Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne iş yapıyorsunuz?Daha önce flörtleştiğim ancak yüz yüze buluşmadığım kişi beni rehberinde tedarik defne diye kaydetmiş. Bu ne anlama geliyor olabilir ?
Karısı sorunca sosyal medyadan düşürdüğüm hatun demeyecek heralde.Daha önce flörtleştiğim ancak yüz yüze buluşmadığım kişi beni rehberinde tedarik defne diye kaydetmiş. Bu ne anlama geliyor olabilir ?
Ay ne alaka? Tedarik demek ne anlama geliyor neyin tedariği? Yukarıdaki yorum haklı gibi. Adamda sadakat problemi var. Biri görürse kolay açıklayabileyim diye işle ilgili bir isim vermiş.Demek ki o izlenimi vermişsiniz. Kimse durup dururken öyle bi isim takmaz. Tabi karşınızdaki insansa..
Karşımdaki insan değildi o yüzden konuşmayı kestimDemek ki o izlenimi vermişsiniz. Kimse durup dururken öyle bi isim takmaz. Tabi karşınızdaki insansa..
Ne anlamda her şey derkenDemekki aradığı herşeyi sizde bulabilir.
Ne anlamda boşta kalmak? Yedek olarak mıBosta kalinca aranacak kisi olarak tanimladim ben
Boşta kalinca tedarik edecek hdgdjk
Bir otelde garsonum demiştiNe iş yapıyor bu adam?
Getcontact ta etiketlemişti kaydedince. Numaramı ordan baktımYüz yüze bulusmadıgınız adamın sizi böyle kaydettigini nerden gördünüz?
Satın almak mı tövbe o nasıl bir tabir?Defneyi satın aldım elde ettim onu demek