- 27 Ağustos 2022
- 4.179
- 7.132
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne anlamda her şey derken
Ne anlamda boşta kalmak? Yedek olarak mı
Öğrenciyim henüzNe iş yapıyorsunuz?
Thread 'Rehberde kayıt' https://www.kadinlarkulubu.com/konu/rehberde-kayit.1487574/Birkaç gün once konu acmisti biri. Arkadaşımı flörtü tedarik defne diye kaydetmiş diye. Tedarik Özge de olabilir. Tam animsayamafim. Ozgeydi sanırım.
Yakın dostumun kız arkadaşı eski flörtünün reheberinde tedarik özge şeklinde kayıtlı bu ne anlama geliyor arkadaşıma söylemeli miyim?
Gerçekten ne diybütün arkadaş grubu tek tek bununla ilgili konu mu açacaksınız?
Kendimden bahsetmek istemedim açıkçası o şekilde açmak istedim başka bi amaç yok. Ama direkt anlatmamda bi sakınca yok dedim o yüzden düzgünce belirttmThread 'Rehberde kayıt' https://www.kadinlarkulubu.com/konu/rehberde-kayit.1487574/
Ne derdiniz var tedarikle yav bu ikinci konunuz. İkisinde farklı yazmıssınız amaç?
Gerçekten ne diy
Kendimden bahsetmek istemedim açıkçası o şekilde açmak istedim başka bi amaç yok. Ama direkt anlatmamda bi sakınca yok dedim o yüzden düzgünce belirttm
İmza; Tedarik çilli sardunyaDemek ki o izlenimi vermişsiniz. Kimse durup dururken öyle bi isim takmaz. Tabi karşınızdaki insansa..
Neden normal bir şekilde yorumlamak yerine böyle tepki veriyorsunuz bi fikrinizi belirtmeniz bu kadar zor mu?Yeni nesil ülkenin iq ortalamasını 89’dan 83’e falan düşürdü yemin ederim. Goriller bunlardan daha zeki.
Ha şöyle dogrularla gelin buraya. Anlaşılan flörtün seni yedek olarak kullanacak canı isteyince uzak dur!Gerçekten ne diy
Kendimden bahsetmek istemedim açıkçası o şekilde açmak istedim başka bi amaç yok. Ama direkt anlatmamda bi sakınca yok dedim o yüzden düzgünce belirttm
Tedarik çetesi.bu konuyuda açan sizmişsiniz.
Ne kadar mal mal yorumlar var ya. Gerçekten şaşıyorum bazılarının aklına. Neyse.Daha önce flörtleştiğim ancak yüz yüze buluşmadığım kişi beni rehberinde tedarik defne diye kaydetmiş. Bu ne anlama geliyor olabilir ?