Neden böyle neden ?

Aqqes

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2017
917
182
33
Neden hayat bu kadar zor yaşamak neden zor bakıyorum herkes çok mutlu herkesin sevdiği yanında benim hayatım neden böyle arkadaşlarım var ama sadece selamlaştığım insanlar çevremde öyle kimse yok çağırsam gelmiyorlar hepsi menfaat peşinde annem babam ayrı canımdan çok sevdiğim sevgilim beni bıraktı yaşıyorum ama ruh gibiyim ne bişey yiyebiliyorum ne içebiliyorum psikiyatri yada psikolog demeyin gittim ama inanın ki faydası yok çok yoruldum yaşamaktan neden sevdiklerim hep gidiyor neden kimsem yol çok iyi niyetlisin temiz kalpli safsın diyorlar ama madem öyle neden iyi niyetimi kullanıyorlar

tecrübe dediğimiz şey tam da bu. tamam yaşadın bitti gitti. artık olanları geride bırak ve önüne bak. kendine yeni hedefler koy. inan düşündüğün insanlar seni umursamıyor bile o yüzden kendine bak, boşver...

Bunları yapacağım diyorum olmuyor nefes alamıyorum herşey üstüme geliyor

Dusunmemeye calis. Her seye ragmen pozitif olmak zorundayiz. Yoksa hic birimiz yasayamayiz. Cevreni degistir degistirebilir misin? Hic birimiz bazi insanlari cikartamiyoruz hayatimizdan. Seni rahatsiz eden insanlardanuzak dur. Gorusmemeye calis...

Dusunmemeye calis. Her seye ragmen pozitif olmak zorundayiz. Yoksa hic birimiz yasayamayiz. Cevreni degistir degistirebilir misin? Hic birimiz bazi insanlari cikartamiyoruz hayatimizdan. Seni rahatsiz eden insanlardanuzak dur. Gorusmemeye calis...
İnan ki o kadar zor ki sabah zor uyanıyorum nefesim kesiliyor sevdiğim adamı nasıl pişman ettiririm

bi insandan intikam almak istiyorsan onu görme, duyma, yok say. insan sevdiği birinden neden intikam alır?

Canm hayat zorluklari karsisinda depresyona girmissin ki her insanin zaman zaman yasadgi seyler kimi agir kimi hafif atlatiyo psikiyatri yada psikolojik destek almadan zor atlatirsin

Ben de boktan durumdayım üstelik hamileyim... büyük bi sorumluluğum olucak ama çok mutsuzum eşim yurt dışında onun memleketindeyim hiç arkadasım yok.. annemde benim yüzümden burda... herşeyden ve herkesten nefret ediyorum ilaçta kullanamıyorum.... herşey her gün daha kötü.....

Canm artk tv de bile soyluyolar 3.aydan sonra doktorlar gebelere ilac veriyo bi doktora gitsen hem hamilesinde kendine dkkat edip bakman lazm

Canm hayat zorluklari karsisinda depresyona girmissin ki her insanin zaman zaman yasadgi seyler kimi agir kimi hafif atlatiyo psikiyatri yada psikolojik destek almadan zor atlatirsin
Aldım hiç bi işe yaramadı

Nasıl geçecek bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…