- 10 Aralık 2018
- 2.978
- 2.991
- 63
- 32
Valla agirliginizi koyun gitmeyin gelmesin böyle durumlarda çocuklar çok etkileniyor gerçekten özellikle kız çocukları sevgi ilgi beklediginden ona takılıyor akılları en azından sevilmi yorum diye dusunmezEşim hiç kırmaz bişey olduğu zaman abisigil hep tepkilerini koyarlar kız kardeşi zaten ailesini hep ezer ama hep onun ayağında dönerler eşim hiç gözlerine görülmez kızımı falan ben sokakta bı çocuk görsem sevsem daha samimi severim yani genel anlamda çocukları öyle severim ama onlar benim çocuğumu hiç öyle sevmezler ki benim kızım sicak davranan insanlara hep güler yüzlü ama dedesine hep bı uzak çocuk bile fark ediyor içten sevilmediğini belki de gerçekten kızıma hiç yansitmam sorunları ama böyle cidden
Arabamız olmadığı için ben ilk hamileliğimde de de bu sefer de de hep kendi başımın çaresine baktım haftada bı kaç kez biniyorum mecburiyetten ehliyetim de yok hedefim ehliyet sonra araba inşallahEsin ne yaparsa yapsinda ben hamile halimde hemde yanimda bir cocukla asla otobuse binmezdim hicbir kuvvet beni bindiremez hemde iki haftada bir. Hamileyken surekli araba bendeydi bir iki kez otobuse binmek zorunda kaldim kendi keyfimden cok kisa mesafe. Mahfoldum asla binmem dedim bidaha. Fedakar olmayin hamilelikte etrafinizdakiler sizi dusundun siz onlari degil
İnşallah canım zaten buradaki kadınların mantıklı düşünceleri beni sakinleştirir kendime getirir diye yazdım çok teşekkür ederimBen sana güveniyorum sen yaparsın sende kendine güven hiç üzme kendini hatta ve hatta kimsenin inmesine de izin verme
Unutma hayatta bizi ayakta tutan şey sevdikleriniz ve onların desteği bazen de hiç tanımadığımız insanların destekleri ve bize verdikleri güç. Seni her daim ayakta hep bunlar tutsun.
Bilmiyorsun belki burda konu açman seni olduğundan daha da güçlü kılacak. Belkide bu edindiğin güç ile başkalarınada yardim ediceksin.
Kim bilir belkide bir gün bende çıkış bulamayıp bdv ye yazdığımda bana da akıl verirsin
Valla agirliginizi koyun gitmeyin gelmesin böyle durumlarda çocuklar çok etkileniyor gerçekten özellikle kız çocukları sevgi ilgi beklediginden ona takılıyor akılları en azından sevilmi yorum diye dusunmez[/QUOTE
kızım 3 yaşında ama gerçekten herşeyin çok farkında bazen istiyor gidiyoruz çocuk evimize gidelim diye tutturuyor
Sadece bu anlattıklarım değil başka şeyler de var ailesi gerçekten eşime hiç bir değer vermiyor eşim ona rağmen böyle yapıyor sinir oluyorum farkında kendisi de diyor babamın diğer çocukları saolsun ben önemli değilim gözünde diye abisigille otururuz derdini döker sitem eder ertesi gün gider abisi babasına eşimin sitemini söyler öyle gelirler bize evlerimiz uzak olabilir ama bu kadar mı göze sokulur insan hiç olmazsa ayda bir gelir en son üç ay önce geldiler ki mesafe araba ile 20 dakika tek gelip gitme meselesi de değil değer verme meselesi
Gelselerdi gelıyordersınız. Her zaman mesafeden yanayım esımın üç ablası var benı pek aramazlar bende aramam çokta ıyı oluyor. Kaynanamda esımı arasın ben Sevmıyorum sureklı konuşmayı. Dedıkodu yapmıyorum en azından kımseyle .ben aılemle konusuyorum esım aılesı ıle. Yanı esınız aılesıne hürmetle davranıyorsa ne guzel herkesın sevabı kendıne. Yanı hasta olunca da aılenın gelmesı nerde gorulmus ayrıca koca ınsanlar senın ayağına mı gelecek tabıkı sen gıdeceksın.Kızlar iyi akşamlar
Neden böyle oldum bilmiyorum ama biraz önce kendi kendimi doldururken buldum aslında konu pazar günu başladı az uzun olabilir yazacaklarim şimdiden kusura bakmayın
Kızlar konu eşim ve ailesi aslında evlendigimizden beri hep bir böyle sorunlar yaşıyoruz ama birikim oldu galiba ilk defa bu kadar takıyorum ve onları düşünürken buluyorum kendimi ...
Kızlar benim kızım hastaydi iyileşti iki gündür çok şükür bu ay ikinci hasta oluşu bizim arabamız yok geçen sefer hastalandı iyileşti eşimin ailesi gelmedi biz gittik geldik bı gece kaldık o öyle geçti bu sefer su ortalıkta olan virüs den bulaşmış kızıma öyle hastalandı cuma günümüz acil de geçti .
Cumartesi günü kizimi hava alsın diye pikniğe götürdük çoktandır istiyordu moral olsun hastayken diye eşim emanet araba buldu gittik . Neyse pazar günü oldu bu arada çocuğu soran yok bana hiç hep eşimi arıyor ailesi yada eşim arayıp rapor veriyor . Eşim pazar günü kahvaltıdan sonra altimizda araba varken hadi bı annemgile gidelim de çocuğu görsünler dedi
Ben sinir oldum tabiki haksız mıyım siz söyleyin ?
