Neden böyle oldum ?

Valla agirliginizi koyun gitmeyin gelmesin böyle durumlarda çocuklar çok etkileniyor gerçekten özellikle kız çocukları sevgi ilgi beklediginden ona takılıyor akılları en azından sevilmi yorum diye dusunmez

Arabamız olmadığı için ben ilk hamileliğimde de de bu sefer de de hep kendi başımın çaresine baktım haftada bı kaç kez biniyorum mecburiyetten ehliyetim de yok hedefim ehliyet sonra araba inşallah

İnşallah canım zaten buradaki kadınların mantıklı düşünceleri beni sakinleştirir kendime getirir diye yazdım çok teşekkür ederim

Gelseler , bu defa da niye geliyorlar diyeceksiniz.

Gelselerdi gelıyordersınız. Her zaman mesafeden yanayım esımın üç ablası var benı pek aramazlar bende aramam çokta ıyı oluyor. Kaynanamda esımı arasın ben Sevmıyorum sureklı konuşmayı. Dedıkodu yapmıyorum en azından kımseyle .ben aılemle konusuyorum esım aılesı ıle. Yanı esınız aılesıne hürmetle davranıyorsa ne guzel herkesın sevabı kendıne. Yanı hasta olunca da aılenın gelmesı nerde gorulmus ayrıca koca ınsanlar senın ayağına mı gelecek tabıkı sen gıdeceksın.

Gelseler , bu defa da niye geliyorlar diyeceksiniz.
Allah korusun demem herhalde yani 6 yıldır hiç gelmediler ilk defa gelmiyorlar diyorum takmam bugun çok taktım nedense birikimlerin patlaması heralde

Arabamız olmadığı için ben ilk hamileliğimde de de bu sefer de de hep kendi başımın çaresine baktım haftada bı kaç kez biniyorum mecburiyetten ehliyetim de yok hedefim ehliyet sonra araba inşallah

Yani mesele araba degil benim demek istedigim onun ailesine gidiyormussunuz ya esinin gonlu olsun diye. Ne gerek var gitme yorgunum hastayim bilmem ne madem onlar gelmiyor

Hasta olan kızım ve ben mi gidicem çocuğu görsünler diye ayrıca 3 ayda 1 gelirler yada daha az gelmelerini ilk defa dert edindim ben iki haftada bir giderim hep zaten arama sorma hiç yok şükür onlar beni aramaz ben onları aramam ben ailemi ararım eşim ailesini arar hep mesafeli bir aile çok şükür dediğim gibi ilk defa kafama takıldı dertleşmek için buraya yazdım pazar günü eşim de haklısın dedi zaten ama ben onu öyle üzgün görünce takıldım belki de bu kadar

Yani mesele araba degil benim demek istedigim onun ailesine gidiyormussunuz ya esinin gonlu olsun diye. Ne gerek var gitme yorgunum hastayim bilmem ne madem onlar gelmiyor
Haklısınız ama ben bı tek bu konuda eşime söz geciremiyorum ama bundan sonra sizin dediğiniz gibi yapicam çünkü zaten agirlastim yolda yürürken bile daraliyorum yoksa bende akillanmam giderim yani usenmeden

zaten cocuklar hep hasta oluyor sız ağır hasta olsanz gelmeseler neyse. Hamılelıkten olabılır. Bazen bende kafama takarım ama sonra Allah bılsın derım esımede yansıtmam. Kendı ıcımde kuserım barısırım ama kımse bılmez. Çünkü kımseyle yüz göz olmam. Gıtsem konuşsam ne olacak ki yıne suçlu oluruz. Mesafe candır. Iyılıkten hep maraz doğuyor.

Benim kızım sık sık hasta olmaz diğer torunları her hafta hastalanır nerdeyse hemen giderler hiç atlamazlar benim çocuğuma gelince biz goturecekmisiz ben hasta olsam zaten hiç bişey beklemem ama dediğiniz gibi konuşsam ben suçlu olurum uzağa taşıdım evi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…