manası yok. Burda size kesin sizi özledi adım atacak denmesini bekliyorsunuz ama üzgünüm bu cevabı alamayacaksınız. Bu adam sizi istememiş ve istemediğini açık açık söylemiş bunun geri dönüşü yok. Bir kere sevmeyi bırakınca insan onun geri dönüşü yoktur. Ha diyelim eskaza bu adam size tekrar yazdı görüşmek barışmak istedi, bilin ki dışarda şansını denedi umduğunu bulamadı siz de yedek plansınız. Azcık gururunuz olsun. Bu insanı takıntı yapmayı bırakın, mesajları numarasını silin. Kendinize yönelin, belki karşınıza başkası çıkacak ve şu an bu takıntı yüzünden bu fırsatları kaçırıyorsunuz.