Diğer abileri yada çocukları hastalandığı zaman koşa kosa gider görürler bize gelince biz ayaklarına gidecekmişiz kızımı görsünler diye !!! Eşime çıkıştım bende hep senin susmandan yüz vermeden pısırıklığından böyle oluyor abilerin nasıl herşeyi çatır çatır söylüyor sende söyle sende disini göster biraz dedim hata mı etmişim ?
Sinir oldum artık bize gelmemelerinde ki bahane ise evimizin uzak oluşu ama ben bu hamile halimle 3 yaşında ki kızımı da alıp 2 hafta da bir iki vasıta değiştirerek gidiyorum eşimin gönlü olsun morali bozulmasın diye ama ailesi böyle yapıp eşimi üzünce katlanamiyorum . Bende görüşünce bu konuyu açıp içimi onlara da dökmek istiyorum çünkü bı tek gelip gitme meselesi değil . Konu daha uzun tabi ki kızlar siz sorun ben daha cevap veririm bu konuda baya sakinleşmem lazım çünkü ....
Allah korusun demem herhalde yani 6 yıldır hiç gelmediler ilk defa gelmiyorlar diyorum takmam bugun çok taktım nedense birikimlerin patlaması heraldeGelseler , bu defa da niye geliyorlar diyeceksiniz.
Arabamız olmadığı için ben ilk hamileliğimde de de bu sefer de de hep kendi başımın çaresine baktım haftada bı kaç kez biniyorum mecburiyetten ehliyetim de yok hedefim ehliyet sonra araba inşallah
Hasta olan kızım ve ben mi gidicem çocuğu görsünler diye ayrıca 3 ayda 1 gelirler yada daha az gelmelerini ilk defa dert edindim ben iki haftada bir giderim hep zaten arama sorma hiç yok şükür onlar beni aramaz ben onları aramam ben ailemi ararım eşim ailesini arar hep mesafeli bir aile çok şükür dediğim gibi ilk defa kafama takıldı dertleşmek için buraya yazdım pazar günü eşim de haklısın dedi zaten ama ben onu öyle üzgün görünce takıldım belki de bu kadarGelselerdi gelıyordersınız. Her zaman mesafeden yanayım esımın üç ablası var benı pek aramazlar bende aramam çokta ıyı oluyor. Kaynanamda esımı arasın ben Sevmıyorum sureklı konuşmayı. Dedıkodu yapmıyorum en azından kımseyle .ben aılemle konusuyorum esım aılesı ıle. Yanı esınız aılesıne hürmetle davranıyorsa ne guzel herkesın sevabı kendıne. Yanı hasta olunca da aılenın gelmesı nerde gorulmus ayrıca koca ınsanlar senın ayağına mı gelecek tabıkı sen gıdeceksın.
Haklısınız ama ben bı tek bu konuda eşime söz geciremiyorum ama bundan sonra sizin dediğiniz gibi yapicam çünkü zaten agirlastim yolda yürürken bile daraliyorum yoksa bende akillanmam giderim yani usenmedenYani mesele araba degil benim demek istedigim onun ailesine gidiyormussunuz ya esinin gonlu olsun diye. Ne gerek var gitme yorgunum hastayim bilmem ne madem onlar gelmiyor
zaten cocuklar hep hasta oluyor sız ağır hasta olsanz gelmeseler neyse. Hamılelıkten olabılır. Bazen bende kafama takarım ama sonra Allah bılsın derım esımede yansıtmam. Kendı ıcımde kuserım barısırım ama kımse bılmez. Çünkü kımseyle yüz göz olmam. Gıtsem konuşsam ne olacak ki yıne suçlu oluruz. Mesafe candır. Iyılıkten hep maraz doğuyor.Hasta olan kızım ve ben mi gidicem çocuğu görsünler diye ayrıca 3 ayda 1 gelirler yada daha az gelmelerini ilk defa dert edindim ben iki haftada bir giderim hep zaten arama sorma hiç yok şükür onlar beni aramaz ben onları aramam ben ailemi ararım eşim ailesini arar hep mesafeli bir aile çok şükür dediğim gibi ilk defa kafama takıldı dertleşmek için buraya yazdım pazar günü eşim de haklısın dedi zaten ama ben onu öyle üzgün görünce takıldım belki de bu kadar
Benim kızım sık sık hasta olmaz diğer torunları her hafta hastalanır nerdeyse hemen giderler hiç atlamazlar benim çocuğuma gelince biz goturecekmisiz ben hasta olsam zaten hiç bişey beklemem ama dediğiniz gibi konuşsam ben suçlu olurum uzağa taşıdım evi diyezaten cocuklar hep hasta oluyor sız ağır hasta olsanz gelmeseler neyse. Hamılelıkten olabılır. Bazen bende kafama takarım ama sonra Allah bılsın derım esımede yansıtmam. Kendı ıcımde kuserım barısırım ama kımse bılmez. Çünkü kımseyle yüz göz olmam. Gıtsem konuşsam ne olacak ki yıne suçlu oluruz. Mesafe candır. Iyılıkten hep maraz doğuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?